Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar
Sabah kalkınca limonlu su
Kahvaltı yapamadım
Öğlen 13.00
Bir içli köfte, 1 dilim börek, patates salatası
Akşam 18.00
Mercimek çorbası
2 lt su

Eveeet ilk defa kemik suyu (ilik suyu ) yapıyorum bu akşam. Tarif şöyle:
  • İlk olarak bir gün önceden kemikler sirkeli ve tuzlu suda ,buzdolabına bekletilecek ki üzerindeki kiri,kanı aksın
  • Sonra 200 derecelik fırında 30 dk kadar bekletilecek; kavrulacak ki yumuşasın (eğer istenirse sebzeler de atılabilir)
  • İçine koymak için bir kereviz ,varsa uzun saplarını yıkayarak koyabilirsiniz. 3 havuç,2 orta boy soğan,6 diş sarımsak,10-15 adt top karabiber,3 adt defne yaprağı ( soğanları dörde böldüm,sarımsakların ortalarına vurdum,kerevizi de 5 parçaya falan dilimledim)
  • 4-5 lt lik bir tencereye alıp ağzına kaar su koyum. İlk önce kemikleri koydum.Harlı ateşe aldım
  • Kaynarken köpükler çıkıyor,bu köpükler hazımsızlık yapabileceğinden ara ara alınması lazımmış (karabiber ve defeneyi de ekledim)
  • 1 sa sonra sebzeleri ekledim (sebzeleri fırınlamadım)
  • 4-5 sa sonunda (ara ara köpükleri almaya devam ettim) ilk kemikleri çıkardım,sonra süzdüm. En son da bir kere tülbentle süzdüm.
  • Kalan suyu plastiklere ve buz küplerine doldurdum
  • Şimdi ben bundan shot yaparak içeceğim (tadı nasıl olacak hiçbir fikrim yok)
  • Neden: Zayıflamaya başladıktan sonra herşey çok güzel olsa da maalesef yüzüm de çok zayıfladı. Hem besin değeri hem de kolajen takviyesi için denemek istedim. 1 ay sonra sonuçları yazacağım ..

Iyi akşamlar 13.takimin güzel ve fit hatunları
Günün menüsü ile başlayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmek
Peynir 1dilim 2zeytin
Salatalik

15.00
Yarım muz
1kase yoğurt
Içine ceviz badem kuru üzüm

16.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
Disardaydim
1lahmacun
1bardak ayran Bol yeşillik

19.30
Şekersiz türk kahvesi

2mile leslie
2.5lt su

Bikac gündür aşırı başım ağrıyo yorgunluk var uzerimde.Modum düşük desem değil ama spora halim kalmiyo.Neyim var anlamıyorum.

64.7

Reglim ama bu hafta iyi beslenemedim malesef. Kilo bildirimi yapip çıkıyorum, mesajlara sonra bakacağım üzgünüm. Hem bebegim hasta hem yatili misafir var hic giremiyorum

Simdi mesajlari okudum gecmisten ben bu sabah kilo bildirimi yaptim ama cumartesiymis! Dün ne menu yazmışım ne kilo bildirmişim. Farkinda bile değilim bugunu cuma sanıyorum. Ay bu cocuk beni benden alıyor. Hastalığı bir yana, bu iki yas krizleri bitmek bilmeyen inatlasmalar aglamalar

Bu sabah yine hastane kantininde simit ve kaşarla başladı.. aksam da esimin dayilarina gideceğiz. Gezmesiz günüm yok ki kilo vereyim

Ben sabah kalkinca tuvalete gidiyorum ilk iş. Sonra hic su icmeden, ic camasirlarimla tartiliyorum. Sonra 400 ml limonlu suyla gune başlıyorum

Geçen cuma 64.4
Bugun ctesi 64.7 hem reglin etkisi var, hem de olmuyor. Surekli iki ileri bir geri durumundayım. Kilo koruma doneminde yapmam gerekeni simdi yapiyorum, zaten verecek az kilom var zor gidiyor. Biraz daha dikkat etmem lazim ama tutamıyorum resmen boğazımı..

İyi akşamlar
Sabah 9.30
Bir dilim tuzsuz peynir, 7 adet zeytin, 2 parça fırında pişmiş patates, biraz kavrulmuş patlıcan
Öğlen 14.00
Kuşbaşı et yarım porsiyon ve yarım kase salata
Akşam 18.00
Mercimek çorbası
19.30 ara
1 trabzon hurması ve yeşil çay
2 lt su

Dun gece yine oğlumla ilgili kriz yasadik 3te uyuyabildik sarhos gibiyim.

Sabah limonlu su

11.00 1 simit biraz kaşar

17.30 yagsiz tuzsuz salata

20.30 et pilav ayran

2 litre su

Günaydın hanımlar mutlu bir hafta diliyorum. Tartıda gördüğüm rakam günah çıkarma gibi olacak hafta sonu dışarıda geçirilen öğünlerin ve düzgün beslenmemenin sonucu
Cuma 72.7
Bugün 73.6
+900 gr . Dün akşam yediğim çiğköftenin şişkinliği olabilir ama neyse...

Cumaya henüz zaman var. Ben bugün şekersiz 21 güne başladım. Hafta içi dikkat edersen eğer hem fazlalıklar gider hem de eksiye geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…