- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
inşallah.Zorladım kendimi.Güzel sonuçlar gelsin artıkOkumaya usendigim seyleri yapman harika. Tebrik ederim. Sonucunun guzel olacagindan eminim
sabah 10 bile olsa kahvaltını yap. Meyve asidi ve şeker oranı seni rahatsız eder. Sebze haşla ye,hatta 5-6 kaşık kaar makarna bile yiyebilirsin ama aç kalma!Sabah 10 : 1 bardak limonlu sıcak su
Öğlen 14 :. 1 tabak kısır salata turşu
Akşam 17 : oğlumun ekmeğine çikolata sürerken kaşıkta kalan çikolatabi çay kaşığı kadar en fazla.
Yatsı 20.30: 2mandalina 1 portakal 1elma.
3litre su ve 1saat ev içinde hızlı yürüyüş (7200adım=360kalori yaktım)
14e kadar tamamen ac mi durdun? Bu kadar sıkı diyet yapınca insan hizli pes ediyor bence. Hayat tarsi seklinde olmasi daha sağlıklı. Sabah hic olmazsa 2 tane yumurta haslayip yiyebilirsin. Hem kalorisi az, hem yaglari yakmak icin protein lazim sana.Sabah 10 : 1 bardak limonlu sıcak su
Öğlen 14 :. 1 tabak kısır salata turşu
Akşam 17 : oğlumun ekmeğine çikolata sürerken kaşıkta kalan çikolatabi çay kaşığı kadar en fazla.
Yatsı 20.30: 2mandalina 1 portakal 1elma.
3litre su ve 1saat ev içinde hızlı yürüyüş (7200adım=360kalori yaktım)
Reflun varsa yatmaya yakin meyve yemek cok cok cok artırır. Ozellikle portakal mandalina cok asitli meyveler. Bu gece ve yarin sabah rahatsiz edebilir onlar seniKızlar bende reflü var ondan mı bilmiyorum sabahları çoğu zaman canım hiçbirşey istemiyo özellikle kalktıktan 1-2 sonrası na kadar bişey yiyemiyorum çoğu zaman. Canım istemeye istemeye zorla yemektense daha sonra yemek daha iyi geliyor. Okula giderken sabahçıydım genelde ve 3.4.tenefüste ancak acıktığımı hissederdim. Şimdi evdeyim ve çoğu zaman kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Bugun biraz ters denk geldi. Sabah 7-10 arası kızla uğraştım. Onu uyutup bişeyler yiyim derken bende uyudum yanında sonrada öğlen yedim artık.
Evet bugun biraz az oldu farkındayım. Kısır midemi şişirince akşam tok hissetmiştim.şimdi acıktım ama yemeden yatacağım. Diyetisyene gitmiyorum. Netten yediklerimin kalorisini hesaplayan bi site var. 1000kaloriyi geçmeyecek şekilde günlük yemeye çalışıyorum. Eskiden 16 kilo verdiğimde de kendim kalori hesabı ve yürüyüşle zayıflamıştım 4-5 ayda.Canım kilona göre çok az beslenmişsin. Ayrıca kahvaltı yapmamışsın. Kahvaltı günün en önemli menüsüdür. Diyetisyene gitmiyor muydun? Bir de 20:30 da yediğin 4 porsiyon meyve sağlıklı gibi görünsede saati ve miktarı itibariyle sağlıksız olmuş. Su ve spor gayet güzel
Haklısın canım. Daha erken ve az yesem iyiydi.Reflun varsa yatmaya yakin meyve yemek cok cok cok artırır. Ozellikle portakal mandalina cok asitli meyveler. Bu gece ve yarin sabah rahatsiz edebilir onlar seniben de kahvaltımı geç yapiyorum ama elimden geldigi kadar ife uymaya çalışıyorum
Teşekkür ederim.Ben ağustos tan beri kilo vermeye çalışıyorum. ilk başta çok zordu ama şimdi alıştımMeltem esintisi... yaptığın egzersizler süper..ben de mekik kol bacak hareketleri yaptım 10-15 dakka kaç gün heryerim ağrıdıama seni tebrik ediyorum
geçmiş olsun.Günaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.
Çok geçmiş olsun toparlarsın umarım çabucakGünaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.
Teşekkürler.geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?