Hoş geldin canım aramızamerhaba grubunuza katılamak istiyorum..
güncel kilomu dıyetısyen kontrolüm var cuma günü belirtirim.
1.66 kiloyum hedefim 62 kiloya düşmek en son 72 cıktım diyetisyende malesef..
sabah kahvaltım;
ceyrek avokado-labne -dereotu karısımı 3 adet etimek üzerine sürülmüş
1 adet yumurta
fıltre kahve lıght laktozsuz sütlü
ara öğün; yeşil çay
öğle ; karnıbahar yemeği,yda sebze yemeği ve yoğurt olacak belki yanında az çorba..
geri kalanlar yazarım..
Almamak da büyük bir marifet zaten.Kayinvalidemler geldi. Gorumceme pasta kestik falan. Tadina bile bakmadim. Kekler borekler kurabiyeler de vardihic birini yemedim. Ama yediklerim yine sagliksiz. Ben bu sosyal hayatla kilo veremeyecegim belli. Almamaya calisayim bari
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): talena
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.66
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : evlilik sonrası kilo alma ve diyet yaparak daha once ıstenılen kılo ya ulasma ancak,spor ve dıyetı bıraktıgım ve düzensiz 1-1.5 ay gecırdıkten sonra yazın dıyet yapamayıp tekrar kilo alma..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : fit görünmek zayıf görünmek ve sağlıklı hamilelk süreci için en alt kıloma ınıp rahat bır hamılelık gecırmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Canım hoş geldin aramıza. Ben Ebru. 37 yaşımdayım. 4 gün sonra 38 olacağımEvliyim. İki tane kızım var. Büyüğü 13, küçüğü 6,5 yaşında. Kırıkkale de yaşıyor ve çalışıyorum. Aynı zamanda takım kaptanıyım. Umarım sende bizimle birlikte en kısa zamanda hedef kilona ulaşıp sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşursun
çok memnun oldum Ebru hanımcım inşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşalım,hergün menü paylaşılmasgüzel bilgiler edinebiliyoruz diyet yemeklerle alakalı arada bilgiler paylaşırsak cok sevınrıım. benım söyle dıyetısyenın cok sevdıgı hastalardan malesef değilim bazen kontrolsiz (özellikle haftasonu) dıyetımde mutlaka kaçamakları malesf oluyor..birebir uygulamakta cok zorlanıyorum belki bu grup motive olmamda biraz daha yararı olur bana kimler azimle dıyetıne devam edıyor ıse gercekten tebrik ederim..herkese selamlar başarılar şimdidenn
Hosgeldiniz ben de film gibi :) 28 yaşındayım, boyum 174, kilom 65.Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): talena
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.66
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : evlilik sonrası kilo alma ve diyet yaparak daha once ıstenılen kılo ya ulasma ancak,spor ve dıyetı bıraktıgım ve düzensiz 1-1.5 ay gecırdıkten sonra yazın dıyet yapamayıp tekrar kilo alma..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : fit görünmek zayıf görünmek ve sağlıklı hamilelk süreci için en alt kıloma ınıp rahat bır hamılelık gecırmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
SüpersinSu hatırlatmaya geldimm. 400 ml bardagimi genelde limonla lezzetlendiriyorum, bu sefer tarcın ve elma da koydum
Eki Görüntüle 2564114
Ben daha yemek yiyemedimKızlar nerdesiniz hadi toplaşın bakim akşam oldu
Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Takımın ilk sayfasında katılım formumuz ve takım kurallarımız var. Onu doldurup buraya kopyala lütfen.Kadınlar kulübüne yeni üye olduğum için pek bi bilgim yok açıkçası. Ama azimli ve kararlıyımdır. Grup üyesi olmam için kısaca ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim?
Teşekkür ederim canım yardımların içinİyi akşamlar arkadaşlar yeni üyenz @Aysegul 6666
Sayfaya giriş yapamadı kolaylık olması için etiketliyorum buradan :)
Rica ederim kaptanımTeşekkür ederim canım yardımların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?