Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evde olsaydin yine camasir çıkacaktı bosver gecirdiginiz guzel zamanı düşün.
Eskiden kapadokya hayalimdi, bu senenin balon fiyatlarini duyunca tamamen vazgectim
Biz de balona binmedik üniversitedeyken binmiştim.Yetti bile zaten.Cidden uçmuş fiyatlar.

Limonlu su

11.00 4 isirik börek, limonata

15.00 4 çatal kakaolu kek

19.00 yagsiz tuzsuz salata, 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurt

2 bardak yesilcay

Su 2 litre, yatana kadar 2.5 olur

Leslie yapabilirsem yazacagim. Ama ip atlamayacağım. Bacaklarımın uzerine basamıyorum gozumden yas geliyor resmen yuruyemedim bugun birden 100 fazla geldi keske azdan baslayip cogaltarak gitseydim.

Yeme acısından hic iyi bir gun olmadi. Hic olmazsa 1 mil yapsam iyi olacak

İyi akşamlar kızlar bugün menüm biraz özensiz oldu hafta sonu tüm düzen bozuluyor tatlı şeyler yemedim tek avuntum o.
10.30
2 dilim tam buğday ekmeği,20 gr kaşar,25-30 gr arası sucukla tost,1.5 haşlanmış yumurta 1.5 ceviz
13.30
Şekersiz kuru meyveli yulaflı bar,1 kupa laktozsuz sütle sütlü nescafe
19.00
1 kase çorba,100 gr sade döner,1.5 dilim tam buğday ekmeği,7 küçük mantar ızgarada yapılmış. Su 1 lt oldu olmadı. Çok az içtim bugün spor da henüz yapmadım leslie yapacağım inşallah

Ben de menümü bırakayım,
Sabah 9.00
3 kaşık menemen, 2 jambon, 2 kk beyaz peynir, 2 kk hellim, domates salatalık
11.30
Sade türk kahvesi, 1 hurma
14.00
2 bulgur köftesi, 1 mısır unlu poğaça
Akşam 18.00
Yarım dilim somon, salata
Su 2lt kadar
Spor 45 dk tempolu yürüyüş

Harika olmus tebrikler

iyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 10.00
2 dilim çavdar ekmeği, bir dilim peynir, 7 adet zeytin, 2 dilim patlıcan kızartma, bir adet acı biber
Öğlen 14.00
3 kaşık bulgur pilavı, 5-6 adet kuşbaşı et, bir bardak ayran
Akşam 19.30
Yarım ızgara levrek, yeşil salata, ızgara sebze, limonlu ve meyveli tart
2 lt su
Spor yok maalesef ama tüm gün ayakta bişeyler yaptım

İyi akşamlar hanımlar bugünkü menümü vereyim hafta sonu pek düzenli beslenemedim ama olsun paylaşıyorum yine de.
10.00 menemen,15 gr kadar pastırma,1/3 avokado,25 gr tam buğday ekmeği
13.30
Şekersiz türk kahvesi,15 tane fındık( dışarıdaydım yiyebileceğim en sade şeyler bunlardı karnım çok acıkmıştı fazla yedim )
16.00 1 kase mercimekli yoğurt çorbası
18.30
Fırında yağsız karnıbahar bir tabak dolusu,sarımsaklı yoğurt
Su 1.5-2 arası oldu adım 6000.
İlerleyen saatlerde türk kahvesi ve şekersiz yulaflı tatlımla tüketeceğim inşallah.bu arada gün kurusu,biraz fındık,tahin,kakao ve tarçınla sağlıklı denilebilecek atıştırmalık hazırladım yulaflı arada sırada onu tüketeceğim bir dilim kadar. Yapıp buzluğa attım belki tatlı krizleri için yapmak istersiniz kızlar. Takip ettiğim bir diyetisyenin çok güzel tarifleri var oradan aldım

Bunlara ek 20 dk leslie yapıldı hızlı olan versiyonlardan. Su 2.5 oldu. Birazdan yatacağım sanırım karnıbahar gaz yaptı karnım çok şiş ve ağrılı bir süre yemesem olacak. İyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere

Sabah limonlu su

10.30 ceyrek simit, 3 yemek kaşığı menemen, 2 dilim sucuk, 1 kk kaşar

14.30 white mocha, yarısını oğlum icti

18.00 2 kuru kayısı, cok kucuk bir muz, 1 bardak süt, 4 tane altınbaşak

21.00 biraz yoğurt

Su 2 litre

11 bin adım

Kahvaltidan sonra hep disaridaydik ne yiyecegimi şaşırdım. Eve geldigimizde saat 9du eşim yemek yedi ben de biraz yogurtla gecistirmeye calistirdim

Iyi akşamlar hanımlar,
Bugünkü menüm,
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta, 2 parca dil peyniri, 1 dilim tb ekmek, 3 siyah 3 yeşil zeytin, bol domates salatalık
Öğle 12.30
1 bardak süt, yarim muz, 4 findik,1 mısır unlu poğaça
Akşam 18.00
4 kaşık nohut yemeği, 1 kase yoğurt,
Misafirlikte nasil olduğunu bile anlamadan kahvenin yanindaki 2 lokumu yemişim
Su 2lt kadar
Spor 30 dk tempolu yürüyüş

Günaydın

Ne güzel herkes - sonuçlar görmüş böyle maşallah

Ben dün regl oldum maalesef ve saçma bir rakam gördüm tartıda. Şoktayım şu an 73.8
Baya farklı çıkmış kaptan ben de + larda çıktım. Regl de etkilemiştir muhakkak seni. Eğer düzenli olursam ben de bu hafta regl olacağım.

Baya farklı çıkmış kaptan ben de + larda çıktım. Regl de etkilemiştir muhakkak seni. Eğer düzenli olursam ben de bu hafta regl olacağım.
İmkansız zaten canım iki güne o kadar kilo almış olmam. Bakalım cumaya kadar neler olacak bende meraktayım. Geçen hafta da ödemim vardı. Bu hafta yeşil çayı ihmal etmeyeceğim hiç.

Bence güzel olmuş menün. Kaçamak yapmamışsın. Yediklerin hep sağlıklı şeyler. Saatlerinde uygun. Su biraz az gibi ama hiç yoktan iyidir.

Bir üst mesajda yazdıklarımı geri alıyorum o zaman. Su ve spor gayet güzel. Bence verimli bir gün geçirmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…