Çok geçmiş olsun canım.Ya bu çocukların hastalığı düzen bırakmıyor ki.Psikolojik olarak çöküyoruz.Hop yemeye sonrada.Bizde önce eşim sonra oğlum.Uykusuzluk zaten mahvediyor insaniBizim oglancik sabaha kadar 1 saat bile deliksiz uyumadiben de uykusuzluk başa vurdukça cipsten girdim, nutelladan çıktım. Çok üzgünüm
Galiba çoğumuz böyle canım.Ama bi çocukları toparlasak kg larda daha rahat gider sanki.Günaydın kızlar bugün ibretlik kilomu yazayım da görün
Cuma 72.6
Bugün 73.8
Fark +1200
Haftaya kötü başladım sabahtan başladım düzgün olarak bakalım nasıl geçecek bu hafta
Oğlum sabah da akşam da uyumuyor hastalık ve dişten sürekli üstümde ne bulursam yedim. Dün de arkadaşa doğum gününe gittik dibine vurdum salata pasta hamur işinin. Gece artık yediklerimden midem bulandı yiyesim gelmiyor bir süre yemem artıkGaliba çoğumuz böyle canım.Ama bi çocukları toparlasak kg larda daha rahat gider sanki.
aslında iyileşmedim ,hala çok halsizim ama iş var mecbur "iyiyim" diye kendimi ayakta tutuyorum.
Afiyet olsun ve geçmiş olsun.Oglun düzelince sende toparlarsın.Dis bizde çok zor çıkardık.Allah kolaylık versinOğlum sabah da akşam da uyumuyor hastalık ve dişten sürekli üstümde ne bulursam yedim. Dün de arkadaşa doğum gününe gittik dibine vurdum salata pasta hamur işinin. Gece artık yediklerimden midem bulandı yiyesim gelmiyor bir süre yemem artık
Ya çok güzel.Yuruyus yapmayi ozledim.Havalar bozdu.Disari çıkmak bile işkence.Cok soğuk.Arti bi eşime bi oğluma koşturmaktan hal kalmadı.Ikiside grip oldu.Uykusuzluk da cabasi.Bizde durumlar böyle kaptanimGünaydın kızlar hafta sonu gelemedim. Dün yürüyüşteydim. Karabük Yenice Şeker Kanyonuna gittik. Yaklaşık 12 km yürüdük. Muhteşem bir doğası var. Sizlerde ne var ne yok?
Kötü bir hafta sonundan sonra ya bismillah diyerek haftaya başladım. Detayları zaten daha önceki entry de yazmıştım. Ne olursa olsun kendimi bırakmadan,yeniden toparlanarak şu son 3-4 kiloyu vermeye çalışacağım. Bu ay için menüleri akşam gireceğim. Bakalım planıma ne kadar sadık kalıyorum.Nasıl oldun canımm?
Kaptancim senin de menulerini ve ptesi kilo bildirimlerini gormeyi rica ediyorum. Iyi veya kotu,bir sekilde birbirimize destek olmak için burdayız. Kotu menu bile hic birsey yazmamaktan iyidir diye düşünüyorumGünaydın kızlar hafta sonu gelemedim. Dün yürüyüşteydim. Karabük Yenice Şeker Kanyonuna gittik. Yaklaşık 12 km yürüdük. Muhteşem bir doğası var. Sizlerde ne var ne yok?
latiska canımmmmmm hoş geldin. Mesajını gördüm ama ancak yazabildim canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Özledim seni
Ben de bugün spor salonuna gitmeye karar verdim. Bu cuma bi İzmir yolculuğumuz var. Oradan döner dönmez başlıyorum spora inşallah. Sporsuz olmayacak. Geçmiş olsun canım size ailecek. Dikkat edin havalar soğuk. Bağışıklıklar düşük. İnşallah bir an önce iyileşirler.
Ya çok güzel.Yuruyus yapmayi ozledim.Havalar bozdu.Disari çıkmak bile işkence.Cok soğuk.Arti bi eşime bi oğluma koşturmaktan hal kalmadı.Ikiside grip oldu.Uykusuzluk da cabasi.Bizde durumlar böyle kaptanim
çoooookkkk yorgunummmmm
dün kızımın doğum günüydü, sevdiği arkadaşlarıyla evde kutlamak istedi... pastasını bile kendim yaptım, öyle yorucuydu kiiii... hala kendime gelemedim...
ben de özledim seni tatlım, artık elimden geldiğince uğrayacağım buraya...
Inşallah canım çok teşekkürler.Bana bulastirmadan atlatirlarsa sorun yok.Bende spor duzenli yaparken harika oluyodu.Bende karar verdim sporsuz olmuyo.Spor salonu düşünüyorum.Ben de bugün spor salonuna gitmeye karar verdim. Bu cuma bi İzmir yolculuğumuz var. Oradan döner dönmez başlıyorum spora inşallah. Sporsuz olmayacak. Geçmiş olsun canım size ailecek. Dikkat edin havalar soğuk. Bağışıklıklar düşük. İnşallah bir an önce iyileşirler.
çoooookkkk yorgunummmmm
dün kızımın doğum günüydü, sevdiği arkadaşlarıyla evde kutlamak istedi... pastasını bile kendim yaptım, öyle yorucuydu kiiii... hala kendime gelemedim...
64.7 cuma
65.1 ptesi
Istikrarli sekilde almaya devam ediyorum. Bugun orucluyum
Gece 12de ince çiğköfte lavasina birkac parca kaşar yedimAllah kabul etsin canım. Sahur yaptın mı?
Mutlu yillari olsun, dogumgunu kutlu olsunçoooookkkk yorgunummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?