Geçmiş olsun canım. Bu aralar herkes hasta. Dikkat et kendine. Sağlık önemli. Bir de pilav yazarken cinsini de yaz olur mu? Bulgur mu pirinç mi bilelim. Daha güzel yorumlarız.Iyi aksamlar kızlar
Dun aksam yemegini gec yedigim icin gune gec başladım
13.00 3 kasik pilav, 3 kasik et sote, bol salata
17.00 mandalina
17den sonra vucuduma bi titreme geldi. Burun bogaz hic biseyim yok ama atesim varesimi cagirdim cocugun yanina,ben ölü gibi uyumuşum.
Gozumu actigimda 21.30du. Malesef et pilav yedim evde baska bisey yoktu. Ihlamur vs içtim
Uzgunum ama iyice kendimi kaybettim. Nasil toparlarim bilmiyorum
Ne güzel ben en son 23 ekimde olmuştum geçen haftalarda regl oluyorum sandım yanlış alarmmış ödem falan gitmiyor böyle. İki üç güne normale dönersin sanırım kaptanRegl oldum yaaaaa
Cuma günü yola çıkacağız canım İzmir’e gitmek için. Yolculukta zor oluyor. Havalarda soğuk. Bir de ergenler gibi sancılı oluyorum. Yarın nasıl geçecek bilmiyorum çünkü iş yerinde zor oluyor. Eskiden hep hafta sonuna denk gelirdi.Ne güzel ben en son 23 ekimde olmuştum geçen haftalarda regl oluyorum sandım yanlış alarmmış ödem falan gitmiyor böyle. İki üç güne normale dönersin sanırım kaptan
Cuma günü yola çıkacağız canım İzmir’e gitmek için. Yolculukta zor oluyor. Havalarda soğuk. Bir de ergenler gibi sancılı oluyorum. Yarın nasıl geçecek bilmiyorum çünkü iş yerinde zor oluyor. Eskiden hep hafta sonuna denk gelirdi.
[/QUOTE
Hadi ya kötü olmuş o zamaninş sorunsuz geçer diyeyim o zaman
Komşulara dağıtmakla harika bir iş yapmışsın. Yarın dengelersin merak etmeİyi akşamlar hanımlar
7.30
Haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,ev yapımı paprika sosu,2 zeytin
10.00 şekersiz türk kahvesi
12.30
Dışarıda yedim 150 gr civarı soya soslu tavuk ve salata küçük bir kase
14.00
2 ceviz
19.30
1 kase mercimek çorbası bir parça fırında tavuk göğüs kısmından,salata, 1 bardak ayran
21.00
1 ince dilim yaş pasta
Akşam yemeği geç olunca pasta geç saate kaldı. Yanlış zamanda yanlış yiyecek oldu ama ne yapayım pişman değilim kendim yapmıştım şahane olmuş. Kalanı bitirmek için zorlamayalım kendimizi diye komşulara dağıttım:) :)
Kullanıcı Adı : Ayşegul 6666
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşegül
Mesleginiz: Öğretmen (şuan izindeyim)
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:Kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz: 92.5
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz : Ergenlikten sonra hep iştahlı ve kilolu bi kız oldum. Evlilik öncesi nişanlılık döneminde zayıflayıp 62 kiloda evlendim.Evlendikten sonra ve hamilelik dönemlerinde tekrar kilo aldım ve vermek için çaba sarfettim. 1. Çocuktan sonra 16 kilo verdim. 2. Çocuk tan sonra 7 kilo verdim. Şimdi 3. Çocuktan sonra 96 kiloyu görünce tekrar karar verdim ve 11 gündür diyetteyim 3,5 kilo verdim. İnşallah vermeye de devam edeceğim..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak ve güzel görünmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Evet canım her gün akşam son yemeğimizden sonra menü paylaşıyoruz. Bebiş kaç aylık?Dün bebişten fırsat bulamadım bilgilerimi yazmaya. Menü paylaşımı o gün akşam mı yapılıyo bi gün sonra sabah mı?
Ben de candan öğretmenim 30 yaşındayım iki çocuğum var büyük kızım 4 yaşında küçük olan oğlumsa 14 aylık peşinde koşturuyoruz bolca:) maşallah sizin de Allah bağışlasın:) koşturmalar başlamadıysa yakında başlarSizler kaç yaşında ve kaç kilodasınız? Çocuklarınız var mı? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çokki okuyamadım hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?