Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar artık biraz sıkmanın zamanı geldi. Yeterince olduğumuz yerde saydık. Bu akşamdan itibaren herkesten menü bekliyorum. Kendimde dahil. Menü yazmayanın kulaklarını çekeceğim. Ve artık hiç kimseden tek lokma dahi olsa kaçamak istemiyorum. Anlaştık mı?

Kaptan bu hafta durumlar pek parlak değil sanki? Sende durumlar nasıl

Benim durumum da çok fena

Bende turşu kurbanı oldum. Ama dün akşamda kaçırdım. Metro ve cocostar yedim. Beyaz ekmek yedim. Bir de bulgurlu kabak gülü dolması vardı. Unuttum bugünün cuma olduğunu. Dolma ve turşu beni benden aldı. Kötü yani sonucum

Akşam kaçta tartılacaksın? Ayrıca gün içinde bir sürü şey yemiş olacaksın. Akşam tartısı olmaz. Dün tartılmış mıydın? Yoksa bildirim yapmadı yazmamız gerekiyor

Selam kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum :) Kabul ederseniz yarın kilo bildirimi yaparım. Vermek istediğim kilo fazla değil ama motivasyon eksikliği hissediyorum

Canım hoş geldin aramıza. Kendini tanıtır mısın biraz? Ayrıca takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz.

*** 13. Takım 651. Etap ***

dira90(59.8/60.5/-0.7/%-1.17)
LAydLiNe(71.5/72.5/-1/%-1.40)
Meltemesintisi80 (55.1///%)
Bildirim yapmadı
pessinus(72.7/72.6/0.1/%0.14)

13. Takım ortalaması: -0.607

Geçen haftanın birincisi bu haftanın sonuncusu olacağız muhtemel. Çok kötü bir listemiz var

*** 13. Takım 651. Etap ***

dira90(59.8/60.5/-0.7/%-1.17)
LAydLiNe(71.5/72.5/-1/%-1.40)
Meltemesintisi80 (55.1///%)
Bildirim yapmadı
pessinus(72.7/72.6/0.1/%0.14)

13. Takım ortalaması: -0.607
Kaptan nerdeyse aynı kiloya gelmişiz seninle şaka bir yana durum cidden içler acısı umarım silkeleniriz hep birlikte

Akşam kaçta tartılacaksın? Ayrıca gün içinde bir sürü şey yemiş olacaksın. Akşam tartısı olmaz. Dün tartılmış mıydın? Yoksa bildirim yapmadı yazmamız gerekiyor
yani sabah işe geç kalıyordum o yüzden. 2 gün önce 55.3 tüm. Olmadı yarın sabah tartılayım ;olmaz mı?

yani sabah işe geç kalıyordum o yüzden. 2 gün önce 55.3 tüm. Olmadı yarın sabah tartılayım ;olmaz mı?

Yarın sabah olmaz canım. Bugün bildirim günü yaaa mecburen bildirmemiz gerekiyordu. Haftaya kilon ikiye bölünecek. O yüzden iyi bir performans bekliyoruz senden.

Son tartim gecen cumartesiye ait. Sonra hastalik vurdu tartilamadim.
Ctesi 64.7
Cuma 64.7

Her gun menu de yazıyorum ama neden bi toparlanamadim anlamadim

Senin zaten çok az kilon var canım. Normaldir. Takma kafana. Bu hafta inşallah takım olarak daha iyi olacağız. Nasıl oldun iyileştin mi biraz daha?

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
Yarım simit
1dilim peynir 2zeytin
1salatalik

12.00
Şekersiz türk kahvesi

13.30
Yeşilçay

18.00 Akşam
Fiirnda köfte 3tane 3kup minik patates
1bardak ayran Salata

1mile leslie
2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…