- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Ben eve bitter alsam 10 gr fln dinlemem, paketi yerimTabi tabi onlar yasak değil zaten hatta 10 gr a kadar bittere müsaade var ben de yiyorum
O zamn az bile olmuş belki de cnm yatmadan bir şut ta da yoğurt eklenebilir.Hayır yapmıyorum. Tek öğün yiyorum
Aslında güzel bence poğaça 2 yerine 1 olabilirmiş sadece.Pek iyi bir gun olmadi malesef
Sabah limonlu su
8.00 cok küçük bir muz
11.00 yarım tost, 1 yumurta, 2 3 zeytin
15.00 avuc ici kadar firinda balik, yağsız tuzsuz salata, 1 kuru incir
18.00 tanesiz yayla çorbası, 2 çok küçük pogaca ev yapımı, 1 çatal tatlı
Aksam pogacaya dayanamacagim belliydibari sabahki tostu yemeseydim.
2 litre su. Yatana kadar 2.5 olur
2 bardak yesil cay
1 mil leslie, 100 ip atlama
Bence çok güzel olmuş menü, açık hava gezi de iyi gelmiştir bünyeye.Iyi akşamlar kızlar Bugunki menüm
KAHVALTI 08.30
1dilim kepekli ekmek
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik.nane marul.dereotu maydanoz
1kasik yumurtasız menemen
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik domates
Ogle 14.00
somon balığı 1izgara
Bol salata
1kase mercimek çorba
16.30
Filtre kahve şekersiz sütsüz 1fincan
18.30
1kucuk muz
20.00
Yesilcay
2lt su
Spor yok 3gundur yürümekten kas yaptım nerdeyse.Kapadokyanin gezilmedik yeri kalmadı.Adim sayısına hiç dikkat etmedim
Onlar yasaklı değil zaten canım. Takımın ilk sayfasında listemiz var şekersiz 21 gün için. İnceledin mi?Ben de bugün başladım şekersiz günlere ama tabiki meyve ya da meyve kurusu bir porsiyon koyacağım şimdilik yoksa 3 gunde geri dönüş olabilir.
Yok yasaklı değil de ilerleyen zamanda amacım en azından 1,2 hafta doğal şeker almadan da beslenmekti. Ben kayısıyı yerken çikolata yiyormuş gibi algilamaya çalışıyor beynim, bunu yenmek istiyorum. Canı her an tatlı çeken değil kırk yılda bir çeken, biraz daha ketojenik ağırlıklı beslenen biri olmayı hedefliyorum. Şimdilik biraz hayal gibi işteOnlar yasaklı değil zaten canım. Takımın ilk sayfasında listemiz var şekersiz 21 gün için. İnceledin mi?
Evet.Baya iyi geldi havalar sogumadan.Bence çok güzel olmuş menü, açık hava gezi de iyi gelmiştir bünyeye.
Sagol canim selam ederim tabiki.Izmir guzeldir, birtanedir. Esiniz Izmirliyse geliyorsunuzdur sık sık ziyarete.İzmir' e selamlar kocaman. Eşim İzmirli benim ve Türkiye'de en sevdiğim şehirGüzel İzmir
Hafta sonu işler birikiyor canım kahvaltıdan kalktım onlarla uğraşıyorum benHafta sonu diye mi bu sessizlik? Gizli gizli kaçamak yapmıyorsunuzdur umarım
Benimki var canım yemeyeveğim dedikçe ağzıma zorla sokuyor sinir oluyorumEşi yemeye aşırı teşvik eden var miye birsey olmaz, aman kirk yilda bir, hic fazlan yok ki, karşılıklı bi tatli yiyemeyecek miyiz, sen yemeyince rahat edemiyorum.... Haftaicini hadi oyle boyle idare ediyorum da, haftasonu cortluyorum tabiri caizse
Sadece 2 guncuk 1 mil leslie ve 100 ip atlama yaptım. Bu sabah yataktan topallayarak kalktim. Oyle feci durumda bacaklarım
Eşi yemeye aşırı teşvik eden var miye birsey olmaz, aman kirk yilda bir, hic fazlan yok ki, karşılıklı bi tatli yiyemeyecek miyiz, sen yemeyince rahat edemiyorum.... Haftaicini hadi oyle boyle idare ediyorum da, haftasonu cortluyorum tabiri caizse
Sadece 2 guncuk 1 mil leslie ve 100 ip atlama yaptım. Bu sabah yataktan topallayarak kalktim. Oyle feci durumda bacaklarım
Bizimki de benzer şekilde, hep diyet modundayim sıkıldı yani biraz.Benimki var canım yemeyeveğim dedikçe ağzıma zorla sokuyor sinir oluyorum
Evde olsaydin yine camasir çıkacaktı bosver2gunluk tatilin nasıl 3gunluk yıkanacak çamaşırı cikabilirki ya.Bittim vallahi.Bu hafta sonu temizlikle geçti resmen.Camasir ve temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?