Çok geçmiş olsun canım biz de hastanedeydik bugün kızım bronşit olmuş bir sürü de ilaç aldık. Senin kuzunun nesi varmışHerkese selamlar
Gece sapasaglam yatırdığım bebeğimi sabah atesler içinde aldım beşiktenButun gün de hastane kosturmacasiyla geçti. Hala da yuksek ateşi. Ne yedigimin farkinda bile değilim. Telefonu yeni alabildim elime
Ah bronşit gecen sene 6 ay gecmedi hava makinelerini eskittik. Gunnuk arastirmani tavsiye ederim.Çok geçmiş olsun canım biz de hastanedeydik bugün kızım bronşit olmuş bir sürü de ilaç aldık. Senin kuzunun nesi varmış
Geçmiş olsun cnmHerkese selamlar
Gece sapasaglam yatırdığım bebeğimi sabah atesler içinde aldım beşiktenButun gün de hastane kosturmacasiyla geçti. Hala da yuksek ateşi. Ne yedigimin farkinda bile değilim. Telefonu yeni alabildim elime
Çok geçmiş olsun nasil oldu bebegin.Herkese selamlar
akşam yemeği fırında tavuk but(1 küçük) ,1 sap brokoli,kırmızı çarliston biber,yarım tatlı patates oldu. Öğle az yiyince deli gibi acıkmıştım. 10000 adım da atılmışHerkeslere günaydın
26.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
az susuz nohut,yoğurt,salata,bir kepek ekmeği
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf (dün onu da yiyemedim)
Spor:
yok. Yine ev işim var (kışlık temizliğimi günlere bölerek yapıyorum,ne yapiim)
Su: 2-2,5 lt
olsun çok koşturmuşsun. Birkaç gün dikkat eder düzeltirsin11.45 3 kesme börek, cay bardagiyla limonata
15.00 peynir domates salatalik roka 2 dilim ekmek
18.00 yagsiz tuzsuz salata, bol limonlu roka, 1 kk beyaz peynir
20.00 tarhana çorbası, 3 tatli kaşığı irmik helvası
2 litre su
Hem borek, hem ekmek, hem tatli feci bi gun oldu malesef
Sanırım bu sıra aynı kaderi paylaşıyoruz kızım ateşli hasta ve bir de az önce regl oldum sanırım. Geçmedi demek ki sizin de hala geçmiş olsunMesajlara hic bakamadim kizlar. Hızlıca menumu yazip cikacagim. Oglum hasta ve kayinvalidemler geldi.
Sabah limonlu su
11.30 2 yumurtadan menemen, 1 kk peynir, roka
16.00 3 yemek kaşığı kiymali barbunya, biraz yoğurt
20.00 tarhana çorbası ve islama (yoresel bir yemek ince yufka, tereyağı, ceviz ve hindi etiyle yapılıyor) senede bir kere ya denk gelir ya gelmez. Bulmuşken yedim
Su 2 litre yatana kadar 2 bucuk yaparım. Regl oldum bu akşam. Cuma tartıdaki umudum da bitmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?