Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakalım senden iyi bir sonuç bekliyorum bu hafta. Ben hala davul gibi şişim. Bir de bu regl döneminde kendime hakim olamıyorum. Akşama menü yazmaya bende başlıyorum. Berbat ötesi bir menüm var ama artık yazmazsam uslanmayacağımı düşünüyorum. İyi kötü ne varsa yazacağım. Tekrardan takım olarak motive olmamız ve kilo vermeye odaklanmamız lazım. Al ver al ver kötü oluyor.

Menü gayet güzel. Uyabildin mi aynen? O tek şekeri de bırakırsan kahve nasıl güzel olacak anlatamam sana

Tamam canım öyle yapayım hatta yarın ve sonraki gün okulda yapılan planlar var başka seçeneğim de yok birkaç gün bozulmuş olacak tekrar başlayacağım sonradan. Bu arada ben buradayım diyeyim de terlikten kurtulayım:)

Canım yemek az olmamış mı ben doymam gibi geliyor bu kadarla acıkmıyor musun? Ben çok mu yiyorum acaba?

Kahvaltısını çok sağlam yapmış. Bence gayet iyi olmuş menüsü. Verilecek kilo azaldıkça yenilen miktarında azalması lazım. Onun kilosuna göre menü gayet güzel canım.

Mutlu yıllar canım yeniden ne şanslı oğlun varmış ne güzel 3 kez kutlanıyor

Geçen gün alıntılamışım cevaplayamamışım kalmış arada. Şimdi yazayım dedim. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl?
Olur tabii ki canım. Nasılsın şimdi geldin mi Türkiye'ye?
Geçmiş olsun canım annene
Kuru meyvenin miktarını iyi ayarladıktan sonra hiç bir sakıncası yok canım. Ama abartmamak lazım. 2-3 ten fazlası zarar bence.
İrmik helvası olmasa olmazmış. Ali nazik diyete çok uygun bir yiyecek değil eğer dışarıda yediysen içindeki yağ miktarından dolayı. Onların haricinde gayet güzel bir menü. Kaçamak yok. Temizlik ise bence sporların en iyisi çünkü bütün vücudun çalışıyor temizlik yaparken.
Canım yediklerinin ölçülerini yazarken gram olarak değil de miktar olarak yazsan. Kaşık ya da porsiyon ölçüsü olabilir. Gramları çok kafamda canlandıramadığım için ki ben kendi yediklerimi ölçmüyorum sağlıklı yorum yapamıyorum senin menülere. Yediklerin gayet sağlıklı güzel şeyler. Kaçamak yok. Bitteri görmezlikten geliyorum. Onu yemesen olurdu çünkü mandalina ve kuru incir yemişsin. Kahvenin yanına kuru mevye tüketebilirsin.

Harika bir menü olmuş. Adım sayın da öyle. Tebrikler

Çocuklar çok şükür iyiler canım soluk alabildik hastalıklardan şükür. Bitteri yediğim gün doyamadım bir türlü yiyorum bir şeyler ama hala aç gibiydim bitteri öncesinde yiyip doymayınca mandalina bulup yemiştim. Normalde dikkat etmeye çalışıyorum miktarlara. Tamam canım bundan sonra öyle yapayım.

Olur tabii ki canım. Nasılsın şimdi geldin mi Türkiye'ye?
LAydLiNe canim merhaba geldim ben Turkiyeye gecen persembe aksami.saatlere uyum saglama cabasindayim su iki gundur.cunku geldigim gunun ertesi gunu dahil lmak uzere cumartesi ve pazar cok yogun gecti misafirlerimiz vardi gelir gelmez dinlenemedim hic.simdi de olur olmaz saatlerde uyuyorum gun icinde.ama duzelirim birkac gune umarim.iyice duzenim bozuldu.

Sizler napiyorsunuz nasilsin? Senin yogunlugun vardi baya.ayni sekilde deva?m mi

Canım yemek az olmamış mı ben doymam gibi geliyor bu kadarla acıkmıyor musun? Ben çok mu yiyorum acaba?
Az oldu Evt, hastayım biraz cnm çekmedi, yarın kreşte ufak bir kutlama yapacaklar oğlum için, bir şeyler hazırlıyorum, tadına bakiyorum haliyle, küçük çocuklar yiyecek bir sikinti olmaması lazım. Bugün o yüzden şekerli yemiş oldum biraz bu arada

ı Telafi edersin canım yapacak bir şey yok. Bizim de güya seminer var okulda bir planlama yapmışlar yarın piknik diye gidip pide yiyeceğiz,perşembe hamsi yaptıracaklarmış,cuma da baklava. Seminer seminer değil ki gün mübarek baklava yemem ama tam yemek saati diğerlerinden yiyeceğim.zaten misafirim olacak görümce kayınvalide birkaç gün diyet yemeklerim uymayacak onlara

19.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
mercimek köftesi,ekşili mantı ( 4-5 kaşık),yoğurt,salata
Ara:
yok maalesef
Kaçamak:)
tek şekerli nescafe
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (Efsane geri döndü diyeceğim inşallah)
Su: 2-2,5 lt

LAydLiNe
İrmik helvası olmasa olmazmış. Ali nazik diyete çok uygun bir yiyecek değil eğer dışarıda yediysen içindeki yağ miktarından dolayı. Onların haricinde gayet güzel bir menü. Kaçamak yok. Temizlik ise bence sporların en iyisi çünkü bütün vücudun çalışıyor temizlik yaparken.

Alinazik evde yapıyorum. Yağsız şekilde fırında patlican kozluyorum, uzerine yogurt, üzerine de kavrulmuş kiyma. Bu kadar. Irmik helvasina da dayanamadim bir tatli kaşığı yedim

Misafirlerim gittiler ve ben de geldim

Sabah limonlu su

10.30 2 haşlanmış yumurta, kıvırcık yağsız tuzsuz

15.00 3 yemek kaşığı makarna salatasi, 3 yemek kaşığı kısır

19.00 bir tabak kısır

Su 2 litre yatana kadar 2 bucuk yaparım

2 bardak yeşil çay

Öğlen bi kacamak yapmadim. Ama herkes çekilip bir suru cesit cesit, suslu suslu ikramlarla baş başa kalınca poğaça, börek, kekler, kurabiyeler, pastalar kisirla tikamaya calistim kendimi. O saatte bir tabak kısır da cok saglikli degil ama diğerlerinin yaninda masum kaldı. Yarin oruc tutmayi düşünüyorum. Hem bugünü dengeler, hem de yarın akşam misafirlik var

Hic ama hic oturmadim butun gun hareket halindeydim vucudum sızlıyor. Spor yapmistan daha cok yoruldum

Iyi akşamlar kızlar.

Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik marul nane dereotu maydanoz
Salatalik 2zeytin
1tanr Közlenmiş kapya biber

14.00
Şekersiz türk kahvesi

15.00
Yeşilçay
1kucuk avuç badem ceviz kuru uzum

18.00 Aksam
2kasik bulgur pilavı
3kasik taze bamya yemeği
1bardak ayran

2ltsu.
9.000adim

Alinazik evde yapıyorum. Yağsız şekilde fırında patlican kozluyorum, uzerine yogurt, üzerine de kavrulmuş kiyma. Bu kadar. Irmik helvasina da dayanamadim bir tatli kaşığı yedim
Ali nazik cok severim, cok iyi fikirmis. patlican alip ben de yapiyim boyle
irmik helvasina ben de bayilirim, bu haftasonu kacamagim belli ama sonraki haftaya mi yapsam acaba onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…