Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam canım, dur ben de yeşil çay yapayım kendime...gelmişken listemi de vereyim

sabah:
1 kase tavuk çorba

öğle:
mercimek çorba
fırında tavuk but
1 sk pilav
salata

ara: 1/2 muz
2 ceviz

akşam
ton balıklı salata

ara
1 galeta
1 kk kadar kaşar peynir

40 dk yürüyüş

Herkeslere günaydın,
Karanlık ve yağmurlu bir Dörtyol sabahından selamlar
05.12.2019 menü-program
Sabahtan ballı-sirkeli sıcak su içildi.
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
mercimek çorba,meyhane pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
fırında tavuk (brokoli,tatlı patates ve havuçla)
Su: 2-2,5 lt
Spor: 40-45 dk pilates (karın ve iç bacak)

Günaydın Kizlar

Dun menuyu yazmistim ama nedense gonderememisim. Halbuki gece boyu bdv'de gezinip durdum

Sabah limonlu su

11.30 cok cok ince bir dilim elmali kek, 1 kk peynir, yarim domates, 7 8 zeytin, ıhlamur

16.00 4 yemek kaşığı pirasa, 1 mandalina

18.00 karnabahar graten (yağsız, az kaşarlı)

Buraya kadar hersey guzeldi. Aksam ozellikle tok olayim da, esimle yemeyeyim diye düşünüyorum. Ama oturunca yine yiyorum malesef

20.30 yayla corbasi, bir dilim borek

2 litre su

mrsparanoid hatırladınız miii
Nick değiştirdiğin için eski nickini söylemezsen tanıyamam tabii ki. Senin ki daha kötü bir durum çünkü bu kadar kısa sürede 58' e kadar inip tekrar 71 olmak bir şeyleri yanlış yaptığını gösteriyor. Bir yıl içinde böyle bir iniş çıkış seni yormuştur.

ah benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi neler atlattım ki :) ödem vs atttim derken 65lere düştüm bı şekilde 7-8 kilo almıştım ama :) siz nasılsınız neler yapıyorsunuz

ah benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi neler atlattım ki :) ödem vs atttim derken 65lere düştüm bı şekilde 7-8 kilo almıştım ama :) siz nasılsınız neler yapıyorsunuz

Biz de aynen bıraktığın gibiyiz. Bende bu aralar biraz psikolojik olarak sanırım takıldım 7 li rakamlara. Uzun süredir 6 lı rakamları göremiyorum. Ama pes etmedim devam.

Biz de aynen bıraktığın gibiyiz. Bende bu aralar biraz psikolojik olarak sanırım takıldım 7 li rakamlara. Uzun süredir 6 lı rakamları göremiyorum. Ama pes etmedim devam.
bence sizin iş güç yoğunluğu o yüzden olabilri , çok güzel kilolar vermiştiniz yine yapabilirsiniz

rahatlık derken . senin diline düşmeyeversininsan bence. kazene ben bizzat mesaj atarak üyeliği kapattirdim ki senin sandığın gibi başka bir üyelik yok olsa oda kapanirdi, sanırsın forumda 2. üyeliği açan yalnız benim , bazen insanlara kırılıp kusuyorsun ama sen insanları ne kadar kırdığınin farkına varmiyosun , rahatlıkta kastın eski takıma yazmaksa evet çok rahatim

Yoo gayet bile isteğe kırıyorum bazen. Ama sana gerçekten şaşırıyorum. Önce gel bu takım sessiz kaptan yok ilgilenmiyor diye huzursuzluk çıkar 9 a geç. Sonra yeni üyelik al geri gel. Sonra 4 e geç kaptan ilgilenmiyor 13 te sizinle takılayım de. Sonra git yeniden üyelik al gel insanları salak yerine koymaya çalış. Biz 3. takımın kaptanına söylemeyeseydik sen kazene bildirmeyecektin ki neyin havasını yapıyorsun şimdi. Sonra gel yine eski takıma yaz. Bilmiyorum ben bu kadar rahat olamıyorum. İnsanların iyi niyetini sömürmeye çalışmanı çekemiyorum. Bütün takımlara yazıyorsun nerdeyse bişey diyor muyum ama bu kaptanın arkasından konuşup tekrar gelmeni çekemiyorum

o benim üyeliğim değildi ki o yüzden dediklerini kaale almıyorum :) ayrıca ben öyle bişey de demedim . kapanmadan ben kendim dedim bu benim ikinci üyeliğim kapansın diye
insanların iyi niyetini ne zaman sömürmusum onu da anlamadım. bence boşuna çekemiyosun ortada cekemicek bişey yok ,sen diğer üyeliğin de benim olduğunu düşünüyorsun ama benim değil , olsa oda kapanmış olurdu zaten , ama sana bir daha cevap vermeyi de dusunmuyorum

Sen kendin bizzat evet benim üyeliğim dediğin halde kazen hayır ikisi aynı kişi değil dedi. Ben senin sözlerinle itham ediyorum yoksa yönetim ifşa etmiyor zaten. Cevap verme ben seni uyarmak için emoji koydum. Senle bi işim yok benim normalde.

ben diğer üyeliği bu benim 2 . üyeliğim kapatın dediğinde diğeri kapanmadı ama istersen sen yine de yönetime sor çünkü kafayı takmışsin rahatlamazsin belli ki :) yada ben sana ispat ederim benim olmadığını :) benim içim rahat ben desem yüzsüz gibi gelip yazmam . benim de senle bir isim yok

Selam millet ben geldim, izinden döndüm 1,2 defa siteye girip okudum, tam takip edemedim, 1 defa 1. Olduk galiba
Biz de döndük yeniden eve, oğlum yine kreşe başladı. Spor yapamadim ama koşturmaca oldu tabi, yediklerime pek dikkat edemedim, regl de oldum ama sanirim bi yarim kilo fln vermişim, bugün 65leri gördüm tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…