Psikolojik olarak etkiliyorsun kendini. Kilo almayı çıkar öncelikle aklından. Ayrıca sen kilo verme aşamasında kendini çok kasıyorsun. Normalde yiyeceğin yiyeceklerden yemiyorsun. Özellikle akşam yemeğini geçiştiriyorsun. Vücudu böyle alıştırırsan diyet dönemi sonrası mutlaka kilo alırsın. Menülerini ve yeme düzenini değiştirmen gerekiyor. Ayrıca bira ve cips iki günde bir kilo aldırabiliyor. Ödem de olabilir. Tartı değilde ayna ne diyor? Sen kendini nasıl hissediyorsun elbiselerinin içinde?bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra bitik bir şekilde pazartesiye başlıyorum. Cts arkadaşlar buluşup birkaç bira içtim.Yanında cipsler,fıstıklar,alabildiğine sigara vs ..anlayacağınız cumanın siniri böyle çıktı :/ Dün akşam 56 yı gördüm,iki günde bir kilo almış olamam değil mi?!!! Bir de kafama takılan birşey var. Kaçamaklarım neredeyse çok az,yani hamur işi yada baklava gibi tatlılar yemiyorum.Cts ye kadar cips de yemiyordum.O kadar spora rağmen bu kilo niye gitmiyor? Yani ben zayıflasam bile biraz çevremdeki insanlar gibi beslensem hemen tekrar kilo alırım gibi geliyor...
Ben de düzensiz beslenme ve uykularla
Cuma 72.9
Bugün 73.5
Düzene giremiyorum sürekli bacaklarıma yapışan yeme içme işlerini engelleyen birileri var. Oğlum aynı odada ayağa kalktığımda bile kendini yerlere atıp ağlıyor gidiyorum diye. O yüzden hali hazırda ne varsa kalorisi düşük yüksek Allah ne verdiyse yiyorumfenalardayım
Artık her gün iyi kötü menü bekliyorum canım. Merak etme hepimiz aynı durumdayız. Ama buraya gelmeyince daha çok kilo alıyoruz. Bundan eminim. Sen de artık her gün gel lütfen. Hatta en kısa zamanda listeye alayım seni.Kaptanim toparlamaya çalıştıkça batırdım ya...kilo vermedende araniza gelemedim kaç kere girdim çıktım sisteme yazamadim.en son 66.3 oldum ..salıdan beri diyetteyim 66 çıktım bugün 300 gr vermişim şükür. Çok değil ama bi cesaret gireyim dedim.
LAydLiNe
14.5 aylık canımKaç yaşındaydı canım oğlun?
Harikasın ya. TebriklerGünaydınnnbiz baya erken uyanıyoruz bende erkenden tartıldım geçen cuma 72.6 ydım bugün 71.1
Çok güzel.Tebrikler canimKızlar güzel haberlerim vaar...
Geçen cuma 92.2
Bugun 90.7
Fark. -1500gram gitmiş çok şükür
İnşallah haftaya 90 lı rakamlardan kurtulacağım
14.5 aylık canım
Kızlar güzel haberlerim vaar...
Geçen cuma 92.2
Bugun 90.7
Fark. -1500gram gitmiş çok şükür
İnşallah haftaya 90 lı rakamlardan kurtulacağım
Canım biraz sıkıntısı benim bırakıp gideceğim yönünde ve kendini de ifade edemeyince başlıyor kendini atmalara. O an alıp sarılırsam davranış pekişiyor biraz görmezden geleceğim öyle olunca bırakıyor gibiBu aylarda hep yapıyorlar bunu sende biliyorsundur. Ama kendin için bence çözüm üretmelisin. Düşünsene biraz neler yapabilirsin?
Canım biraz sıkıntısı benim bırakıp gideceğim yönünde ve kendini de ifade edemeyince başlıyor kendini atmalara. O an alıp sarılırsam davranış pekişiyor biraz görmezden geleceğim öyle olunca bırakıyor gibi
Bu sene biraz zorlayıcı oldu işte biri okula başladı biri yürümeye başladı büyüyor ihtiyaçları değişiyor sürekli. Devamlı hastalar ben işleri yetiştiremiyorum ne evde ne işte çok yordu beniUmarım en kısa zamanda yoluna girer her şeyÇok çabuk büyüyorlar
İnşallah canım.. çok teşekkür ederimHarika bir sonuç canım
Haftaya Dokuzlu rakamlara bir daha geri dönmemek üzere veda edeceksin ne mutlu
Teşekkür ederimHat
Harikasın ya. Tebrikler
Canım bu dönemde öyle oluyo..çalıştığımız için çocuk annem yine bi anda gidecek psikolojisine kapılıyo. Ben lavaboya bile gitsem çıkana kadar kapıda ağlarlardı benimkiler. Evde hiç bi şey yaptırmaz yapışırlardı. Her işim yarım kalırdı Bu belli bi dönem geçiyo zamanla..Bu sene biraz zorlayıcı oldu işte biri okula başladı biri yürümeye başladı büyüyor ihtiyaçları değişiyor sürekli. Devamlı hastalar ben işleri yetiştiremiyorum ne evde ne işte çok yordu benigeçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?