Evde az daha kontrol ederim ama dışarıda da olacağız onları nasıl kontrol edeceğime bakacağım artıksaglikli salatalar da hazirla ikramlik, onlardan al sen kendi tabagina
Ben tamamen motivasyonla ilgili olduğunu düşünüyorum açıkçası.Benim de kayınvalide görümce gelecek çarşamba yemekler konusunda çok dikkat edemeyebilirim bu haftayine de elimden geleni yapacağım. Bugün de gün boyu açtım bir türlü doyamadım
Şehir dışından gelecekler canım birkaç gün bizdekiler yani detoks işi pek olmaz. Bakalım nasıl idare edeceğimBen tamamen motivasyonla ilgili olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Mesela aksam geleceklerse, o gün sabah ve ogleni mumkun olduğunca hafif tutabilirsin. Aksam kaçırsan bile o günün kalorisini dengelemis olursun.
Butun gunse, ertesi gun detoks gibi yapabilirsin. Meyve, sebze, yoğurt, salata gibi..
Yani soylemek kolay sen yapabiliyor musun dersen
Diyeti de, kacamagi da; yaptıkça yapasim geliyor malesef
Inşallah olmazsın, ben nezle grip arası bir şey oldum hemen 1 günde.sporumu da yaptım ama çok çok yorgunum. içim titriyor ,inşallah hasta olmam:/
Canım yemek az olmamış mı ben doymam gibi geliyor bu kadarla acıkmıyor musun? Ben çok mu yiyorum acaba?Herkese iyi akşamlar, tek tek alintiliyordum menüleri tam, sonra baktım ki hepsi güzel bence bugunku menülerin. Gelelim benimkine,
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmek, 8 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 2 haslanmis yumurta.
Öğle 14.00
1 kase havuçlu, mor lahanalı karışık salata
Ara 16.30
Sade kahve yanına 2 ceviz,1 hurma
Akşam 18.30
1 kase yoğurt, 3 kaşık nohut.
Su 2lt kadar
Spor sabah 50 dk tempolu yürüyüş
Şimdi de limonlu ıhlamur iciyorum
Nice mutlu yaşlara...Bugunku menuler cok güzelmiş gerçekten. Bu cumaya hepimiz guzel eksiler gorelim inşallah. Herkese iyi geceler
Yarın gündüz oğlumun dogum gunu var. Ikinci yaşını üçüncü kez kutlayacagiz, artik utanıyorum
Yakında elime terlik alıp kovalayacağım zaten herkesiYine kimsecikler yok burada neredesiniz kızlar?
Cumartesi 1. gün gibi say çünkü poğaça muhallebi yasaklı. Bozmuş oldun şekersiz 21 günü. Yarın bende başlıyorum şekersiz 21 e ama perşembe akşamı geçmiş olsuna gelecek arkadaşlar annem için. Tadına bakacağım mecburen yaptıklarımın nasıl olmuş diye. Cumadan yine 1 diye saymaya başlarım artık.Sıkıntım karnıbahar oldu ama olsun kaçamaksız gidiyorum şükür. Bir şey soracağım cuma günü misafirliklerde poğaça muhallebi falan yedim ben cumartesi 1. Gün gibi mi saymaya başlasam şekersiz günlerde yoksa devam mı etsem saymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?