Biz de balona binmedik üniversitedeyken binmiştim.Yetti bile zaten.Cidden uçmuş fiyatlar.Evde olsaydin yine camasir çıkacaktı bosvergecirdiginiz guzel zamanı düşün.
Eskiden kapadokya hayalimdi, bu senenin balon fiyatlarini duyunca tamamen vazgectim
Harika olmus tebriklerBen de menümü bırakayım,
Sabah 9.00
3 kaşık menemen, 2 jambon, 2 kk beyaz peynir, 2 kk hellim, domates salatalık
11.30
Sade türk kahvesi, 1 hurma
14.00
2 bulgur köftesi, 1 mısır unlu poğaça
Akşam 18.00
Yarım dilim somon, salata
Su 2lt kadar
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Bunlara ek 20 dk leslie yapıldı hızlı olan versiyonlardan. Su 2.5 oldu. Birazdan yatacağım sanırım karnıbahar gaz yaptı karnım çok şiş ve ağrılı bir süre yemesem olacak. İyi geceler kızlar yarın görüşmek üzereİyi akşamlar hanımlar bugünkü menümü vereyim hafta sonu pek düzenli beslenemedim ama olsun paylaşıyorum yine de.
10.00 menemen,15 gr kadar pastırma,1/3 avokado,25 gr tam buğday ekmeği
13.30
Şekersiz türk kahvesi,15 tane fındık( dışarıdaydım yiyebileceğim en sade şeyler bunlardı karnım çok acıkmıştı fazla yedim )
16.00 1 kase mercimekli yoğurt çorbası
18.30
Fırında yağsız karnıbahar bir tabak dolusu,sarımsaklı yoğurt
Su 1.5-2 arası oldu adım 6000.
İlerleyen saatlerde türk kahvesi ve şekersiz yulaflı tatlımla tüketeceğim inşallah.bu arada gün kurusu,biraz fındık,tahin,kakao ve tarçınla sağlıklı denilebilecek atıştırmalık hazırladım yulaflı arada sırada onu tüketeceğim bir dilim kadar. Yapıp buzluğa attım belki tatlı krizleri için yapmak istersiniz kızlar. Takip ettiğim bir diyetisyenin çok güzel tarifleri var oradan aldım
Baya farklı çıkmış kaptan ben de + larda çıktım. Regl de etkilemiştir muhakkak seni. Eğer düzenli olursam ben de bu hafta regl olacağım.Günaydın
Ne güzel herkes - sonuçlar görmüş böyle maşallah
Ben dün regl oldum maalesef ve saçma bir rakam gördüm tartıda. Şoktayım şu an 73.8
İmkansız zaten canım iki güne o kadar kilo almış olmam. Bakalım cumaya kadar neler olacak bende meraktayım. Geçen hafta da ödemim vardı. Bu hafta yeşil çayı ihmal etmeyeceğim hiç.Baya farklı çıkmış kaptan ben de + larda çıktım. Regl de etkilemiştir muhakkak seni. Eğer düzenli olursam ben de bu hafta regl olacağım.
İyi akşamlar hanımlar bugünkü menümü vereyim hafta sonu pek düzenli beslenemedim ama olsun paylaşıyorum yine de.
10.00 menemen,15 gr kadar pastırma,1/3 avokado,25 gr tam buğday ekmeği
13.30
Şekersiz türk kahvesi,15 tane fındık( dışarıdaydım yiyebileceğim en sade şeyler bunlardı karnım çok acıkmıştı fazla yedim )
16.00 1 kase mercimekli yoğurt çorbası
18.30
Fırında yağsız karnıbahar bir tabak dolusu,sarımsaklı yoğurt
Su 1.5-2 arası oldu adım 6000.
İlerleyen saatlerde türk kahvesi ve şekersiz yulaflı tatlımla tüketeceğim inşallah.bu arada gün kurusu,biraz fındık,tahin,kakao ve tarçınla sağlıklı denilebilecek atıştırmalık hazırladım yulaflı arada sırada onu tüketeceğim bir dilim kadar. Yapıp buzluğa attım belki tatlı krizleri için yapmak istersiniz kızlar. Takip ettiğim bir diyetisyenin çok güzel tarifleri var oradan aldım
Bunlara ek 20 dk leslie yapıldı hızlı olan versiyonlardan. Su 2.5 oldu. Birazdan yatacağım sanırım karnıbahar gaz yaptı karnım çok şiş ve ağrılı bir süre yemesem olacak. İyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?