Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum Candan. Sizinkileri de Allah bağışlasın. Daha emekleme bile yok bizim kızda. Biraz yuvarlanıyor sadece.
Kızım da öyleydi 10aylık emekleyip 15 aylık yürüdü fazla sağlamcıydı hala da öyledir ya:) oğlum çok aceleci 11 aylık yürüdü koşmaya çalışmasaydı 10 aylık yürüyecekti:) boşver şimdilik senin halin daha iyi

abouuuuv sen ne ettin!!!

Dun gunduz hic birseyim yoktu. Aksam birden ateslendim. Simdi atesim yok ama bogazim fena, dayak yemis gibi agriyor her yerim.

Sabah biraz su, ihlamur ve yarim ceviz yedim. Yataktan kalkip kahvalti edemedim daha

Hoşbulduk filmgibi. Geçmiş olsun. Ballı ıhlamur iyi gelebilir. Evet ne tesadüf.Bende merak ediyordum kızla abilerinin arasındaki yaş farkı iletişimlerini nasıl etkiler diye? Tekne kazıntısı ifadesini ilk duydum

Hoşbulduk.10 aylık bi kızım var. 10 ve 14 yaşında iki oğlum var.
Maşallah canım Allah bağışlasın çocuklarını Ne öğretmeniydin? Grupta öğretmenlerimiz çoğunlukta
Sizler kaç yaşında ve kaç kilodasınız? Çocuklarınız var mı? Önceki sayfalara gözattım ama o kadar çokki okuyamadım hepsini.
Ben de 37 yaşımdayım ama üç gün sonra 38 oluyorum İki tane kızım var. Küçük 6,5 yaşında, büyük 13 yaşında. Sağlıkçıyım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Evliyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Böyle yazınca sonuna bunu ekleyesim geliyor
Memnun oldum Ebru. İnşallah birbirimize destek olarak zayıflarız. Benim kadar kilolu olan yoktur aranızda sanırım..
2012 yılında takıma girdiğimde 85,5 kilo ile aynen bu mesajı yazmışım. Takımın en kilolusu bendim o zamanlar. Ama takıma girdikten 6 ay sonra 61 kiloyla mezun olmuştum. İnşallah sende azimli ve kararlı bir şekilde istediğin kiloya inersin.
Dun gunduz hic birseyim yoktu. Aksam birden ateslendim. Simdi atesim yok ama bogazim fena, dayak yemis gibi agriyor her yerim.

Sabah biraz su, ihlamur ve yarim ceviz yedim. Yataktan kalkip kahvalti edemedim daha

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

dünkü menüm,
sabah kahvaltım;
ceyrek avokado-labne -dereotu karısımı 3 adet etimek üzerine sürülmüş
1 adet yumurta
fıltre kahve lıght laktozsuz sütlü

ara öğün; yeşil çay

öğle ; az ezogelin, 1 tbk patlıcanlı kabaklı bezelyeli türlü yemeği ,salata

ara öğün 1 brdk kefir,4-5 badem

akşam haşlanmış tavuk but, az karnıbahar yemeği kıymalı, yagsız salata

ara öğün: şekersiz sütlü tatlı
spor: 11000 adım

12.12.2018
kalkar kalkmaz;
ılık limonlu elma sirkeli su

kahvaltı kare dlim tam bugday ekmegıne labne avokado,dereotlu karışım, 1 haslanmıs ymurta,domates salatalık

ara öğün sekersz türk kahve

öğle;
patlıcan kabak yogurtlu fırında, 1 kase brokoli corba yogurt

ara öğün;
sade activia + yeşilçay

akşam pırasalı omlet

G5 Masajı ve lenf drenaj,mıcro plus a başlayacagım yaptıran varmı incelme seansı?

Oyle cok ensete tokat tarzi bi iliskimiz yok tabii yaş farki cok oldugu icin. Ama biraz da mesafeli bi yaradilisim var ondan olabilir. Evin kiymetlisi olmak guzel birşey. Abi gibi degil biraz baba gibi oluyor belki de. Ben yetişkin olup artik yas farki onemsiz hale gelecegi sirada ikisi de evlendi ayni yıl. Herkesin kendi hayat mesguliyetleri girdi araya

Anlıyorum. Bizimkiler de birbirlerine çok düşkün ler. İnşallah hep böyle olur. Kız, abileri okuldan gelince sevincinden çıldırıyo..

Bebiş emiyo ama doymak için değil uyumak için diğer çocuklarımda olduğu gibi sütüm yok denecek kadar azdı ve ilk günlerde mamaya başladık şimdi de tamamen bitti ama emmeden uyumuyo

Bu arada mesajlarınızı alıntı yaparak cevaplamaya çalıştım birbirine karışmasın diye ama beceremedim sanırım

ne güzel bir başarı maşallah tebrikler inşallah bende hedefime ulaşırım

Bende ilk çocuğumdan sonra 86 lı kilolardan 70 e inmiştim. Şimdi yolum daha uzun ama inşallah başaracağım
Ben de ilk çocukta 72 ile hamileliğe başlamış 91 le doğum yapmıştım 1 senede 69 lara düşmüştüm. İkincide kilolar daha yavaş gidiyor yine 72 ile başlayıp 91.5 la doğuma gitmiştim şimdi oğlum 14 ayı geçti daha yeni 72 civarlarındayım. Umarım daha da gider bu halimi beğenmiyorum boyum 165 kaldırmıyor bu kiloyu bence

Bana göre çok çok iyi durumdasınız. Yinede hedefinize ulaşırsınız inşallah. Anladığım şu ki 30 lu yaşlardan sonra kilo vermek öncesine göre daha zor. İmkansız değil tabi. Bi de vücut en yeni depoladığı yağları daha kolay yakıyo. Eskiden depolanan yağlar daha zor yakılıyo. İlk kilo vermeye başlayınca hemen verilebiliyo ama bi kaç kilodan sonra vermek zorlaşıyo. Tabi bunlar benim tecrübelerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…