Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım katılmaya çalışacağım.listeye girsem sanırım daha iyi olacak.yoksa nasılsa listede değilim deyip rahatlama oluyor

Hoş geldin canım. Nasılsın? Ne var ne yok?
Listede suan kimler var..beni nrzman alirisn listeye peki....izne ayrıldığım için prosedür nasıldır onuda bilmiyorum..kaç kilo ile izne ayrıldığımida bilmiyorum acikcasi.sanirim 57 falandi galiba cunku tedaviden sonra saldim iyice daha da kilo aldim..şuan dediğim gibi kilom 66 malesef.....diyete ilk başladığım kiloyla mı hesaplama oluyor sıfırdan mı.. diyete ilk gecen sene başladığım kilom ve mezun olduğum kilo profilimde yazıyor.

Kızımdan deneyimliyim aslında o da bırakmazdı ama şimdi yemek işlerinin en azından yetişmesi lazım diye uğraşıyorum ama ne mümkün. Hayırlısı geçecek deyip avutayım kendimi

nispeten daha iyiyim.Eski kıyafetlerime giriyorum ama tabi tartı sonucu moralimi bozmuyor desem yalan olur şimdi

Herkese selam..
İlk önce kilo bildirimi yapayım. 55.1 ile değişim yok LAydLiNe demek ki o 56 adetten kaynaklı imiş.
İkinci olarak bugün kontrolümü yaptırdım ve tahmin ettiğiniz gibi D vitamini eksikliğim varmış.Yani 20 den daha düşük değerler eksiklik tanımına giriyor ve benimki 9.25 Doktor Devit-3 verdi. İlk kapsülü bugün kullandım.İkincisi 15 gün sonra. Diğer değerlerim normal. Çinko değeri de bir hafta sonra çıkacakmış. Sanırım bununla kafamdaki bazı sorular a cevaplanmış oldu. Bazen hatırlarsanız spor yaparken elim ayağım titriyor diyordum. Bir de saç dökülmesi fazlalaşmıştı. Sanırım hepsi bundan kaynaklı. Bugün menü yazmıyorum çünkü daha yeni yemek yedim. Yarın kendi adıma ikinci etap başlıyor olarak bakıyorum artık. Bu arada kan değerleri bakımından bana akıl veren hanımlara ayrıca teşekkür ederim.

Bugün itibariyle regl oldum karnım ağrımasa da elim ayağım titriyor bir de bugün itibariyle grip oluyorum sanırım ikisi birarada iki aydır regl olmuyordum doğum sonrası düzene henüz girmedi ikinci oluşu bu. Umarım kilo anlamında bir şeyler götürür. Bu sıralar ben de değerlerime baktırsam iyi olacak sanırım emzirme döneminde değerler düşebiliyor muhtemelen düştü benim kan değerlerim de baş dönmesi halsizlik baş gösteriyor

Geçmiş olsun canım. Kısa sürede toparlarsın D vitaminini inşallah. Diğer değerlerin normal olması da çok sevindirici bir haber. Ayrıca biliyor muydun D vitamini eksikliği kilo verememe sebebiydi?

Günaydınnn biz baya erken uyanıyoruz bende erkenden tartıldım geçen cuma 72.6 ydım bugün 71.1

Harika bir sonuç canım. Maşallah sana Bu hafta çok birlikte olamadık ama önümüzdeki hafta buralardayım inşallah En kısa zamanda listeye almak istiyorum sizleri de. Haftaya da aynı performansı bekliyorum

Günaydın kızlar
Gecen hafta: 60.0kg
Bugun:60.3kg
+300gr
Yemiyorum hala veremiyorum anlamadım hiç.Sporu arttırmam gerek galiba.

Bu hafta detaylı bir inceleyelim senin menüleri. Büyük ihtimal ödem vardır.

Bakıcam şimdi canım. Bilgi veririm sana bu konuyla ilgili.

nispeten daha iyiyim.Eski kıyafetlerime giriyorum ama tabi tartı sonucu moralimi bozmuyor desem yalan olur şimdi

Tartıya çok takılmamak lazım. Çünkü takıldıkça insanı kötü etkiliyor. Bu hafta eğer evde mezura varsa ölçülerini alsana bakalım nasıl bir ilerleme olacak. Şimdi D vitamini takviyesi aldığın için de tartıda eminim iyi sonuçlar göreceksin.

Tabii ki baktır canım emzirme döneminde değerler düşüyor dediğin gibi. Bence hiç ihmal etme en kısa zamanda git doktora. Regl olmana çok sevindim. İnşallah düzene girer biran önce. Sıkıntılarında onun da etkisi vardı. Bu dönemi kaçamaksız atlatırsan eğer regl sonrası güzel bir sonuç görürsün tartıda. Zaten bugün beni geçtin Yarıştığımızı unutmadım

Sorma geçmişim seni:) ikimiz de sayfaya giremeyenler olarak yarışıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…