Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir üst mesajda yazdıklarımı geri alıyorum o zaman. Su ve spor gayet güzel. Bence verimli bir gün geçirmişsin.
Sıkıntım karnıbahar oldu ama olsun kaçamaksız gidiyorum şükür. Bir şey soracağım cuma günü misafirliklerde poğaça muhallebi falan yedim ben cumartesi 1. Gün gibi mi saymaya başlasam şekersiz günlerde yoksa devam mı etsem saymaya

vallahi kaptancığım suç bende değil tamamen anne yemeklerinin kurbanıyım ( bir de baba zoruyla yenen kuşbaşılı pideler var, haa bir de unutmadan dondurmalı irmik helvası da var;onlar suçlu ben değil ) ... Hem çok güzel kilo verdin aman alma diyorlar hem de bunlardan birşey olmaz deyip yediriyorlar. Ha bir de yemeyince küsüyorlar,valla bak:)) Ama haklısınız ,bu hafta başlangıcı ile iki haftalık rahatlıktan sonra bomba gibi geri dönüyorum. bu arada ölçülerimi kontrol ettim,bir sapma yok şimdilik.Kilo 56.5 sbt.

18.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
kremalı sebze çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates
Su: 2-2,5 lt

Irmak helvasi oy oy canım çekti.

Buradaki değil mi

Cumadan pazartesiye eksi 400 gramla basladim haftaya cok mutluyum kendi adıma. Şimdi bugunun menusunu yazacağım. Sizde durumlar nasil
harika baslamis pazartesi
benim bu haftasonu cok kotu gecti, 3gun arka arkaya misafir. 2 gun dayandim sonra patladi
bugun tam gaz devam ama. aksam da gidip spor yapacagim, is bitsin de eve gideyim diye bekliyorum

harika baslamis pazartesi
benim bu haftasonu cok kotu gecti, 3gun arka arkaya misafir. 2 gun dayandim sonra patladi
bugun tam gaz devam ama. aksam da gidip spor yapacagim, is bitsin de eve gideyim diye bekliyorum
Ahh o hafta sonlari ah. Yarin misafirim var benim de. Gardimi aldim kacaksiz olur umarım.
Ben çalışmadığım halde aksam pilim bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…