Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun canım.

Iyi akşamlar
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
2dilim sucuk
Yumurtasız menemen 2kasik
1dilimpeynir 2zeytin
Salatalik

14.00
1kase naneli pulbiberli yoğurt

15.00
Yeşilçay

16.00
Şekersiz türk kahvesi

19.00 Akşam
1kase mercimek çorbası
1kasik pilav 3kasik tavuk sote
Salata 1bardak ayran

2.5lt su
1mile leslie
10.100adim

Herkese günaydın,
Midem pek iyi değil o yüzden hafif bir gün geçirmek istiyorum
04.12.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Su: 2-2,5 lt

Önemli olan iyileşmen canım. Direnç bir defa kırılınca hastalık kaçınılmaz oluyor maalesef. Bu mevsimde dikkatli olmak lazım.
Geçmiş olsun canım hepinize. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Günaydın canım. Bugün nasılsın?

Ben yine akşam cozuttum. Çok fazla ve fena yedim. Popeyes menü yedim. Sabah berbat bir rakam gördüm tartıda. Sanırım ben de if yapacağım artık. Çünkü gündüz bir sorun yok. Her şey normal. Akşam kendimden geçiyorum.

Ben iyi olacağım da sen niye coşun hatun,hayırdır? :))

Aman kaptanım tut kendini.Aksam ki kaçamaklar tartiyi daha çok etkiliyor.

Gecmis olsun kaptancim seni de kendime benzettim ben aksam yemegini de hafif gecirebiliyorum bazen. Ama buraya menuyu yazdiktan sonra ayy icimde kocaman bir ordu kacamak yap diye alkış tutuyor sabah tartisini en cok etkileyen şey akşam yemeği ve sonrası zaten.
If bu bakimdan guzel bence. Ama sabah erken is basi yapiyorsan zorlanabilirsin, biraz dikkatli denemeni tavsiye ederim. Ben evde oldugum icin 11-11.30a sarkıtıyorum kahvaltıyı hep.

Canımm saatlerimi ayarladım. 09:00-17:00 nasıl sence.

Canımm saatlerimi ayarladım. 09:00-17:00 nasıl sence.
17den sonra bisey yememeyi basaracaksan mukemmel zamanlama. Eşin kacta geliyor, cocuklarin okullari vs yani aksam yemegi kacta yeniyor o önemli. Gece yatma saatin onemli. Ben cok gec yattığım icin aksam yemegini erken yiyince sapitiyorum cok acıkıyorum. Bu yuzden kahvaltiyi gec yapmayı tercih ediyorum.
Günlük duzenine bağlı. Yeşil çay, soda, sekersiz sutsuz kremasiz kahveler serbest

Akşam yemeğinin saati değişiyor canım ama ben yemeğe oturmayabiliyorum. Eşim alışkın bu duruma sorun etmez. Yemeği onlara hazırlarım ben yemem. Bugün başladım bakalım. Eğer 16 saat hiçbir şey yemeyeyim zaten direkt kilo veririm. Dedim yaaa beni akşam yemeği bozuyor

kaptanım ben 58e düştüm tekrar 71e çıktım tekrar verdim siz hala veremediniz

40 dk sporumu yaptım valla bugün.Yoğurt yerine de mercimek çorbası içeceğim.Günü güzel kapattım

Iyi akşamlar menü bildirme zamanı geldi
Kahvaltı 10.00
1kac tane saymadım patates kızartma
1dilim peynir 2zeytin
Bol yeşillik marul nane maydanoz
1dilim tb ekmek

14.00
1kase pulbiberli naneli yogurt

15.00
Türk kahvesi sekersiz
Ev yapımı bi minik kare havuçlu cezerye
Şeker yerine pekmez koydum

18.30 Akşam
1kasik pilav
4kasik tavuklu karnabahar yemeği
1bardak ayran

2.5lt su
1mile leslie
30dak pilates Karin bacak kalca hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…