Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine cok saglikli baslayan bir gunu berbat sonuclandirdim yine de yazacağım menuyu

Sabah limonlu su.

11.00 1 kk peynir, 5 zeytin, yarim domates, roka, kıvırcık, carliston biber hepsi yagsiz tuzsuz

15.00 bir bardak yogurt, 1 kucuk elma

18.00 4 yemek kasigi zeytinyagli pırasa

20.00 eşimle sofraya oturdum, bir tabak sulu kofte, yagsiz tuzsuz salata

Vee aksam disari ciktik ceyrek katmer yedim. 22 gibi

2 bucuk litre su

Iyi geceler sayin 13. takim uyeleri
Biz sismanlari koruma ve yasatma derneginden geliyoruz.
13. takim olarak kadinlar kulubunun en cok sonuncu olan takimi
ve LAydLiNe da en cok sonuncu olan uye dalinda madalya almaya hak kazandiniz.

Basarilarinizin ileriki etaplarda da devamini diler,
dunyanin sismanlari adina sizleri bingillarinizdan opmeyi kendimize borc biliriz.

Nörün gaptan LAydLiNe birincilik teli vermeye geldük misafir kabul edersiniz inşalla zoppa da kabul edebülürük

Canım hoş geldin aramıza. Kendini tanıtır mısın biraz? Ayrıca takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz.

Hoş bulduk canım çok teşekkür ederim. Formu doldurayım beni yakından tanıyın :)

Kullanıcı Adı : dugi
Mesleginiz: Çevirmen
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Yok :)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 165
Kilonuz: 56,4
Hedef kilonuz : 50'nin altını bir günlüğüne de olsa görmek
Kilo alma hikayeniz : Benim küçüklüğümden beri atıştırma sorunum var. Normal öğünlerde fazla yemiyorum ama atıştırmalık konusunda abartıyorum. Özellikle de çikolata. Mesleğim gereği sürekli masa başındayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Vücudumdaki yağları eritip üzerine kas inşa etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet ama grup kapandı

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hepinize günaydın ve iyi hafta sonları kızlar

Dün iki bişi yazdık koca gün takıma uğrayan olmamış yav gapttaaan nerdesiniz gaptan

Bizim oglancik sabaha kadar 1 saat bile deliksiz uyumadi ben de uykusuzluk başa vurdukça cipsten girdim, nutelladan çıktım. Çok üzgünüm

Bizim oglancik sabaha kadar 1 saat bile deliksiz uyumadi ben de uykusuzluk başa vurdukça cipsten girdim, nutelladan çıktım. Çok üzgünüm
Siz de hala hastasınız değil mi? Geçmiş olsun günlerdir biz de fenalardayız oğlum 15-20 dk da bir uyanıyor öksürük oldu gece gündüz yapışık haldeyiz gün içinde yemelere vuruyorum ben de kendimi maalesef

Ben atlattim gibi cok şükür. Aynen biz de 15 20 dk bir uyandik hep. Allah kuzucuklara sifa ve uyku versin.
Gece yemesi bitiriyor beni gerçekten. Pazartesi +1 kiloyla açılışı yaparım

Ben atlattim gibi cok şükür. Aynen biz de 15 20 dk bir uyandik hep. Allah kuzucuklara sifa ve uyku versin.
Gece yemesi bitiriyor beni gerçekten. Pazartesi +1 kiloyla açılışı yaparım
Allah can sağlığı versin canım verirsin alsan bile kiloları. Hastalıklar tüketiyor resmen

kötü bir haftasonu geçirdim. İş yerinde bir büyüğümüzün ani vefatı ,sonrasında tüm haftasonu süren su kesintisi, hiçbir işimi yetiştirememiş olmak ve şimdiden pazartesi stresi basması. Şimdi şansım varsa bir duş alıp üstüne cilt bakımı yapıp yatacağım. Son bir aydır birşeyler üst üste geldi ve ben kendimi sanki başladığım noktada buldum. 2020 ye girmeden eski rutinimi geri kazanmak adına pazartesinden itibaren ben kendimi sıkmaya söz veriyorum hanımlar. Yani kampa giriyorum :))

Başınız sağolsun. Rabbim ailesine, kalanlara sabır versin

Sabah limonlu su

12.00 2 yumurtadan menemen

15.30 dugun corbasi, 1 tane haslanmis sut mısır (tuzsuz)

18.00 kucuk fincan mocha

21.00 yagsiz tuzsuz salata, 3 4 zeytin

2 litre su

Aksam hep disaridaydik, dışarıda birsey yememek icin direndim ama eve gelisimiz de cok gec saat oldu

Başınız sağolsun. Sen kendini sık, hatta bizi de sık sana zahmet. Suraya bak bir Allahın kulu menü bile yazmiyor

Başınız sağolsun canım.Bazen biseyler üst-üste gelince toparlamak çok zor oluyo gerçekten.Ama biyerden başlamamız gerek artik.

Günaydın kızlar bugün ibretlik kilomu yazayım da görün
Cuma 72.6
Bugün 73.8
Fark +1200
Haftaya kötü başladım sabahtan başladım düzgün olarak bakalım nasıl geçecek bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…