bilmiyordum .Sağolsun buradaki hanımlar söyledi. Böylece öğrenmiş olduk bazı şeyleri :)Geçmiş olsun canım. Kısa sürede toparlarsın D vitaminini inşallah. Diğer değerlerin normal olması da çok sevindirici bir haber. Ayrıca biliyor muydun D vitamini eksikliği kilo verememe sebebiydi?
Teşekkkür ederim inşaallahHarika bir sonuç canım. Maşallah sanaBu hafta çok birlikte olamadık ama önümüzdeki hafta buralardayım inşallah En kısa zamanda listeye almak istiyorum sizleri de. Haftaya da aynı performansı bekliyorum
Kaptanım ben yada biz niye yokuz listede?*** 13. Takım 653. Etap ***
dira90(60/60.3/-0.3/%-0.5)
LAydLiNe(72/72.7/-0.7/%-0.97)
Meltemesintisi80 (55.1///%) Kilosu sabit
pessinus(72.9/72.3/0.6/%0.82)
13. Takım ortalaması: -0.162
*** 13. Takım 653. Etap Free Liste ***
Geçmiş olsun. D vitaminin normale döner ve hedefine ulaşırsın inşallah.Herkese selam..
İlk önce kilo bildirimi yapayım. 55.1 ile değişim yokLAydLiNe demek ki o 56 adetten kaynaklı imiş.
İkinci olarak bugün kontrolümü yaptırdım ve tahmin ettiğiniz gibi D vitamini eksikliğim varmış.Yani 20 den daha düşük değerler eksiklik tanımına giriyor ve benimki 9.25Doktor Devit-3 verdi. İlk kapsülü bugün kullandım.İkincisi 15 gün sonra. Diğer değerlerim normal. Çinko değeri de bir hafta sonra çıkacakmış. Sanırım bununla kafamdaki bazı sorular a cevaplanmış oldu. Bazen hatırlarsanız spor yaparken elim ayağım titriyor diyordum. Bir de saç dökülmesi fazlalaşmıştı. Sanırım hepsi bundan kaynaklı. Bugün menü yazmıyorum çünkü daha yeni yemek yedim. Yarın kendi adıma ikinci etap başlıyor olarak bakıyorum artık. Bu arada kan değerleri bakımından bana akıl veren hanımlara ayrıca teşekkür ederim.
Boyum çok kısa benim canım.153...Tamamdır. Boyun kaç?
Hmm kilomuz ayni ama boy farkı çokmuş. Olsun verelim yeter kiBoyum çok kısa benim canım.153...
Hayırlısı canım inş.verelimdeHmm kilomuz ayni ama boy farkı çokmuş. Olsun verelim yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?