Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim oglancik sabaha kadar 1 saat bile deliksiz uyumadi ben de uykusuzluk başa vurdukça cipsten girdim, nutelladan çıktım. Çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun canım.Ya bu çocukların hastalığı düzen bırakmıyor ki.Psikolojik olarak çöküyoruz.Hop yemeye sonrada.Bizde önce eşim sonra oğlum.Uykusuzluk zaten mahvediyor insani

Herkese günaydın. Haftasonu fıstıklı kurabiyeler,tabak tabak turşu ve makarna yediğim için şişkin ve rahatsız edici bir pazartesiye uyandım. Aralık ayında yeni birşey deneyeceğim. Artık menü ve programımı akşam yazacağım. Gün içinde bakalım ne kadar sadık kalabiliyorum kafamdaki programa.Akşam güncel hali ile bildirim yaparım.

Günaydın kızlar bugün ibretlik kilomu yazayım da görün
Cuma 72.6
Bugün 73.8
Fark +1200
Haftaya kötü başladım sabahtan başladım düzgün olarak bakalım nasıl geçecek bu hafta
Galiba çoğumuz böyle canım.Ama bi çocukları toparlasak kg larda daha rahat gider sanki.

Galiba çoğumuz böyle canım.Ama bi çocukları toparlasak kg larda daha rahat gider sanki.
Oğlum sabah da akşam da uyumuyor hastalık ve dişten sürekli üstümde ne bulursam yedim. Dün de arkadaşa doğum gününe gittik dibine vurdum salata pasta hamur işinin. Gece artık yediklerimden midem bulandı yiyesim gelmiyor bir süre yemem artık

Günaydın kızlar hafta sonu gelemedim. Dün yürüyüşteydim. Karabük Yenice Şeker Kanyonuna gittik. Yaklaşık 12 km yürüdük. Muhteşem bir doğası var. Sizlerde ne var ne yok?

Afiyet olsun ve geçmiş olsun.Oglun düzelince sende toparlarsın.Dis bizde çok zor çıkardık.Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar hafta sonu gelemedim. Dün yürüyüşteydim. Karabük Yenice Şeker Kanyonuna gittik. Yaklaşık 12 km yürüdük. Muhteşem bir doğası var. Sizlerde ne var ne yok?
Ya çok güzel.Yuruyus yapmayi ozledim.Havalar bozdu.Disari çıkmak bile işkence.Cok soğuk.Arti bi eşime bi oğluma koşturmaktan hal kalmadı.Ikiside grip oldu.Uykusuzluk da cabasi.Bizde durumlar böyle kaptanim

Nasıl oldun canımm?
Kötü bir hafta sonundan sonra ya bismillah diyerek haftaya başladım. Detayları zaten daha önceki entry de yazmıştım. Ne olursa olsun kendimi bırakmadan,yeniden toparlanarak şu son 3-4 kiloyu vermeye çalışacağım. Bu ay için menüleri akşam gireceğim. Bakalım planıma ne kadar sadık kalıyorum.

Kaptancim senin de menulerini ve ptesi kilo bildirimlerini gormeyi rica ediyorum. Iyi veya kotu,bir sekilde birbirimize destek olmak için burdayız. Kotu menu bile hic birsey yazmamaktan iyidir diye düşünüyorum

latiska canımmmmmm hoş geldin. Mesajını gördüm ama ancak yazabildim canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Özledim seni

çoooookkkk yorgunummmmm
dün kızımın doğum günüydü, sevdiği arkadaşlarıyla evde kutlamak istedi... pastasını bile kendim yaptım, öyle yorucuydu kiiii... hala kendime gelemedim...
ben de özledim seni tatlım, artık elimden geldiğince uğrayacağım buraya...

Ya çok güzel.Yuruyus yapmayi ozledim.Havalar bozdu.Disari çıkmak bile işkence.Cok soğuk.Arti bi eşime bi oğluma koşturmaktan hal kalmadı.Ikiside grip oldu.Uykusuzluk da cabasi.Bizde durumlar böyle kaptanim
Ben de bugün spor salonuna gitmeye karar verdim. Bu cuma bi İzmir yolculuğumuz var. Oradan döner dönmez başlıyorum spora inşallah. Sporsuz olmayacak. Geçmiş olsun canım size ailecek. Dikkat edin havalar soğuk. Bağışıklıklar düşük. İnşallah bir an önce iyileşirler.

Uyalım canım artık yoksa düzeleceğimiz yok. Ben bugün çok kızdım artık kendi kendime. Aldım başımı gidiyorum. Dur demezsem sonu çok kötü olacak. Bugün ani bir kararla dur dedim sana da tavsiye ederim

Inşallah canım çok teşekkürler.Bana bulastirmadan atlatirlarsa sorun yok.Bende spor duzenli yaparken harika oluyodu.Bende karar verdim sporsuz olmuyo.Spor salonu düşünüyorum.

Kızının doğum günü de kutlu olsun,, nice güzel yıllara

Mutlu yillari olsun, dogumgunu kutlu olsun ben de bu yıl 3 dogumgunu yaptim ogluma ayri ayri. Hepsinin pastalarini da kendim yaptim. 1 ay olacak kendime gelemedim hala seneye yapmamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…