Makarna diyet süresince her şekilde yasak canım. Ayşegül' ün yememesi lazım.sabah 10 bile olsa kahvaltını yap. Meyve asidi ve şeker oranı seni rahatsız eder. Sebze haşla ye,hatta 5-6 kaşık kaar makarna bile yiyebilirsin ama aç kalma!
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Günaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.
Çok teşekkür ederim.Buarada hoşgeldin.Gecmisi tam takip edemedim amaGeçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Hoşbulduk 3 çocuk annesi kilolu bi bayanımÇok teşekkür ederim.Buarada hoşgeldin.Gecmisi tam takip edemedim ama
Benim de 1cocugum var.Son 3kg kaldı bakalım artık.KayseridemiydinHoşbulduk 3 çocuk annesi kilolu bi bayanım
Başlayınca geliyo devamı.Yeterki önce iste.Bende Kayseriliyim.Suan özel bi kurs da ingilizce öğretmenligi yapıyorum.Hemde kpss çalışıyorum.Evet canım. Ne mutlu sana az kalmış. Benim çok yolum var daha
İnşallah canım. Öyle mi ne tesadüf aynı şehirdeymişizBaşlayınca geliyo devamı.Yeterki önce iste.Bende Kayseriliyim.Suan özel bi kurs da ingilizce öğretmenligi yapıyorum.Hemde kpss çalışıyorum.
Inşallah canım.Hersey çok zor şimdi.İnşallah kpss de atanırsın canım. Bende 16 yıl önce kpss ye girmiştim. O yıllar atanmak çok daha kolaydı.
Başlayınca geliyo devamı.Yeterki önce iste.Bende Kayseriliyim.Suan özel bi kurs da ingilizce öğretmenligi yapıyorum.Hemde kpss çalışıyorum.
Çok geçmis olsunGünaydın herkese.Bi kac gundur cok kotuydum.Dr.a gittim.Besin zehirlenmesiymis.Kusma karin ağrısı mahvetti beni.Serum verdiler.
Geçen hafta:60.7kg
Bugun:60.0kg
Fark 700gr.Hicbisey yiyemedigim için.
Kurtulmak isteyen kim ki.Herturlu yardımcı olurum kaptanımBana ingilizce öğretmeni lazımdıKurtulamazsın artık elimden
TEsekkurler.Hosgeldin canimÇok geçmis olsun
HoşbuldumTEsekkurler.Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?