gi biraz ciddi yazaydin ya mufettis gibiNörün gaptanLAydLiNe birincilik teli vermeye geldük misafir kabul edersiniz inşalla zoppa da kabul edebülürük
Kayyum atandı bacım duruma el atmaya geldüm sonunculuk madalyaları hep bi kişiye gidiyor diye şikayet alıyok genzimize kadar doydukgi biraz ciddi yazaydin ya mufettis gibi
Canım hoş geldin aramıza. Kendini tanıtır mısın biraz? Ayrıca takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz.
Siz de hala hastasınız değil mi? Geçmiş olsun günlerdir biz de fenalardayız oğlum 15-20 dk da bir uyanıyor öksürük oldu gece gündüz yapışık haldeyiz gün içinde yemelere vuruyorum ben de kendimi maalesefBizim oglancik sabaha kadar 1 saat bile deliksiz uyumadiben de uykusuzluk başa vurdukça cipsten girdim, nutelladan çıktım. Çok üzgünüm
Ben atlattim gibi cok şükür. Aynen biz de 15 20 dk bir uyandik hep. Allah kuzucuklara sifa ve uyku versin.Siz de hala hastasınız değil mi? Geçmiş olsun günlerdir biz de fenalardayız oğlum 15-20 dk da bir uyanıyor öksürük oldu gece gündüz yapışık haldeyiz gün içinde yemelere vuruyorum ben de kendimi maalesef
Allah can sağlığı versin canım verirsin alsan bile kiloları. Hastalıklar tüketiyor resmenBen atlattim gibi cok şükür. Aynen biz de 15 20 dk bir uyandik hep. Allah kuzucuklara sifa ve uyku versin.
Gece yemesi bitiriyor beni gerçekten. Pazartesi +1 kiloyla açılışı yaparım
Size de cok gecmis oksunAllah can sağlığı versin canım verirsin alsan bile kiloları. Hastalıklar tüketiyor resmen
Teşekkür ederim canım iyileşir inşallah bir an önce kuzucuklarSize de cok gecmis oksun
Başınız sağolsun. Rabbim ailesine, kalanlara sabır versinkötü bir haftasonu geçirdim. İş yerinde bir büyüğümüzün ani vefatı ,sonrasında tüm haftasonu süren su kesintisi, hiçbir işimi yetiştirememiş olmak ve şimdiden pazartesi stresi basması. Şimdi şansım varsa bir duş alıp üstüne cilt bakımı yapıp yatacağım. Son bir aydır birşeyler üst üste geldi ve ben kendimi sanki başladığım noktada buldum. 2020 ye girmeden eski rutinimi geri kazanmak adına pazartesinden itibaren ben kendimi sıkmaya söz veriyorum hanımlar. Yani kampa giriyorum :))
Başınız sağolsun. Sen kendini sık, hatta bizi de sık sana zahmet. Suraya bak bir Allahın kulu menü bile yazmiyorkötü bir haftasonu geçirdim. İş yerinde bir büyüğümüzün ani vefatı ,sonrasında tüm haftasonu süren su kesintisi, hiçbir işimi yetiştirememiş olmak ve şimdiden pazartesi stresi basması. Şimdi şansım varsa bir duş alıp üstüne cilt bakımı yapıp yatacağım. Son bir aydır birşeyler üst üste geldi ve ben kendimi sanki başladığım noktada buldum. 2020 ye girmeden eski rutinimi geri kazanmak adına pazartesinden itibaren ben kendimi sıkmaya söz veriyorum hanımlar. Yani kampa giriyorum :))
Başınız sağolsun canım.Bazen biseyler üst-üste gelince toparlamak çok zor oluyo gerçekten.Ama biyerden başlamamız gerek artik.kötü bir haftasonu geçirdim. İş yerinde bir büyüğümüzün ani vefatı ,sonrasında tüm haftasonu süren su kesintisi, hiçbir işimi yetiştirememiş olmak ve şimdiden pazartesi stresi basması. Şimdi şansım varsa bir duş alıp üstüne cilt bakımı yapıp yatacağım. Son bir aydır birşeyler üst üste geldi ve ben kendimi sanki başladığım noktada buldum. 2020 ye girmeden eski rutinimi geri kazanmak adına pazartesinden itibaren ben kendimi sıkmaya söz veriyorum hanımlar. Yani kampa giriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?