Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi kazanlar kaynamis ama ben yaklasik 2 bucuk ay oldu bu gruba geleli, sanirim benden önceki birseyler, tam anlayamadım

Ben yine misafirlik pesindeyim komsum cok fazla israr etti, dayanamadim gittim. Tabii hamur işi olmadan atlatamadim malesef

Bir paket eti çizi yedim ve inanılmaz bir baş ağrısı var:/

Ben yine misafirlik pesindeyim komsum cok fazla israr etti, dayanamadim gittim. Tabii hamur işi olmadan atlatamadim malesef
Senin misafirliklerin sık oluyor cnm hatırladığım kadarıyla, aynı kisilerse diyetteyim desen, kahve içsen?
Bir paket eti çizi yedim ve inanılmaz bir baş ağrısı var:/
Niye ki, çizi mi yaptı bas ağrısını, açlıktan mi, hasta msn cnm??

Senin misafirliklerin sık oluyor cnm hatırladığım kadarıyla, aynı kisilerse diyetteyim desen, kahve içsen?

Niye ki, çizi mi yaptı bas ağrısını, açlıktan mi, hasta msn cnm??
soğuktan başım ağrıdı ve hatta midem bulandı. Bir de bugün çoook yoruldum,ilacı aç karnına almamak için çiziye bir başladım paket bitti :))

latiska canımmmmmm hoş geldin. Mesajını gördüm ama ancak yazabildim canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Özledim seni

Sabah limonlu su

Misafirlige gidecegim icin ozellikle birsey yemedim sabah. Zaten dun aksam yemegi de gec saatte olmustu, aralikli oruca dengelemeye çalışıyorum

13.30 1 ev yapımı pogaca, nohut salatası

17.00 karnabahar graten (yagsiz, kaşarlı)

19.00 yağsız tuzsuz salata, 1 kk peynir

21.00 ıhlamur, bir avuc patlamış mısır, 1 yemek kaşığı kadar yer fıstığı

2.5 litre su

Yarın sonuç ne çıkacak merak ettim şimdi. Abartı yememişsin ama akşam saati bayağı geç olmuş. Yarın sen bildirimini geç saat yap bence.

Selam kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum :) Kabul ederseniz yarın kilo bildirimi yaparım. Vermek istediğim kilo fazla değil ama motivasyon eksikliği hissediyorum

Gunaydin kizlar dün misafirim vardı baya abarttım.Menu de bildiremedim.
Geçen cuma:59.8kg
Bugun:60.5kg
+700gr..2kase kısır etkisi.

Maalesef sabah tartılmayı unuttum :/ Akşam tartılsam olur mu?

Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorba,barbunya,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt-yulaf
Su: 2-2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…