- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Kızım da öyleydi 10aylık emekleyip 15 aylık yürüdü fazla sağlamcıydı hala da öyledir ya:) oğlum çok aceleci 11 aylık yürüdü koşmaya çalışmasaydı 10 aylık yürüyecekti:) boşver şimdilik senin halin daha iyiMemnun oldum Candan. Sizinkileri de Allah bağışlasın. Daha emekleme bile yok bizim kızda. Biraz yuvarlanıyor sadece.
abouuuuv sen ne ettin!!!Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Ara (10:30)
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle (12:00)
4 tane sebzeli sulu köfte (Bilyeden biraz büyüktü)
4 yemek kaşığı mercimekli erişte
1 kutu ayran
13:15 civarı sapıttım.
4-5 tane bilye büyüklüğünde jelibon
1-2 tane badem şekeri
1 tane Konya sarması
Akşam (17:00)
2 tane tam buğday ekmeği arasında kaşarlı sucuklu tost
6 tane yaprak sarma (şükür bitti)
1 kutu ayran
2 lt su bol çay ve kahve (Şekersiz,sade)
Hosgeldiniz grubumuza. Kizinizda kendimi gördüm. Benim de yaklasik 10 ve 14 yaş buyuk abilerim var. Evin tekne kazintisiyim. Kiziniz cok sansli, sağlıkla buyutun. Anne sutu aliyor muHoşbulduk.10 aylık bi kızım var. 10 ve 14 yaşında iki oğlum var.
Ben 28 yaşındayım, 2 yasinda oglum var. Boyum 174, kilom 65Sizler kaç yaşında ve kaç kilodasınız? Çocuklarınız var mı? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çokki okuyamadım hepsini.
çok geçmiş olsunDun gunduz hic birseyim yoktu. Aksam birden ateslendim. Simdi atesim yok ama bogazim fena, dayak yemis gibi agriyor her yerim.
Sabah biraz su, ihlamur ve yarim ceviz yedim. Yataktan kalkip kahvalti edemedim daha
Maşallah canım Allah bağışlasın çocuklarınıHoşbulduk.10 aylık bi kızım var. 10 ve 14 yaşında iki oğlum var.
Ben de 37 yaşımdayım ama üç gün sonra 38 oluyorumSizler kaç yaşında ve kaç kilodasınız? Çocuklarınız var mı? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çokki okuyamadım hepsini.
2012 yılında takıma girdiğimde 85,5 kilo ile aynen bu mesajı yazmışım. Takımın en kilolusu bendim o zamanlar. Ama takıma girdikten 6 ay sonra 61 kiloyla mezun olmuştum. İnşallah sende azimli ve kararlı bir şekilde istediğin kiloya inersin.Memnun oldum Ebru. İnşallah birbirimize destek olarak zayıflarız. Benim kadar kilolu olan yoktur aranızda sanırım..
Dun gunduz hic birseyim yoktu. Aksam birden ateslendim. Simdi atesim yok ama bogazim fena, dayak yemis gibi agriyor her yerim.
Sabah biraz su, ihlamur ve yarim ceviz yedim. Yataktan kalkip kahvalti edemedim daha
Oyle cok ensete tokat tarzi bi iliskimiz yok tabiiHoşbulduk filmgibi. Geçmiş olsun. Ballı ıhlamur iyi gelebilir. Evet ne tesadüf.Bende merak ediyordum kızla abilerinin arasındaki yaş farkı iletişimlerini nasıl etkiler diye? Tekne kazıntısı ifadesini ilk duydum
ne güzel bir başarı maşallah tebrikler inşallah bende hedefime ulaşırımMaşallah canım Allah bağışlasın çocuklarını
2012 yılında takıma girdiğimde 85,5 kilo ile aynen bu mesajı yazmışım. Takımın en kilolusu bendim o zamanlar. Ama takıma girdikten 6 ay sonra 61 kiloyla mezun olmuştum. İnşallah sende azimli ve kararlı bir şekilde istediğin kiloya inersin.
Ben de ilk çocukta 72 ile hamileliğe başlamış 91 le doğum yapmıştım 1 senede 69 lara düşmüştüm. İkincide kilolar daha yavaş gidiyor yine 72 ile başlayıp 91.5 la doğuma gitmiştim şimdi oğlum 14 ayı geçti daha yeni 72 civarlarındayım. Umarım daha da gider bu halimi beğenmiyorum boyum 165 kaldırmıyor bu kiloyu benceBende ilk çocuğumdan sonra 86 lı kilolardan 70 e inmiştim. Şimdi yolum daha uzun ama inşallah başaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?