Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar
Gecmis mesajlara hic bakamadim. Ailece hastalıktan kırılıyoruz. Bugun sagolsun annem geldi de yataktan çıkmadan bütün gun yattim. Eşimle oğlum da hasta. Butun vücudum kırılıyor, burun boğaz pert malesef. Birkac gundur bal zencefil limon, karabiber bal, balli ihlamur derken balın dibine vurdum. Yutkunmakta zorlanıyorum çok su icemedim malesef. Yesil cayim da bitmis. Silkelenip kendime gelmek istiyorum artık
Sabah limonlu su
11.00 yarim simit, ihlamur
15.00 bir tabak kısır, ihlamur
19.30 yayla çorbası, avuc içi kadar hindi eti ve bolca suyu
Su sanırım 1.5 litre kadar. Yatana kadar yuklenip 2.5 yapmaya çalışacağım
Önemli olan iyileşmen canım. Direnç bir defa kırılınca hastalık kaçınılmaz oluyor maalesef. Bu mevsimde dikkatli olmak lazım.Bugün de işe gidemedim. Sabah kahvaltı sonrası hep dinlendim. Akşam yarım ekmek arası tost yaptım .Yani iki gündür öyle bir yiyorum ki ama yapacak birşey yok. Birden vücut direncim sıfırın altına indi sanki.Hasta olunca böyle oluyor maalesef
Geçmiş olsun canım hepinize. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.Selam kızlar
Gecmis mesajlara hic bakamadim. Ailece hastalıktan kırılıyoruz. Bugun sagolsun annem geldi de yataktan çıkmadan bütün gun yattim. Eşimle oğlum da hasta. Butun vücudum kırılıyor, burun boğaz pert malesef. Birkac gundur bal zencefil limon, karabiber bal, balli ihlamur derken balın dibine vurdum. Yutkunmakta zorlanıyorum çok su icemedim malesef. Yesil cayim da bitmis. Silkelenip kendime gelmek istiyorum artık
Sabah limonlu su
11.00 yarim simit, ihlamur
15.00 bir tabak kısır, ihlamur
19.30 yayla çorbası, avuc içi kadar hindi eti ve bolca suyu
Su sanırım 1.5 litre kadar. Yatana kadar yuklenip 2.5 yapmaya çalışacağım
Herkese günaydın,
Midem pek iyi değil o yüzden hafif bir gün geçirmek istiyorum
04.12.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Su: 2-2,5 lt
Ben iyi olacağım da sen niye coşun hatun,hayırdır? :))Ben yine akşam cozuttum. Çok fazla ve fena yedim. Popeyes menü yedim. Sabah berbat bir rakam gördüm tartıda. Sanırım ben de if yapacağım artık. Çünkü gündüz bir sorun yok. Her şey normal. Akşam kendimden geçiyorum.
Aman kaptanım tut kendini.Aksam ki kaçamaklar tartiyi daha çok etkiliyor.Ben yine akşam cozuttum. Çok fazla ve fena yedim. Popeyes menü yedim. Sabah berbat bir rakam gördüm tartıda. Sanırım ben de if yapacağım artık. Çünkü gündüz bir sorun yok. Her şey normal. Akşam kendimden geçiyorum.
Gecmis olsun kaptancimBen yine akşam cozuttum. Çok fazla ve fena yedim. Popeyes menü yedim. Sabah berbat bir rakam gördüm tartıda. Sanırım ben de if yapacağım artık. Çünkü gündüz bir sorun yok. Her şey normal. Akşam kendimden geçiyorum.
arkadaşlar yeni birilerini kabul ediyormusunuz takımaa?
[/QUOTE
İlk sayfadaki formu doldurup katılabilirsin. günlük menü ve spor bildirimleri ile beraber cuma-pzt kilo bildirimleri yapıyoruz.Düzenli isen listeye girersin. WELCOME SISTER :))
Canımm saatlerimi ayarladım. 09:00-17:00 nasıl sence.Gecmis olsun kaptancimseni de kendime benzettim ben aksam yemegini de hafif gecirebiliyorum bazen. Ama buraya menuyu yazdiktan sonra ayy icimde kocaman bir ordu kacamak yap diye alkış tutuyor sabah tartisini en cok etkileyen şey akşam yemeği ve sonrası zaten.
If bu bakimdan guzel bence. Ama sabah erken is basi yapiyorsan zorlanabilirsin, biraz dikkatli denemeni tavsiye ederim. Ben evde oldugum icin 11-11.30a sarkıtıyorum kahvaltıyı hep.
Tabii ki canım gelebilirsinarkadaşlar yeni birilerini kabul ediyormusunuz takımaa?
17den sonra bisey yememeyi basaracaksan mukemmel zamanlama. Eşin kacta geliyor, cocuklarin okullari vs yani aksam yemegi kacta yeniyor o önemli. Gece yatma saatin onemli. Ben cok gec yattığım icin aksam yemegini erken yiyince sapitiyorum cok acıkıyorum. Bu yuzden kahvaltiyi gec yapmayı tercih ediyorum.Canımm saatlerimi ayarladım. 09:00-17:00 nasıl sence.
Akşam yemeğinin saati değişiyor canım ama ben yemeğe oturmayabiliyorum. Eşim alışkın bu duruma sorun etmez. Yemeği onlara hazırlarım ben yemem. Bugün başladım bakalım. Eğer 16 saat hiçbir şey yemeyeyim zaten direkt kilo veririm. Dedim yaaa beni akşam yemeği bozuyor17den sonra bisey yememeyi basaracaksan mukemmel zamanlama. Eşin kacta geliyor, cocuklarin okullari vs yani aksam yemegi kacta yeniyor o önemli. Gece yatma saatin onemli. Ben cok gec yattığım icin aksam yemegini erken yiyince sapitiyorum cok acıkıyorum. Bu yuzden kahvaltiyi gec yapmayı tercih ediyorum.
Günlük duzenine bağlı. Yeşil çay, soda, sekersiz sutsuz kremasiz kahveler serbest
kaptanım ben 58e düştüm tekrar 71e çıktım tekrar verdim siz hala veremedinizBen yine akşam cozuttum. Çok fazla ve fena yedim. Popeyes menü yedim. Sabah berbat bir rakam gördüm tartıda. Sanırım ben de if yapacağım artık. Çünkü gündüz bir sorun yok. Her şey normal. Akşam kendimden geçiyorum.
40 dk sporumu yaptım valla bugün.Yoğurt yerine de mercimek çorbası içeceğim.Günü güzel kapattımHerkese günaydın,
Midem pek iyi değil o yüzden hafif bir gün geçirmek istiyorum
04.12.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Su: 2-2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?