- 27 Kasım 2019
- 238
- 279
- 18
- 30
Grubumuz kalabaliklasiyor ne guzel. Ben de film gibiİyi akşamlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum
Bir guncuk bile olsa 59.9 gormek hayalim. 5'li rakamlar. 61 62ye sabitlenmek isterim. Ama pek başarılı degilim malesefSizin kilonuz iyiymiş aslında boyunuza göre
Hoş geldin canım aramızaİyi akşamlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum
Ben 58.6 yı gördüm. Çok harika bir duyguydu. Yeniden neden olmasınBir guncuk bile olsa 59.9 gormek hayalim. 5'li rakamlar. 61 62ye sabitlenmek isterim. Ama pek başarılı degilim malesef
Okumaya usendigim seyleri yapman harika. Tebrik ederim. Sonucunun guzel olacagindan eminim12.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,1 çeri domates,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
nohutlu yoğurt çorbası,bulgur pilavı,yoğurt,salata,
Ara:
akşama doğru armut
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor: 45 dk
1 dk plank
Dizlerden kırarak şınav-15
Dağ tırmanıcısı-her iki bacak 15 kere
Burpee: 10 kere
Squat-20 kere
Side lunge-30
Plie squat-20
Öne lunge-her bacak 10
Arkaya lunge-her bacak 10
Bisiklet crunch- her bacak 30
Table top parmak uçları yere dokunma-her bacak 15
Table top parmak uçları yere dokunma-beraber-15
Crunch pozisyonunda bacakları 45 derece açı ile öne itip çekme (dirseklerden destek al)- 15 kere
Crunch pozisyonunda bacaklar makas hareketi (dirseklerden destek al)- 15 kere her bacak
Tek bacak yukarı-her bacak için 15 kere
Topuklara dokunma-her topuk 15 kere
1 dk crunch pozisyonunda pulse (5 nefes al -5 nefes ver)
Yana bacak açma-30 + 15 pulse
Yan pozisyonda alt bacak kaldırma-30
Yan pozisyonda öne bacak itme-20 kere
Eşek tekme-10 kere (bacağıma kramp girdi)
Crunch pozisyonunda bacakları dik pozisyonda kendine çekme
0,5 kg lıklarla kol hareketleri (kürek çekme-90 derece yanlardan öne kapama-yukarı uzanma)
Esneme-3 dk
Su: 2-2,5 lt
Yalnız canım salatada Mısır olmamalı. Sana ufak bir püf noktası.Bir dahakine mısırsız ye olur muYağsız, tuzsuz güzel bir kış salatası fotoğrafı bırakayım şuraya da Eki Görüntüle 2564592
Süper o zamanHoşbuldukben 51 52 den bu kiloya geldim o yüzden çok zorlanıyorum görüntüm hoşuma gitmiyor hemde sağlık problemi yaşıyorum ben diyetisyene gittim listemi yeni aldım o yüzden yarın başlıyorum
Çok güzel bir menü olmuş. Sadece salatadaki mısırlar fazla. Ihlamur içtin mi?Sabah limonlu su, ihlamur, 1 ceviz
13.30 kiymali ve domatesli 2 yumurta, 5 zeytin, ihlamur
17.30 1 portakal
19.30 kiymali sehriye çorbası, 4 yemek kaşığı etli patlican beğendi, yagsiz tuzsuz salata
2 litre su, yatana kadar 2.5 olur
Hayret valla ekmeksiz ve tatlisiz bir gun oldu. Her zerrem ağrıyorartik toparlanmak istiyorum
Canım kilona göre çok az beslenmişsin. Ayrıca kahvaltı yapmamışsın. Kahvaltı günün en önemli menüsüdür. Diyetisyene gitmiyor muydun? Bir de 20:30 da yediğin 4 porsiyon meyve sağlıklı gibi görünsede saati ve miktarı itibariyle sağlıksız olmuş. Su ve spor gayet güzelSabah 10 : 1 bardak limonlu sıcak su
Öğlen 14 :. 1 tabak kısır salata turşu
Akşam 17 : oğlumun ekmeğine çikolata sürerken kaşıkta kalan çikolatabi çay kaşığı kadar en fazla.
Yatsı 20.30: 2mandalina 1 portakal 1elma.
3litre su ve 1saat ev içinde hızlı yürüyüş (7200adım=360kalori yaktım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?