Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah limonlu su
12.30 domates, salatalik, roka, 2 kk peynir, 2 ince dilim hindi salam, 3 zeytin

14.30 1 tatli kaşığı irmik helvası

17.00 yarım armur ve yoğurt

19.00 bir tabak alinazik, yoğurt salatalık

2 litre su, yarim daha icerim yatana kadar

2 bardak yesil cay

Dip kose temizlik yaptim umarim birkac kalori de olsa gitmistir

Ben de menümü paylaşmış olayım
8.45
1 yumurtadan omlet,20 gr hindi füme,35 gr kadar ekşi mayalı ekmek,5 küçük zeytin
11.15
Laktozsuz süt
13.30
200 gr mercimekli yoğurt çorbası,150 gr fırında yağsız karnıbahar,yarım kase yoğurt
16.20
Şekersiz türk kahvesi,5 gr bitter,1 kuru incir,1 mandalina
19.00
100 gr mercimekli yoğurt çorbası,200 gr kabak yemeği,yarım kase yoğurt,50 gr ekşi mayalı ekmek,jalapeno turşusu
Su şimdilik 1.5 lt yatana kadar 2.5 olur. Yeşil çay ve kendi hazırladığım yulaflı atıştırmalıktan küçük bir dilim yemeyi düşünüyorum ilerleyen saatlerde

Benim de kayınvalide görümce gelecek çarşamba yemekler konusunda çok dikkat edemeyebilirim bu hafta yine de elimden geleni yapacağım. Bugün de gün boyu açtım bir türlü doyamadım
Ben tamamen motivasyonla ilgili olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Mesela aksam geleceklerse, o gün sabah ve ogleni mumkun olduğunca hafif tutabilirsin. Aksam kaçırsan bile o günün kalorisini dengelemis olursun.
Butun gunse, ertesi gun detoks gibi yapabilirsin. Meyve, sebze, yoğurt, salata gibi..
Yani soylemek kolay sen yapabiliyor musun dersen
Diyeti de, kacamagi da; yaptıkça yapasim geliyor malesef

Şehir dışından gelecekler canım birkaç gün bizdekiler yani detoks işi pek olmaz. Bakalım nasıl idare edeceğim

Iyi akşamlar kızlar.

Kahvaltı 09.30
1dilim ekmek
2catal sucuklu yumurta
1dilim peynir
2zeytin
Salatalik

14.00
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç badem ceviz kuru üzüm

18.00 Akşam
1dilim kepekli ekmek
1kase mercimek corbasi
3kasik patlıcan yemeği
1kasik bulgur pilavı
Salata

2lt su
11.000adim

İyi akşamlar bugün uğrayamadım hiç kusura bakmayın. Sabah bir çıktım evden akşama kadar oradan oraya koşturdum.
Bugünkü menüm
Aç karnına iki bardak su
Sabah 9.00
Yulaf lapası( yarım kase) üzerine yaban mersini ve ceviz koydum
Öğlen
12.00
Yarım simit, peynir, çay
Akşam 18.00
Zeytinyağlı pırasa ve bir dilim çavdar ekmeği, bir bardak ayran
Yeşil çay
Su 3 lt

Herkese iyi akşamlar, tek tek alintiliyordum menüleri tam, sonra baktım ki hepsi güzel bence bugunku menülerin. Gelelim benimkine,
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmek, 8 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 2 haslanmis yumurta.
Öğle 14.00
1 kase havuçlu, mor lahanalı karışık salata
Ara 16.30
Sade kahve yanına 2 ceviz,1 hurma
Akşam 18.30
1 kase yoğurt, 3 kaşık nohut.
Su 2lt kadar
Spor sabah 50 dk tempolu yürüyüş
Şimdi de limonlu ıhlamur iciyorum

Canım yemek az olmamış mı ben doymam gibi geliyor bu kadarla acıkmıyor musun? Ben çok mu yiyorum acaba?

Tek tek yoklama alacağım saat başı o gelmeyenlere de ceza keseceğim

Cumartesi 1. gün gibi say çünkü poğaça muhallebi yasaklı. Bozmuş oldun şekersiz 21 günü. Yarın bende başlıyorum şekersiz 21 e ama perşembe akşamı geçmiş olsuna gelecek arkadaşlar annem için. Tadına bakacağım mecburen yaptıklarımın nasıl olmuş diye. Cumadan yine 1 diye saymaya başlarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…