Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabi tabi onlar yasak değil zaten hatta 10 gr a kadar bittere müsaade var ben de yiyorum
Ben eve bitter alsam 10 gr fln dinlemem, paketi yerim acılan şey yarim bırakılmaz valla.
Hayır yapmıyorum. Tek öğün yiyorum
O zamn az bile olmuş belki de cnm yatmadan bir şut ta da yoğurt eklenebilir.
Aslında güzel bence poğaça 2 yerine 1 olabilirmiş sadece.

Bence çok güzel olmuş menü, açık hava gezi de iyi gelmiştir bünyeye.

Bugünkü menü,
Sabah 7.00
1 fincan sade türk kahvesi
8.30
1 yumurtadan omlet, 3 hindi fume, 2 kk beyaz peynir, 1parca dil peyniri, 4 zeytin, yarim dilim tb ekmek, domates salatalik cay.
Öğle 13.00
2 kepçe mercimek çorbası
Ara 15.30
2 ceviz, 1 kuru erik
Akşam 18.00
1 kase tarçınlı yogurt üstüne 2 kuru kayısı, 1 kase fasulyeli yeşil salata
Su 2.5 lt
Spor sabah 30 day shred level 1
Akşam leslie 4mile power walk

Ben de bugün başladım şekersiz günlere ama tabiki meyve ya da meyve kurusu bir porsiyon koyacağım şimdilik yoksa 3 gunde geri dönüş olabilir.
Onlar yasaklı değil zaten canım. Takımın ilk sayfasında listemiz var şekersiz 21 gün için. İnceledin mi?

Onlar yasaklı değil zaten canım. Takımın ilk sayfasında listemiz var şekersiz 21 gün için. İnceledin mi?
Yok yasaklı değil de ilerleyen zamanda amacım en azından 1,2 hafta doğal şeker almadan da beslenmekti. Ben kayısıyı yerken çikolata yiyormuş gibi algilamaya çalışıyor beynim, bunu yenmek istiyorum. Canı her an tatlı çeken değil kırk yılda bir çeken, biraz daha ketojenik ağırlıklı beslenen biri olmayı hedefliyorum. Şimdilik biraz hayal gibi işte

Günaydın kızlar
Biliyorsunuz ki hepimiz için hafta sonları biraz tehlikeli. O yüzden daha dikkatli olmalıyız. Unutmayın bunu olur mu? Bu hafta sonuncu olduk. Haftaya takımımızı ilk üçte görmek istiyorum

Hafta sonu diye mi bu sessizlik? Gizli gizli kaçamak yapmıyorsunuzdur umarım

Eşi yemeye aşırı teşvik eden var mi ye birsey olmaz, aman kirk yilda bir, hic fazlan yok ki, karşılıklı bi tatli yiyemeyecek miyiz, sen yemeyince rahat edemiyorum.... Haftaicini hadi oyle boyle idare ediyorum da, haftasonu cortluyorum tabiri caizse

Sadece 2 guncuk 1 mil leslie ve 100 ip atlama yaptım. Bu sabah yataktan topallayarak kalktim. Oyle feci durumda bacaklarım

Benimki var canım yemeyeveğim dedikçe ağzıma zorla sokuyor sinir oluyorum

Benimki var canım yemeyeveğim dedikçe ağzıma zorla sokuyor sinir oluyorum
Bizimki de benzer şekilde, hep diyet modundayim sıkıldı yani biraz.

Iyi akşamlar kızlar Bugunki menümü vereyim
GUne ilik limonlu su ile basladim

Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1yumurtadan mantarlı omlet
Salatalik domates
1dilim peynir 2zeytin

13.00
Türk kahvesi şekersiz

15.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1sinitzel ev yapımı
1kase mercimek çorba
Bol salata

2lt su
Spor yok.Reglim hafifleyene kadar spor yapamicam.

2gunluk tatilin nasıl 3gunluk yıkanacak çamaşırı cikabilirki ya.Bittim vallahi.Bu hafta sonu temizlikle geçti resmen.Camasir ve temizlik
Evde olsaydin yine camasir çıkacaktı bosver gecirdiginiz guzel zamanı düşün.
Eskiden kapadokya hayalimdi, bu senenin balon fiyatlarini duyunca tamamen vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…