Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada hafta sonu bende kaçırdım yine. Saçma sapan şeyler yedim. Evde yapınca bir şeyler yeniyor mutlaka. Benim gözümün önünde olmaması lazım yiyeceklerin. Yoksa gidip gelip onu yemeden rahat etmiyorum.

Cuma : 71.5
Bu sabaha : 72.8

umarım ödemdir

Kızlar bir de ne fark ettim biliyor musunuz, yeşil çay içtiğim günlerin ertesi günü çok güzel rakamlar görüyorum tartıda. Yeşil çayım bitmişti. Bugün eve giderken alacağım yeniden. Bakalım yarın neler olacak.

Sen de bendensin kaptan bugün. Dediğin gibi yeşil çay çok farkettiriyor akşam yemeğinden sonra içtiğimkahve de aynı etkiyi yapıyor bende. Su içtiğim ve içmediğim zamanlar da çok farkettiriyor az içmişsem baya fazla çıkıyorum

O zaman cumaya birlikte çok güzel rakamlar görmek için bu haftayı kaçamaksız geçiriyoruz tamam mı?

Olunca yeniyo gerçekten.Evdekiler istiyo yapıyorum.Bi tadına baksam diyorum bi bakıyorum bildiğin yemişim.

Yeşilçay bende çok seviyorum hergun içiyorum en az 1kez.ve çok fark ediyor.

herkse selamlar. Son iki gündür biraz rahatsızım;biraz değil aslında bayağı kötüydüm. Yaklaşık bir aydır yine pofur pofur sigara içtiğim için faranjitim hortladı (evet ben bir gerizekalıyım). Ateş,boğaz,öksürük,serum derken işe gidemedim. Açıkçası ne yediğime de dikkat etmedim. Akşam hatta çok aç olduğum için pide yedim. Bana bu hafta müsade edebilir misin kaptan LAydLiNe . Bir haftalık izne ayrılmak istiyorum. Bu sıkıntı ancak geçer çünkü

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik bol yeşillik

13.30
Şekersiz türk kahvesi

15.00
Yeşilçay
Yarım muz

18.00 Akşam
1dilim tb ekmek
4kasik patlıcan yemeği
1kase yogurt
Salata bol limonlu

2lt su
1mile leslie

Çok güzel bir menü olmuş. Maşallah sana

Tamam demek istiyorum kaptan ama şu aman misafirliğe gidiyorum yarından itibaren olabilir
Hımmm menü de yazılmamış. Yaz bakim neler yedin misafirlikte?
Olunca yeniyo gerçekten.Evdekiler istiyo yapıyorum.Bi tadına baksam diyorum bi bakıyorum bildiğin yemişim.
Aynen canım yaaaa. Olunca yeniliyor. Biraz daha irademize sahip olmamız lazım aslında.

Geçmiş olsun canım. Gerizekalı olduğun kısımda haklısın ki sigara içtiğin için. İnşallah en kısa zamanda o sigara illetinden kurtulursun. 15 yıl bir fiil içmiş 8 yıl önce bırakmış bir insan olarak konuşuyorum. Sigarayı bıraktıktan sonra yeniden doğdum. Umarım aynı güzel hissi bir gün sende yaşarsın. Bir haftalık izin alamıyorsun maalesef. En az iki hafta izin oluyor ve zaten de cuma günü yine bildirim yapmak zorundasın. Hem iyileşmeye çalış hem de kilo almamaya çalış canım.

Gunaydin herkese.Cok erken kalktım ama sabah 1mile leslie ile başladım tam o sırada oğlum uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…