Calisma saatlerin nasil? Isten gelince spora salonuna halin kalır mı?Ben de bugün spor salonuna gitmeye karar verdim. Bu cuma bi İzmir yolculuğumuz var. Oradan döner dönmez başlıyorum spora inşallah. Sporsuz olmayacak. Geçmiş olsun canım size ailecek. Dikkat edin havalar soğuk. Bağışıklıklar düşük. İnşallah bir an önce iyileşirler.
Calisma saatlerin nasil? Isten gelince spora salonuna halin kalır mı?
Kötü bir hafta sonundan sonra ya bismillah diyerek haftaya başladım. Detayları zaten daha önceki entry de yazmıştım. Ne olursa olsun kendimi bırakmadan,yeniden toparlanarak şu son 3-4 kiloyu vermeye çalışacağım. Bu ay için menüleri akşam gireceğim. Bakalım planıma ne kadar sadık kalıyorum.
Kaptancim senin de menulerini ve ptesi kilo bildirimlerini gormeyi rica ediyorum. Iyi veya kotu,bir sekilde birbirimize destek olmak için burdayız. Kotu menu bile hic birsey yazmamaktan iyidir diye düşünüyorum
Mantılı çorba, aşure fıstıklı kurabiye olmamış. Sporun çok iyi. Su da öyle. Ama verilecek kilon çok az kaldığı için lokmalık kaçamaklar bile seni kötü etkiler. Bunu aklından çıkarma lütfen.Herkese iyi akşamlar.
09.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
mantılı çorba,yoğurt,salata,2 kaşık aşure
Ara:
yok
Kaçamak:)
akşam sütlü nescafe yanında bir adt fıstıklı kurabiye (evet yine bim kurabiyesi)
Akşam 20:00
1 kase şehriyeli sebze çorbası ( içinde brokoli,kapya biber,1 adt kabak,az şehriye,2 adt ilik suyu) . Bunu yarın da yerim
Spor: 45 dk pilates
Su: 2-2,5 lt
Not: Bugün canım çok şeker çekti,niye öyle oldu anlamadım!!
Yediklerin gayet güzel canım. Ama su az olmuş. Umarım daha fazla içmişsindir.Orucluydum
17.50 gibi iftar yarim tabak sulu kofte, yagsiz tuzsuz salata, 3 4 tane karnabahar köftesi
20.00 gibi esimle oturdum, dugun corbasi
Su 1.5 litre, artirmaya calisicam
Kolay gelsin canımHerkese günaydın,
Sabahtan ballı sirkeli suyumu içtim,hafif bir antreman yaptım ve şimdi kahvaltımı yapıp "hadi bismillah" diyerek işlere gömüleceğim.Akşam menümü yazarım.
Mutlu yillari olsun, dogumgunu kutlu olsunben de bu yıl 3 dogumgunu yaptim ogluma ayri ayri. Hepsinin pastalarini da kendim yaptim. 1 ay olacak kendime gelemedim hala seneye yapmamaya karar verdim
Uyalım canım artık yoksa düzeleceğimiz yok. Ben bugün çok kızdım artık kendi kendime. Aldım başımı gidiyorum. Dur demezsem sonu çok kötü olacak. Bugün ani bir kararla dur dedim sana da tavsiye ederim
Ben de aynı durumdaydım
ben ana listeden çıkmayacaktım hiç
bir türlü iyiye gitmedi işler
63,5 kiloyum şimdi...
bence de artık DURRRRR demenin vakti geldi de geçti...
spor da yapmıyorum artık...
şöyle beni iyice bir sarsıp kendime getir yahu...
Dünkü listemi veriyorumLAydLiNe
sabah:
1 yağda yumurta
2çatal peynir
3 zeytin
4 marul yaprağı
öğle
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık etli patates güveç
ara
1/2 muz
2 ceviz
akşam
mantar çorba
2 içli köfte
ara
1 mandalina
pek su içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?