- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Bir paket eti çizi yedim ve inanılmaz bir baş ağrısı var:/Herkeslere günaydın,
Karanlık ve yağmurlu bir Dörtyol sabahından selamlar
05.12.2019 menü-program
Sabahtan ballı-sirkeli sıcak su içildi.
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
mercimek çorba,meyhane pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
fırında tavuk (brokoli,tatlı patates ve havuçla)
Su: 2-2,5 lt
Spor: 40-45 dk pilates (karın ve iç bacak)
Senin misafirliklerin sık oluyor cnm hatırladığım kadarıyla, aynı kisilerse diyetteyim desen, kahve içsen?Ben yine misafirlik pesindeyimkomsum cok fazla israr etti, dayanamadim gittim. Tabii hamur işi olmadan atlatamadim malesef
Niye ki, çizi mi yaptı bas ağrısını, açlıktan mi, hasta msn cnm??Bir paket eti çizi yedim ve inanılmaz bir baş ağrısı var:/
soğuktan başım ağrıdı ve hatta midem bulandı. Bir de bugün çoook yoruldum,ilacı aç karnına almamak için çiziye bir başladım paket bitti :))Senin misafirliklerin sık oluyor cnm hatırladığım kadarıyla, aynı kisilerse diyetteyim desen, kahve içsen?
Niye ki, çizi mi yaptı bas ağrısını, açlıktan mi, hasta msn cnm??
Senin misafirliklerin sık oluyor cnm hatırladığım kadarıyla, aynı kisilerse diyetteyim desen, kahve içsen?
Cay kahve içmiyorum. O yüzden daha fazla yiyorum galibaya bunca zaman hep iş hayati, oyle cok cok yogun olmasam da sosyal hayatım cok dolu degildi. Oglum 2 yasinda, cok zor bir bebekligi vardi, daha yeni duzene giriyoruz diyebilirim. Psikolojik olarak ancak kendime geliyorum, sosyal ortamlara hevesleniyorum. Her gun baska bir yerdeyim, tabii gittigim kadar agırlıyorum da. Bugun neler vardi neler. Bir pogaca ve salata yedim. Ancak bu kadari geliyor elimden
Yarın sonuç ne çıkacak merak ettim şimdi. Abartı yememişsin ama akşam saati bayağı geç olmuş. Yarın sen bildirimini geç saat yap bence.Sabah limonlu su
Misafirlige gidecegim icin ozellikle birsey yemedim sabah. Zaten dun aksam yemegi de gec saatte olmustu, aralikli oruca dengelemeye çalışıyorum
13.30 1 ev yapımı pogaca, nohut salatası
17.00 karnabahar graten (yagsiz, kaşarlı)
19.00 yağsız tuzsuz salata, 1 kk peynir
21.00 ıhlamur, bir avuc patlamış mısır, 1 yemek kaşığı kadar yer fıstığı
2.5 litre su
Bu arada ben de gelmiştimlatiska canımmmmmm hoş geldin. Mesajını gördüm ama ancak yazabildim canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Özledim seni
Canım yaaaa dün çok karışıktım. Arada kaynayan çok mesaj oldu. Kusur bakma hoş geldinBu arada ben de gelmiştim
Bayağı kötü etkilemiş kısırGunaydin kizlar dün misafirim vardı baya abarttım.Menu de bildiremedim.
Geçen cuma:59.8kg
Bugun:60.5kg
+700gr..2kase kısır etkisi.
Çok ama pazartesiye toplarım.sabah sporumu yaptım bileBayağı kötü etkilemiş kısır
Geçen hafta kaç kiloydun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?