Kaptan bu hafta durumlar pek parlak değil sanki? Sende durumlar nasılGeçen hafta kaç kiloydun canım?
Kaptan bu hafta durumlar pek parlak değil sanki? Sende durumlar nasıl
kısır ve şekerpare ye karşı koyamadım;kaçamak yaptım (pişman değilim)
Maalesef sabah tartılmayı unuttum :/ Akşam tartılsam olur mu?
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorba,barbunya,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt-yulaf
Su: 2-2,5 lt
Selam kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum :) Kabul ederseniz yarın kilo bildirimi yaparım. Vermek istediğim kilo fazla değil ama motivasyon eksikliği hissediyorum
Kaptan nerdeyse aynı kiloya gelmişiz seninle*** 13. Takım 651. Etap ***
dira90(59.8/60.5/-0.7/%-1.17)
LAydLiNe(71.5/72.5/-1/%-1.40)
Meltemesintisi80 (55.1///%) Bildirim yapmadı
pessinus(72.7/72.6/0.1/%0.14)
13. Takım ortalaması: -0.607
Kaptan nerdeyse aynı kiloya gelmişiz seninleşaka bir yana durum cidden içler acısı umarım silkeleniriz hep birlikte
yani sabah işe geç kalıyordum o yüzden. 2 gün önce 55.3 tüm. Olmadı yarın sabah tartılayım ;olmaz mı?Akşam kaçta tartılacaksın? Ayrıca gün içinde bir sürü şey yemiş olacaksın. Akşam tartısı olmaz. Dün tartılmış mıydın? Yoksa bildirim yapmadı yazmamız gerekiyor
Son tartim gecen cumartesiye ait. Sonra hastalik vurdu tartilamadim.Geçen hafta kaç kiloydun canım?
yani sabah işe geç kalıyordum o yüzden. 2 gün önce 55.3 tüm. Olmadı yarın sabah tartılayım ;olmaz mı?
Son tartim gecen cumartesiye ait. Sonra hastalik vurdu tartilamadim.
Ctesi 64.7
Cuma 64.7
Her gun menu de yazıyorum ama neden bi toparlanamadim anlamadim
Tamamdır o zaman yarışma başlamıştırKaptan yarışalım seninle:) belki gaza gelirim
Tamamdır:)Tamamdır o zaman yarışma başlamıştır
aslında iyileşmedim ,hala çok halsizim ama iş var mecbur "iyiyim" diye kendimi ayakta tutuyorum.Senin zaten çok az kilon var canım. Normaldir. Takma kafana. Bu hafta inşallah takım olarak daha iyi olacağız. Nasıl oldun iyileştin mi biraz daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?