Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): talena
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.66
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : evlilik sonrası kilo alma ve diyet yaparak daha once ıstenılen kılo ya ulasma ancak,spor ve dıyetı bıraktıgım ve düzensiz 1-1.5 ay gecırdıkten sonra yazın dıyet yapamayıp tekrar kilo alma..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : fit görünmek zayıf görünmek ve sağlıklı hamilelk süreci için en alt kıloma ınıp rahat bır hamılelık gecırmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin canım aramıza Yediklerin gayet güzel. Ayrıca diyetisyene gitmen de çok iyi
Kayinvalidemler geldi. Gorumceme pasta kestik falan. Tadina bile bakmadim. Kekler borekler kurabiyeler de vardi hic birini yemedim. Ama yediklerim yine sagliksiz. Ben bu sosyal hayatla kilo veremeyecegim belli. Almamaya calisayim bari
Almamak da büyük bir marifet zaten.

Canım hoş geldin aramıza. Ben Ebru. 37 yaşımdayım. 4 gün sonra 38 olacağım Evliyim. İki tane kızım var. Büyüğü 13, küçüğü 6,5 yaşında. Kırıkkale de yaşıyor ve çalışıyorum. Aynı zamanda takım kaptanıyım. Umarım sende bizimle birlikte en kısa zamanda hedef kilona ulaşıp sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşursun

Kızlar bugün çok yoğun bir gündü. Arkadaşım doğum yaptı. Onun koşuşturmasını yaşadık. Birazdan işten çıkıp kızımı dershaneye bırakacağım. Koşuşturmaca yatana kadar devam edecek gibi

çok memnun oldum Ebru hanımcım inşallah en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşalım,hergün menü paylaşılmasgüzel bilgiler edinebiliyoruz diyet yemeklerle alakalı arada bilgiler paylaşırsak cok sevınrıım. benım söyle dıyetısyenın cok sevdıgı hastalardan malesef değilim bazen kontrolsiz (özellikle haftasonu) dıyetımde mutlaka kaçamakları malesf oluyor..birebir uygulamakta cok zorlanıyorum belki bu grup motive olmamda biraz daha yararı olur bana kimler azimle dıyetıne devam edıyor ıse gercekten tebrik ederim..herkese selamlar başarılar şimdidenn

Canım hiç öyle hanımlı konuşmaya gerek yok. Biz bir aile gibiyiz. Hiç resmiyete gerek yok. Bu arada kaçamak yapanlara sopa gösteriyorum haberin olsun.

Hosgeldiniz ben de film gibi :) 28 yaşındayım, boyum 174, kilom 65.
62 kiloyla hamilelige başlamıştım. Gerçekten saglikli bir hamilelik geçirmek icin beslenme aliskanliklari ve fazla kilolu olmamak güzel avantaj sağlıyor

Kızlar nerdesiniz hadi toplaşın bakim akşam oldu

Herkese iyi akşamlar.
10.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
kuru fasülye (susuz ve 5 kaşık kaar),yoğurtlu makarna bu da 5 kaşık kadar),salata,
Ara:
yok
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
fırında sebzeli tavuk (brokoli,tatlı patates,kapya biber ile)
Spor: bugün yok. Sinüzit yüzünden sakin bir gece geçirmek istiyorum
Su: 2-2,5 lt

İyi akşamlar arkadaşlar yeni üyenz @Aysegul 6666
Sayfaya giriş yapamadı kolaylık olması için etiketliyorum buradan :)

Kadınlar kulübüne yeni üye olduğum için pek bi bilgim yok açıkçası. Ama azimli ve kararlıyımdır. Grup üyesi olmam için kısaca ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim?

Kadınlar kulübüne yeni üye olduğum için pek bi bilgim yok açıkçası. Ama azimli ve kararlıyımdır. Grup üyesi olmam için kısaca ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim?
Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Takımın ilk sayfasında katılım formumuz ve takım kurallarımız var. Onu doldurup buraya kopyala lütfen.

Iyi aksamlar kızlar

Dun aksam yemegini gec yedigim icin gune gec başladım

13.00 3 kasik pilav, 3 kasik et sote, bol salata

17.00 mandalina

17den sonra vucuduma bi titreme geldi. Burun bogaz hic biseyim yok ama atesim var esimi cagirdim cocugun yanina,ben ölü gibi uyumuşum.

Gozumu actigimda 21.30du. Malesef et pilav yedim evde baska bisey yoktu. Ihlamur vs içtim

Uzgunum ama iyice kendimi kaybettim. Nasil toparlarim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…