Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 10 bile olsa kahvaltını yap. Meyve asidi ve şeker oranı seni rahatsız eder. Sebze haşla ye,hatta 5-6 kaşık kaar makarna bile yiyebilirsin ama aç kalma!

Çok güzel bir menü olmuş. Sadece salatadaki mısırlar fazla. Ihlamur içtin mi?
[/QUOTE]
Ihlamur 3 bardak ictim ama balsız. Yaa mısırı cok severim aslinda ama diyet dönemi icin uygun olmadığını biliyorum. Genelde biraz nar serperim renk olsun diye, bugun nar yoktu mısır koydum

14e kadar tamamen ac mi durdun? Bu kadar sıkı diyet yapınca insan hizli pes ediyor bence. Hayat tarsi seklinde olmasi daha sağlıklı. Sabah hic olmazsa 2 tane yumurta haslayip yiyebilirsin. Hem kalorisi az, hem yaglari yakmak icin protein lazim sana.
Sabah 10da haslanmis yumurta, gun içinde meyve, aksam da kısır ve bol salata, yogurt yiyebilirsin. Aksamki meyve miktari da fazla olmuş
Benim ilk menulerim de boyle cok azdı. Geriye dönüp bakabilirsin. Asla kilo veremedim. Vucudum kendini kıtlık psikolojisine soktu. Bu bana yemek göndermiyor, ben yaglari yakmayayim tutayim diyor

Kızlar bende reflü var ondan mı bilmiyorum sabahları çoğu zaman canım hiçbirşey istemiyo özellikle kalktıktan 1-2 sonrası na kadar bişey yiyemiyorum çoğu zaman. Canım istemeye istemeye zorla yemektense daha sonra yemek daha iyi geliyor. Okula giderken sabahçıydım genelde ve 3.4.tenefüste ancak acıktığımı hissederdim. Şimdi evdeyim ve çoğu zaman kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Bugun biraz ters denk geldi. Sabah 7-10 arası kızla uğraştım. Onu uyutup bişeyler yiyim derken bende uyudum yanında sonrada öğlen yedim artık.

Haşlanmış yumurta yı pek sevmiyorum. Çocukluktan beri süt yoğurt peynir hiç yemiyorum. 2-3 yaşlarında ağır bi sütten tiksinmişim. Yıllarca çok uğraştım ama yiyemedim bi türlü.

Meltem esintisi... yaptığın egzersizler süper..ben de mekik kol bacak hareketleri yaptım 10-15 dakka kaç gün heryerim ağrıdı ama seni tebrik ediyorum

Reflun varsa yatmaya yakin meyve yemek cok cok cok artırır. Ozellikle portakal mandalina cok asitli meyveler. Bu gece ve yarin sabah rahatsiz edebilir onlar seni ben de kahvaltımı geç yapiyorum ama elimden geldigi kadar ife uymaya çalışıyorum

Evet bugun biraz az oldu farkındayım. Kısır midemi şişirince akşam tok hissetmiştim.şimdi acıktım ama yemeden yatacağım. Diyetisyene gitmiyorum. Netten yediklerimin kalorisini hesaplayan bi site var. 1000kaloriyi geçmeyecek şekilde günlük yemeye çalışıyorum. Eskiden 16 kilo verdiğimde de kendim kalori hesabı ve yürüyüşle zayıflamıştım 4-5 ayda.

Haklısın canım. Daha erken ve az yesem iyiydi.

Günaydın kızlar günün ilk kilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 72.6
Bu hafta 72.9
+300 gr fark. Sonuç kötü ama pazartesi den beri var olan şişkinliği atmaya çalışıyordum 73.8 i gördüm kaç gün. Haftaya daha farklı olur inş

Günaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.

Günaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.
Çok geçmiş olsun toparlarsın umarım çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…