Hafta sonu evdeydim canım. İyi hissetmedim kendimi. Hiçbir şey yapmadan durdum. Değişik saçma bir duyguydu. Bugün işe başladım. Yoğun ama yine de hafta sonuna göre iyiyim. Sanırım havalardan kaynaklanıyor. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Bahari sırf bu yüzden ozledim.Gunes bile yetiyodu hareketlendirmeye.Ben Daha iyiyim sanki.Tartida duraksama olsada inceldim hafifledim.Ama su 3kg gitmeyecek diye korkuyorum.Hafta sonu evdeydim canım. İyi hissetmedim kendimi. Hiçbir şey yapmadan durdum. Değişik saçma bir duyguydu. Bugün işe başladım. Yoğun ama yine de hafta sonuna göre iyiyim. Sanırım havalardan kaynaklanıyor. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Meltemesintisi80 protein şoku denedin mi? 5 gün mesela sıfır sebze meyveyle sadece protein. 2 yumurta beyazı, yağsız bir peynir, yoğurt, hindi eti. Beş gün fazla gelebilir Aslinda, kilon az. 3 gun denesen mi acaba? Protein hiç almıyorsun gibi birşey. Bu yuzden yağ yakamiyor olabilirsin. Kilon da az zaten, vücut yağı Nasil yakacagini sasiriyor bence
Bahari sırf bu yüzden ozledim.Gunes bile yetiyodu hareketlendirmeye.Ben Daha iyiyim sanki.Tartida duraksama olsada inceldim hafifledim.Ama su 3kg gitmeyecek diye korkuyorum.
Yapıyorum ama hergun farklı saatlerde.Ise göre ayarlıyorum.Gider gider merak etme. Hareketi arttırman lazım. Spor yapabiliyor musun bu ara?
3 gunde bobrekler yorulur mu ki? Yani ben guya if yapmaya çalışıyorum.Bol su ile birlikte denenmeli bence. Böbreklere sıkıntı çıkarabilir protein. Ama dukan diyetinde atak dönemiydi sanırım saf protein ile besleniliyor. Gayet güzel kilo veriliyor. Denenebilir.Sen de deneyebilirsin. Senin de verilecek kilon az.
Allah kabul etsin canım. Kış günleri borç olan oruçları tutmak için çok ideal. Hem hava sıcak değil hem de günler kısa. Bende tutacağım inşallah önümüzdeki günlerde.. tabi keşke sahura kalkabilseydin..sahursuz çok zorlanırsın...hiç olmazsa bundan sonra gece yatarken bişey ler ye. Ama sahura kalksan daha sağlıklı olur bence..3 gunde bobrekler yorulur mu ki? Yani ben guya if yapmaya çalışıyorum.
Dun aksam yemegiyle oruc tuttum. Asiri zorladisahura kalkamam ama hic olmazsa gece yatarken birseyler yesem iyi olacakmis. Boyle cok eziyet oldu son yarim saat
Hamilelik ve emzirme donemlerinde ramazan tutamadim hic. Bindi üst-üste.. Zaten if yaomaya çalışıyorum, arada bir oruc da tutuyorum. Dedigin gibi havalar serin ve günler kısa. Ama yok yani sahursuz kesinlikle olacak iş degil, bin pisman oldumAllah kabul etsin canım. Kış günleri borç olan oruçları tutmak için çok ideal. Hem hava sıcak değil hem de günler kısa. Bende tutacağım inşallah önümüzdeki günlerde.. tabi keşke sahura kalkabilseydin..sahursuz çok zorlanırsın...hiç olmazsa bundan sonra gece yatarken bişey ler ye. Ama sahura kalksan daha sağlıklı olur bence..
Kaptan sen de menünü yazarsan bize örnek olur. Senin menülerini hiç göremiyoruz biz de.Kızlar bugünden itibaren menü yazmayanlara ceza vereceğim. Akşama herkesin menüsünü bekliyorum.
Her menun ornek gerçekten; saatinden sporuna kadar. Cok duzenli, cok özenli. Yogurduna kirmizi biber ve biraz limon katarsan ozellikle karin bolgesindeki yaglari yakmaya yardimci olurmuş, aklinda olsunIyi Akşamlar kızlar.Bugunki menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
1kasik yumurtasız menemen
1dilim peynir 2zeytin
1cay kas. Şekersiz fıstık ezmesi
12.00
Şekersiz türk kahvesi
1kuru kayısı 2kuru üzüm
16.00
1kase naneli yoğurt
1kepekli grissini
1fincan yeşilçay limonlu
18.30 Akşam
4kasik yogurtlu fırında karnabahar yemeği
Salata
2ltsu
1mile leslie
Teşekkür ederim canım.Limon denedim midemi bozuyo.naneli cok seviyorum.Ama pulbiberlide denicem.Spor vaktim olsa daha fazla yapcam ama yorgunlukla bu kadar oluyo.Her menun ornek gerçekten; saatinden sporuna kadar. Cok duzenli, cok özenli. Yogurduna kirmizi biber ve biraz limon katarsan ozellikle karin bolgesindeki yaglari yakmaya yardimci olurmuş, aklinda olsun
Evett.Bakalim kaptanımız neler yapiyo bi gün içindeKaptan sen de menünü yazarsan bize örnek olur. Senin menülerini hiç göremiyoruz biz de.
Madem sut urunleri, yumurta falan yok, olabilecek en güzeli bu herhalde. Geçen gunlere gore daha dengeli benceİyi akşam lar..
Menüm
10.00 limonlu sıcak su
11.30. 15 tane küçük yaprak sarması. 1 ceviz
14.30. 1 kase mercimek çorbası-1 elma
16.00. 1 bardak gilaburu suyu
18.00. 1 kase et haşlama.yarım tabak salata
20.00. 2 bardak çay- tepsinin dibinde kalan kek parçaları ( çeyrek dilim kadar belki) çocukluktan beri kekin en sevdiğim yeri tepsiye yapışan yerleridir..tepsiyi yıkarken atmaya kıyamadım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?