Ne güzel ne güzelRehberlik canım teşekkür ederim:)
İlkokul canımNe güzel ne güzelPeki lise mi, orta okul mu?
İlk okulda rehberlik öğretmeni olduğunu bilmiyordum. Ne güzelmişİlkokul canım
Anaokulunda bile var canım:)İlk okulda rehberlik öğretmeni olduğunu bilmiyordum. Ne güzelmiş
Daha da harika o zaman. Ama her okulda yok sanırım?Anaokulunda bile var canım:)
Normu öğrenci sayısına göre veriyorlar canım ama çoğu okulda var artık. Kızının okulunda falan da vardır muhtemelenDaha da harika o zaman. Ama her okulda yok sanırım?
Orta kısımda var. Ama doğum iznine ayrıldı. İlk okul kısmında var mı bilmiyorum. Merak ettim şimdi soracağımNormu öğrenci sayısına göre veriyorlar canım ama çoğu okulda var artık. Kızının okulunda falan da vardır muhtemelen
Okuldaki öğrenci sayısı 300 ün üzerindeyse bir tane vardır muhakkak:) öğren bakalım ben de merak ettim. Kırıkkalede üniversiteden arkadaşım var doğum iznine ayrıldı o da. Benim arkadaşım olmasınOrta kısımda var. Ama doğum iznine ayrıldı. İlk okul kısmında var mı bilmiyorum. Merak ettim şimdi soracağım
Yahşihan tarafında oturmuyorsunuz değil mi? Şimdi baktım da yahşihanda bir okulda çalışıyormuş arkadaşımOrta kısımda var. Ama doğum iznine ayrıldı. İlk okul kısmında var mı bilmiyorum. Merak ettim şimdi soracağım
Yahşihan'dayım canımYahşihan tarafında oturmuyorsunuz değil mi? Şimdi baktım da yahşihanda bir okulda çalışıyormuş arkadaşım
Yahşihan'dayım canım
Bence odurOkuldaki öğrenci sayısı 300 ün üzerindeyse bir tane vardır muhakkak:) öğren bakalım ben de merak ettim. Kırıkkalede üniversiteden arkadaşım var doğum iznine ayrıldı o da. Benim arkadaşım olmasın
Genç olunca yaş bebek mevzuları oluyor öyle ben de geçen yıl doğum iznindeydim işteBence odurHatta kızım büyük kız 8. sınıf. Dedim ki kendi kendime şansımıza bak rehberlik hocası tam da zamanını bulmuş
Tabii ki canım çok normal şeyler. Merkezde bir rehberlik öğretmeni arkadaşım var. O da bugün doğum yaptı.Genç olunca yaş bebek mevzuları oluyor öyle ben de geçen yıl doğum iznindeydim işte
Yardımcı olabileceğim bir şey olursa tabi ki elimden geleni yaparım:)Tabii ki canım çok normal şeyler. Merkezde bir rehberlik öğretmeni arkadaşım var. O da bugün doğum yaptı.Ara ara artık senden güzel fikirler alırız
Bugün de işe gidemedim. Sabah kahvaltı sonrası hep dinlendim. Akşam yarım ekmek arası tost yaptım .Yani iki gündür öyle bir yiyorum ki ama yapacak birşey yok. Birden vücut direncim sıfırın altına indi sanki.Hasta olunca böyle oluyor maalesefKızlar nerelerdesiniz bakim bi ses verin?Meltemesintisi80 nasıl oldun canım?
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. İyileş de şu an önemli olan oSelam kızlar
Gecmis mesajlara hic bakamadim. Ailece hastalıktan kırılıyoruz. Bugun sagolsun annem geldi de yataktan çıkmadan bütün gun yattim. Eşimle oğlum da hasta. Butun vücudum kırılıyor, burun boğaz pert malesef. Birkac gundur bal zencefil limon, karabiber bal, balli ihlamur derken balın dibine vurdum. Yutkunmakta zorlanıyorum çok su icemedim malesef. Yesil cayim da bitmis. Silkelenip kendime gelmek istiyorum artık
Sabah limonlu su
11.00 yarim simit, ihlamur
15.00 bir tabak kısır, ihlamur
19.30 yayla çorbası, avuc içi kadar hindi eti ve bolca suyu
Su sanırım 1.5 litre kadar. Yatana kadar yuklenip 2.5 yapmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?