Geçen cuma ne kadardın canım onu baz alıyoruz sanki.Günaydınlar....
Pazartesi 71
Cuma 70.1
-900 gr
Geçen Cuma da 71 dimGeçen cuma ne kadardın canım onu baz alıyoruz sanki.
Çok iyi toparlamışsın. TebriklerGünaydınlar
Geçen cuma 73.0
Bugün 72.7
Fark -300 gr.
Hafta içi gördüğüm 73.9 dan sonra ilaç gibi geldi bu rakam
Süpersin yaaa!!! Sendeki azmin çeyreğini istiyorum.Herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar
29.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
makarna,yayla çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,elmat,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
detox suyu
Su: 2-2,5 lt
bu arada kilom: Sabah 55.1 çıktı (hatta ilk cıbıldak tartıldım 54.6 çıktı.Giyindikten sonra 55.1 çıktım)LAydLiNe
bu hafta çoğunlukla yürüdüm,ağır spor da yapmadım .Hafta sonu ile başlarım diyorum. Ama dikkat ettim az buçuk.Şimdi bir iki ay kadar yine bir kampa sokarsam kendimi şu son 3-4 kilo da gider inşallah.ama sen de güzel vermişsin. su miktarına dikkat etSüpersin yaaa!!! Sendeki azmin çeyreğini istiyorum.
Kilo bildirimi
65 kıloyum canım.gecen haftada 65 tim.ondan önceki hafta 64.7 idim.listede değilim ama yazdım yinede.
LAydLiNe
Sen hep giyinik mi tartılıyordun? Tartılırken üzerimizde kıyafet olmaması ya da çok hafif şeyler olması lazım. Sende resmen yarım kilo kıyafet varmış.Herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar
29.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
makarna,yayla çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,elmat,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
detox suyu
Su: 2-2,5 lt
bu arada kilom: Sabah 55.1 çıktı (hatta ilk cıbıldak tartıldım 54.6 çıktı.Giyindikten sonra 55.1 çıktım)LAydLiNe
evet bundan sonra öyle deneyeceğim.Bir de cts yine tartılacağım.Bakalım fark olacak mı? O yüzden akşamı hafif tuttum.Sen hep giyinik mi tartılıyordun? Tartılırken üzerimizde kıyafet olmaması ya da çok hafif şeyler olması lazım. Sende resmen yarım kilo kıyafet varmış.
Kizlar selamlar, bol eksiler hepinize?
iyi diyelim iyi olsun, cuma bugun yoksa kotu bir hafta gecirdimTeşekkür ederiz canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?