Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun canım biz de hastanedeydik bugün kızım bronşit olmuş bir sürü de ilaç aldık. Senin kuzunun nesi varmış

Çok geçmiş olsun canım biz de hastanedeydik bugün kızım bronşit olmuş bir sürü de ilaç aldık. Senin kuzunun nesi varmış
Ah bronşit gecen sene 6 ay gecmedi hava makinelerini eskittik. Gunnuk arastirmani tavsiye ederim.

Bizimkinde bisey yok henuz. Burun bogaz kulak temiz. Ishal kusma yok. Sadece ateş. Idrar yolundan şüphelendim. Sanirim birkac gune anlasilir ne oldugu. Sadece ates icin direk antibiyotik kullanmak istemedim. Bakalim sonu ne olacak.

Istanbul iyice soguktu bugun, kış gelmis

11.45 3 kesme börek, cay bardagiyla limonata

15.00 peynir domates salatalik roka 2 dilim ekmek

18.00 yagsiz tuzsuz salata, bol limonlu roka, 1 kk beyaz peynir

20.00 tarhana çorbası, 3 tatli kaşığı irmik helvası

2 litre su

Hem borek, hem ekmek, hem tatli feci bi gun oldu malesef

Çok geçmiş olsun nasil oldu bebegin.

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik domates

12.30
Yarim muz

15.00
1kupa yeşilçay
1kucuk avuç badem kuruüzüm ceviz

18.30 Akşam
2kasik bulgur pilavı
4kasik etli nohut yemeği
3tane lahana dolma
1bardak ayran
1kasik limonlu turp salata
1dilim tb ekmek

2lt su.
1mile leslie.
9.000adim

akşam yemeği fırında tavuk but(1 küçük) ,1 sap brokoli,kırmızı çarliston biber,yarım tatlı patates oldu. Öğle az yiyince deli gibi acıkmıştım. 10000 adım da atılmış

olsun çok koşturmuşsun. Birkaç gün dikkat eder düzeltirsin

İyi akşamlar
Akşam 17.00
Bir tabak nohutlu bamya yemeği ve bol yeşil salata, bir dilim ekmek, meyveli yoğurt
1.5 lt su

27.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
barbunya,ezogelin çorba,,yoğurt,salata
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Su: 2-2,5 lt
Spor: 45 dk pilates (artık şu kasları bi açalım tekrardan)

oylamaya katılınız

Iyi akşamlar kızlar.yine çok sakin buralar.
Neyse ben menümü bildiriyim.
Kahvaltı 10.00
2kasik mantar sote
1dilm ekmek
1dilim peynir 2zeytin

14.00
1kase yoğurt Yarım müz
1kuuck avuç badem kuruuzum

16.00
Yeşilçay

18.00 Aksam
1bardak ayran
4tane lahana sarma
1kase yoğurt çorbası
Salata

2lt su
1mile leslie

İyi akşamlar kızlar
9.00
3 kaşık menemen,3 zeytin,1 dilim tambuğday ekmeği,30 gr kadar beyaz peynir,1 büyük dilim hindi füme
13.00
2 küçük kase etli kuru fasulye,1 domates turşusu( görevlendirme gittiğim okulda bugün bu vardı yemek çok güzel olmuş doymayınca iki kase yemiş bulundum
14.00
Şekersiz türk kahvesi,1 parça bitter
18.30
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,1 tabak nohut yemeği,biraz acı biber turşusu. Baktığımızda kombo yapmış gibi oldum ama evde de başka yemek yoktu nohut yemiş oldum. Bakalım tartıya yansıyan ne olacak

İyi akşamlar bugünkü iftar menüm
Akşam 17.00
Bir kase mercimek çorbası, bir dilim çavdar ekmeği, bir parça fırında pişmiş biftek ve yeşil salata
Su herhalde 1.5 lt olur yatıncaya kadar

Mesajlara hic bakamadim kizlar. Hızlıca menumu yazip cikacagim. Oglum hasta ve kayinvalidemler geldi.

Sabah limonlu su

11.30 2 yumurtadan menemen, 1 kk peynir, roka

16.00 3 yemek kaşığı kiymali barbunya, biraz yoğurt

20.00 tarhana çorbası ve islama (yoresel bir yemek ince yufka, tereyağı, ceviz ve hindi etiyle yapılıyor) senede bir kere ya denk gelir ya gelmez. Bulmuşken yedim

Su 2 litre yatana kadar 2 bucuk yaparım. Regl oldum bu akşam. Cuma tartıdaki umudum da bitmiş oldu

Sanırım bu sıra aynı kaderi paylaşıyoruz kızım ateşli hasta ve bir de az önce regl oldum sanırım. Geçmedi demek ki sizin de hala geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…