Sıkıntım karnıbahar oldu ama olsun kaçamaksız gidiyorum şükür. Bir şey soracağım cuma günü misafirliklerde poğaça muhallebi falan yedim ben cumartesi 1. Gün gibi mi saymaya başlasam şekersiz günlerde yoksa devam mı etsem saymayaBir üst mesajda yazdıklarımı geri alıyorum o zaman. Su ve spor gayet güzel. Bence verimli bir gün geçirmişsin.
vallahi kaptancığım suç bende değil tamamen anne yemeklerinin kurbanıyım ( bir de baba zoruyla yenen kuşbaşılı pideler var, haa bir de unutmadan dondurmalı irmik helvası da var;onlar suçlu ben değilKızlar maalesef ki bu hafta ortalamamız çok kötü bir durumda. Bu haftayı hiç yaşanmamış gibi önümüze bakalım. @dira90 canım senin + çıkmanın sebebi büyük ihtimal tartı değişikliğidir. Eve döndüğünde her şey düzelir hiç canını sıkma.pessinus tatlım seni kocaman tebrik ediyorum şekersiz 21 gün ve verdiğin harika kilo için. Haftaya çok daha iyi gideceğinin garantisini şimdiden verebilirim yeter ki şekersize devam et. Arc-en-ciel canım önemli olan bu kötü haftayı kilo kaybıyla kapatman, az ya da çok olmasının hiç bir önemi yok. Seni de tebrik ediyorum. Bir zamanlar ben senden zayıftım hatırlıyor musun? ve sen şimdi benden zayıfsın Meltemesintisi80 sana gelince sen tam dayaklıksın. Biz sana defalarca söylemedik mi beslenme tarzın yanlış az yiyorsun diye. Bak eve gidince neler oldu. Senin menüleri birlikte düzenlememiz lazım. Ayrıca maalesef ki bu haftanın sonuncusu sensin. Topiği takipte kal olur mu? Haftaya senden harika bir sonuç bekliyorum. Ama sağlıklı beslenerek. Anlaştık mı?
Gelelim bana. Bu hafta hem yediklerime dikkat etmedim, iş ve yoğunluk stresinden hem de regl haftam yaklaştı. Aslında bu fazlalığın büyük kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Bakalım haftaya cumaya hepsi belli olacak.
Ne oldu cnm, kim hasta sen mi??64.1 acil evdwn çıkıyorum cumaya sonra bakabilicem
Irmak helvasi oy oyvallahi kaptancığım suç bende değil tamamen anne yemeklerinin kurbanıyım ( bir de baba zoruyla yenen kuşbaşılı pideler var, haa bir de unutmadan dondurmalı irmik helvası da var;onlar suçlu ben değil) ... Hem çok güzel kilo verdin aman alma diyorlar hem de bunlardan birşey olmaz deyip yediriyorlar. Ha bir de yemeyince küsüyorlar,valla bak:)) Ama haklısınız ,bu hafta başlangıcı ile iki haftalık rahatlıktan sonra bomba gibi geri dönüyorum. bu arada ölçülerimi kontrol ettim,bir sapma yok şimdilik.Kilo 56.5 sbt.
Yok yok hastalık değil cok sukur. Acil cikmam gerekti sadece. Kilo bildireyim hizlica dedim. Ama gecen cumanin kilosuna donup bakmaya firsatim yoktu o an. Simdi de bakiyorum bulamiyorumNe oldu cnm, kim hasta sen mi??
Ay ben de acildeyim anladım, hastanedesiniz zannettimYok yok hastalık değil cok sukur. Acil cikmam gerekti sadece. Kilo bildireyim hizlica dedim. Ama gecen cumanin kilosuna donup bakmaya firsatim yoktu o an. Simdi de bakiyorum bulamiyorum
Buradaki değil mi*** 13. Takım 648. Etap ***
dira90(60.3/61.3/-1/%-1.65)
LAydLiNe(70.8/72.5/-1.7/%-2.40)
Meltemesintisi80 (55/56.5/-1.5/%-2.72)
pessinus(74.4/73.3/1.1/%1.48)
solmez (83.7///%) 2. kez bildirim yapmadı.
Just a perfect day (66.7/66.3/0.4/%0.60)
13. Takım ortalaması: -0.781
***13. Takim Liste Disi Citirlar 648. Etap***
2135 (69.5///%) 646. Etapta 69.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu
filmgibi (63.8/64.5/+0.7/%-1.09) Yeni uye, baslangic tarihi: 19.09.19, baslangic kilosu:66.0, hedef:62
Aveline (76.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.09.19, baslangic kilosu:76.0, hedef:69
umudum2 (64.7///%) 617. Etapta 57.7kg ile izne ayrilan uye geri dondu
Ahh harikasin cok tesekkur ederim. Ben listede olmadigim icin o mesajlari es geçtim direkBuradaki değil mi
yapma yawf, harikasinGeri dönmene sevindim cnm, gel benle kapış
Jillian 30 day shred bitti
Cumadan pazartesiye eksi 400 gramla basladim haftayaGunaydin kizlar, naber? kardes takimdan selamlar, guzel bir hafta olsun hepimiz icin
harika baslamis pazartesiCumadan pazartesiye eksi 400 gramla basladim haftayacok mutluyum kendi adıma. Şimdi bugunun menusunu yazacağım. Sizde durumlar nasil
Ahh o hafta sonlari ah. Yarin misafirim var benim de. Gardimi aldim kacaksiz olur umarım.harika baslamis pazartesi
benim bu haftasonu cok kotu gecti, 3gun arka arkaya misafir. 2 gun dayandim sonra patladi
bugun tam gaz devam ama. aksam da gidip spor yapacagim, is bitsin de eve gideyim diye bekliyorum
o zaman yarin bir ugrayip menune goz atarimAhh o hafta sonlari ah. Yarin misafirim var benim de. Gardimi aldim kacaksiz olur umarım.
Ben çalışmadığım halde aksam pilim bitiyor
saglikli salatalar da hazirla ikramlik, onlardan al sen kendi tabaginaBenim de kayınvalide görümce gelecek çarşamba yemekler konusunda çok dikkat edemeyebilirim bu haftayine de elimden geleni yapacağım. Bugün de gün boyu açtım bir türlü doyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?