Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim sabahki dirayeti öğleden sonra evde balkabağı karşısında gösteremedim ama 6 çok küçük parça yedim üzerine bir tatlı kaşığından az tahinle
Yarın telafisini yaparsın inşallah. Kek benim gözümün önünde hâlâ. Çok açım ama inat ettim aç yatacağım

Sabah limonlu su

Evden hizlica cikmam gerekiyordu.
11.00 kucuk tost ekmegine peynir koyup yedim

17.00 yarım pizzs

20.00 1 kasik pilav, 1 kasik et, 3 parça çiğköfte, yağsız salata

2 litre su

Malesef berbat bir gün oldu
Çok sağlıksız bir gün olmuş aslında. Yarın daha güzel bir gün geçirmeye çalış olur mu?

Akşamki hurmayı hiç yememeliydin. Bol karbonhidratlı bir gün olmuş. Yarın daha dikkatli ol lütfen

Herkese iyi akşamlar.
10.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
mercimek çorba,yoğurt,salata,2 kaşık kadar patates salatası
Ara:
armut
Kaçamak:)
akşam sütlü nescafe yanında bir adt fıstıklı kurabiye
Akşam 20:00
1 kase şehriyeli sebze çorbası ( içinde brokoli,kapya biber,1 adt kabak,az şehriye,2 adt ilik suyu) .
Spor: 1sa pilates
Su: 2-2,5 lt

Kaçamaklara bundan sonra sopa göstereceğim ona göre

merhaba grubunuza katılamak istiyorum..
güncel kilomu dıyetısyen kontrolüm var cuma günü belirtirim.
1.66 kiloyum hedefim 62 kiloya düşmek en son 72 cıktım diyetisyende malesef..
sabah kahvaltım;
ceyrek avokado-labne -dereotu karısımı 3 adet etimek üzerine sürülmüş
1 adet yumurta
fıltre kahve lıght laktozsuz sütlü

ara öğün; yeşil çay

öğle ; karnıbahar yemeği,yda sebze yemeği ve yoğurt olacak belki yanında az çorba..
geri kalanlar yazarım..

Hoşgeldin canım öncelikle bir şey merak ediyorum etimek diyetisyen önerisiyle mi tüketiyorsun acaba? Eğer değilse kalorisi biraz yüksek bir de 3 tane yemişsin belki fazla gelebilir

yok aslında diyetisyen WASA verdi ancak ben sade Wasa bulamadım,hep peynirli wasa var piyasada o yuzden etiform yanı kızartılmış ekmek olarak gecer etiform yanı yagı %50 azaltırmıstır yazıyor ustunde etımek form olarak gecıyor ondan 2 adet verdı bana hergun cuma kontrolüm var o gün degısecek kahvaltı menüm..

Çok sağlıksız bir gün olmuş aslında. Yarın daha güzel bir gün geçirmeye çalış olur mu?
Kayinvalidemler geldi. Gorumceme pasta kestik falan. Tadina bile bakmadim. Kekler borekler kurabiyeler de vardi hic birini yemedim. Ama yediklerim yine sagliksiz. Ben bu sosyal hayatla kilo veremeyecegim belli. Almamaya calisayim bari

Anladım canım etimek işini sorabilirsin bence yani sonrası için tabi. Kilolarımız hemen hemen aynıymış. Katılım formunu doldurmuş muydun hatırlayamadığım için soruyorum kusura bakma

Kayinvalidemler geldi. Gorumceme pasta kestik falan. Tadina bile bakmadim. Kekler borekler kurabiyeler de vardi hic birini yemedim. Ama yediklerim yine sagliksiz. Ben bu sosyal hayatla kilo veremeyecegim belli. Almamaya calisayim bari
Ben de bugün eşime doğum günü pastası hazırlıyorum akşama pasta keseceğiz inş o zamana kadar dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…