Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi de oruç tutacağın günler yatmadan yada sahurda 3-5 tane küçük Medine hurması ye. İçinde bi çok mineral ve vitamin olduğu için dinç tutuyor orucunu daha rahat tutarsın, hem diyette de öneriliyor.

25.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,1 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt çorbası,ıspanak,,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yoğurt
Spor: 30 dk pilates
Su:2,5 lt LAydLiNe

Ay aksam nasil sadece yogurt ya aglamak istiyorum

Böyle şeyleri okumaya bile değmez bence arkadaşım boşver hiç bakma.insan okurken bile morali bozuluyor morel bozmaya hiç lüzum yok kendi şahsıma söylüyorum hiç ilgimi bile çekmiyor vakit olsa zaten buraya giricem devamlı ona bile zar zor vakit buluyorum...

Canım ilk başlarda vücut ödemi atar oyuzden fazla gider kilo sevin tabiki bu seni motive eder inş.boyle devam edersin.

Kızlar bugünden itibaren menü yazmayanlara ceza vereceğim. Akşama herkesin menüsünü bekliyorum.
Anammm hemen yazıyorum kaptanim

Sabah kahvaltı 8 de
1 küçük parca börek .çocuklara pişirmiştim yumurta yapamayınca ekmekte beyaz vardi bi parca yedim
1 dilim peynir
3 zeytin

Saat 10 buçukta çay ve bikac kepekli galeta

Saat 1 de
1 küçük muz
1 kase yoğurt

Saat 5te
1 kase çorba
Biber yogurtlusu bikac çatal
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Marula sarılı 1 çiğ köfte

Çay ve 1 avuç çekirdek

Şu 2 lt
Spor 10 dk egzersiz sadece

LAydLiNe

Vücut ödem atmaya ne kadar süre devam eder sizce? 3 hafta oldu diyete başlayalı ödem atmaya devam ediyor muyum dur?
İlk ay böyle hızlı olur.sonrasında yavaşlar ama yine de yeme düzenine göre her ay 3-5 kg arası (tahminimce) vermeye devam edersin.Bu bir maraton,unutma!

3 gunde bobrekler yorulur mu ki? Yani ben guya if yapmaya çalışıyorum.
Dun aksam yemegiyle oruc tuttum. Asiri zorladi sahura kalkamam ama hic olmazsa gece yatarken birseyler yesem iyi olacakmis. Boyle cok eziyet oldu son yarim saat

Çok eziyet etmemek lazım canım. Bence sen dukanın o ilk protein kısmını yapabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam atak dönemi diye geçiyordu. Bi araştır. İften daha mantıklı bence. İf' e uymak zor oluyor. Bende denedim geçenlerde çok başarılı olamadım. Ama şöyle bir gerçek var yemediğim sürece canım yemek istemiyor.

Gayet güzel bir menü. Fıstık ezmesini kendin mi yapıyordun? Suyu biraz arttırırsan eğer daha faydalı olur senin için. 2,5 içmeye çalış. Bir de 1 mile leslie artık sana az geliyordur. Biraz zorlaman lazım kendini.

Evett.Bakalim kaptanımız neler yapiyo bi gün içinde

Alıntıları yapayım birazdan dünün menüsünü yazacağım. Aslında niyetim dün akşam gelip yazmaktı. Ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım. Şaka gibi. Sabah bi uyandım elim yüzüm her yerim şiş çok uyumaktan.

Öncelikle kahvaltını çok geç bir saate bırakmışsın. Kaçta uyanıyorsun? Sarmalar pirinçli miydi? Gilaburu suyu şekerli miydi? Bu arada Kayseri' de okudum. Büyük kızım Kayseri' de doğdu. Bilirim yani Gilaburuyu Kek parçaları hiç olmamış. Saati de geç. Onun haricinde ne kadar su içtin yazmamışsın?

Iftar 17.50 gibi 2 tabak kaşarlı domates çorbası, biraz brokoli salatası

20.00 1 yemek kaşığı pirinc pilavi, cacik, hindi haşlamanin suyu

Su henuz 1 litre. Yatana kadar 2 yaparım

Çok sağlıksız olmuş canım genel anlamda. Allah kabul etsin orucunu Domates çorbasının kaşarları az da olsa pirinç pilavı olmamış. Su çok az, umarım 2 litreye tamamlamışsındır. Senin verilecek kilon az olduğu için en ufak bir kaçamak bile tartıyı etkiler. O yüzden dikkatli ve sağlıklı beslenmelisin. Spor?

Harika bir menü hem de kaçamaksız Su ve spor daha da harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…