Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normu öğrenci sayısına göre veriyorlar canım ama çoğu okulda var artık. Kızının okulunda falan da vardır muhtemelen
Orta kısımda var. Ama doğum iznine ayrıldı. İlk okul kısmında var mı bilmiyorum. Merak ettim şimdi soracağım

Orta kısımda var. Ama doğum iznine ayrıldı. İlk okul kısmında var mı bilmiyorum. Merak ettim şimdi soracağım
Okuldaki öğrenci sayısı 300 ün üzerindeyse bir tane vardır muhakkak:) öğren bakalım ben de merak ettim. Kırıkkalede üniversiteden arkadaşım var doğum iznine ayrıldı o da. Benim arkadaşım olmasın

Bence odur Hatta kızım büyük kız 8. sınıf. Dedim ki kendi kendime şansımıza bak rehberlik hocası tam da zamanını bulmuş

Genç olunca yaş bebek mevzuları oluyor öyle ben de geçen yıl doğum iznindeydim işte
Tabii ki canım çok normal şeyler. Merkezde bir rehberlik öğretmeni arkadaşım var. O da bugün doğum yaptı. Ara ara artık senden güzel fikirler alırız

Kızlar nerelerdesiniz bakim bi ses verin? Meltemesintisi80 nasıl oldun canım?
Bugün de işe gidemedim. Sabah kahvaltı sonrası hep dinlendim. Akşam yarım ekmek arası tost yaptım .Yani iki gündür öyle bir yiyorum ki ama yapacak birşey yok. Birden vücut direncim sıfırın altına indi sanki.Hasta olunca böyle oluyor maalesef

Selam kızlar

Gecmis mesajlara hic bakamadim. Ailece hastalıktan kırılıyoruz. Bugun sagolsun annem geldi de yataktan çıkmadan bütün gun yattim. Eşimle oğlum da hasta. Butun vücudum kırılıyor, burun boğaz pert malesef. Birkac gundur bal zencefil limon, karabiber bal, balli ihlamur derken balın dibine vurdum. Yutkunmakta zorlanıyorum çok su icemedim malesef. Yesil cayim da bitmis. Silkelenip kendime gelmek istiyorum artık

Sabah limonlu su

11.00 yarim simit, ihlamur

15.00 bir tabak kısır, ihlamur

19.30 yayla çorbası, avuc içi kadar hindi eti ve bolca suyu

Su sanırım 1.5 litre kadar. Yatana kadar yuklenip 2.5 yapmaya çalışacağım

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. İyileş de şu an önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…