- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Ben bazılarının sırf ilgi çekmek gündemde olmak için yazdığını düşünüyorum. Bu tür bir ortamda ne tür bir cevap bulabilir ki insan bu konularda. Saçma konular açıp gündemde kalmaya çalışan farklı farklı hesaplar açan ve yazan da bir sürü insan gördüm. Amaç ne bilinmez. En güzeli onlara prim yaptırmamakYa hanımlar bazen şu bdv deki konulara bakıyorum da ,yanlış anlamayın, şu forumdan soğuyorum. Öyle saçma sapan,öyle dandik konular yazıyorlar ki şaşmamak elde değil. Kocası aldatmış,dövmüş,sövmüş ama boşansam mı diyen, kendisine yazan adamla dolaşan,öpen kadın acaba beni kullanır mı diye yazıyor.Bir tanesi "bir adam bana dm den yürüdü tüm masraflarımı karşılayacakmış,ne yapiiiiim" diye yazıyor. Yahu bu kadınlar gerçek mi?
Kilona gore cok cok cok az yiyorsun. Ilk gunler kilo verme hizin seni tatmin eder. Ama sonra vücudun artık kilo vermez, kitlik psikolojisine girer. Biraz protein almaya çalış ki, verdigin kiloyu yağdan verebilesin.Kızlar şimdi tartıldım cuma 90.7 idim şimdi 89.6 olmuşum. Nasıl oldu bu iş anlamadım. Haftasonu misafir ve koşturma temizlik vs..derken çok yorucu geçti ama yine de bu kadar beklemiyordum doğrusu..sevineyim mi şaşırayım mı bilemedim..
Kilona gore cok cok cok az yiyorsun. Ilk gunler kilo verme hizin seni tatmin eder. Ama sonra vücudun artık kilo vermez, kitlik psikolojisine girer. Biraz protein almaya çalış ki, verdigin kiloyu yağdan verebilesin.
Bir de cok sıkı diyet yapınca hızlı sıkılıyor insan
[/QUOTE
Haklısın biliyorum daha önceki diyetimde zaman zaman yaşadım bu durumu.kilo vermem duruyordu bi dönem. Şuanda 1000-1200 kalorilik besleniyorum. Protein e ağırlık vereyim dediğin gibi bakalım..
gel bakiiiim sana ne ceza vercez acabaKötü kaptan geldi
gel bakiiiim sana ne ceza vercez acaba.sonuncu olmuşsun kaptanım ;ne oldu böyle?!
Valla kaptan ,sen dağılırsan grup dağılır. Sen gram alırsın bize kg olarak yansır. Ne edem nasıl diyem de senin motivasyonunu yükseltem. Bu hafta gel yarışalımHafta sonu kendimi depresyonda gibi hissettim yaaa içimden hiçbir şey yapmak gelmedi. Buraya da gelemedim. Saçma sapan şeylerde yedim.
Valla kaptan ,sen dağılırsan grup dağılır. Sen gram alırsın bize kg olarak yansır. Ne edem nasıl diyem de senin motivasyonunu yükseltem. Bu hafta gel yarışalım
OK. Bu hafta ne sen ne de ben kaçamak yapmıyoruz. Ve hergün spor yapıyoruz. İkimiz de birbirimizi etiketleyerek menü ve programımızı yazalım.Yarışalım yarışalım kaç aydır toparlayamadım ben kendimi. Ben toparlanamayınca da takıma hiçbir faydam olmuyor. Boşa kürek çekip duruyoruz. Şimdiye hepimizin dal gibi olması lazımdı.
Teşekkür ederim canım. Evet haklısın. Bazal metabolizmam 1600. Biraz aceleciyimdir normal hayatımda da. Kilo verme moduna girdim ya sanki bişey olacak kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum ve ne kadar çabuk ve çok verirsem okadar iyi olur diyorum. Yanlış bi düşünce, önemli olan sağlıklı yavaş vermek ama uzun zamandır seksenli doksanlı kilolarla gezmekten bıktım. 62 kiloyla evlenmiştim, atmışlı yada yetmişli kiloları biran önce görmek istiyorum.3 çocuk-sezeryan- ve iştahlı biri olmam beni bu kiloya getirdi.Aysegul 6666 senin geçmiş mesajlarına baktım şimdi. İlk verdiğin kilolar hızlı olabilir ama sonradan birden durup verememeye başlayabilirsin ki bu yüksek ihtimal öyle olacak. 90 kg bir insan için bazal metabolizma 1580-1650 cal dir. 1200 cal lik bir beslenme düzeni çok çok zararlı olabilir. Günlük en az 1200 cal olmalı aksi durumda kas ağırlığını kaybetmeye başlarsın. Günlük menünü protein ağırlıklı ve sağlıklı yağlardan oluşturursan , daha sağlıklı kilo verirsin ;tabi haftada 3 gün sporla desteklenince. Mesela benim hatam kan değerlerime bakmadan rejime girmek olmuştu. Belki takip ediyorsundur,çok sıkı spor yapıyorum.Ancak gözle görülür değişiklik olmayınca 5 ay sonra isyan bayrağını açtım.Meğer D vitamini eksiğim varmış. Şimdi biraz da kendimi sıkarsam son 3-4 kg kolay gidecek diye düşünüyorum. Lütfen kahvaltı yapmaya çalış.Doğru hatırlıyorsam peynir ve yumurta sevmiyordun ama B vitamini ve folik asit alman gerek. Yoğurt içine rondoda çekilmiş ceviz,baden,fındık ekleyerek yiyebilirsin.Somon veya yağlı balık türlerini fırında yapabilirsin. Meyveye çok yüklenme , glikolik asit yanıltıcıdır. Yulaf tüketebilirsin. Arada kaçamak yapsan da (mantı,kebap,kurabiye) vücut bir hıza girdikten sonra bunları tolere edecektir. Önemli olan metabolizma hızını yükseltmek.
OK. Bu hafta ne sen ne de ben kaçamak yapmıyoruz. Ve hergün spor yapıyoruz. İkimiz de birbirimizi etiketleyerek menü ve programımızı yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?