- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Evet dengelemeye çalıştım. Süt ürünleri olmayınca herzaman dengeleme zor oluyor.teşekkür ederimMadem sut urunleri, yumurta falan yok, olabilecek en güzeli bu herhalde. Geçen gunlere gore daha dengeli bence
Bi de oruç tutacağın günler yatmadan yada sahurda 3-5 tane küçük Medine hurması ye. İçinde bi çok mineral ve vitamin olduğu için dinç tutuyor orucunu daha rahat tutarsın, hem diyette de öneriliyor.Hamilelik ve emzirme donemlerinde ramazan tutamadim hic. Bindi üst-üste.. Zaten if yaomaya çalışıyorum, arada bir oruc da tutuyorum. Dedigin gibi havalar serin ve günler kısa. Ama yok yani sahursuz kesinlikle olacak iş degil, bin pisman oldum
Ay aksam nasil sadece yogurt ya aglamak istiyorum25.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,1 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt çorbası,ıspanak,,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yoğurt
Spor: 30 dk pilates
Su:2,5 ltLAydLiNe
Böyle şeyleri okumaya bile değmez bence arkadaşım boşver hiç bakma.insan okurken bile morali bozuluyor morel bozmaya hiç lüzum yok kendi şahsıma söylüyorum hiç ilgimi bile çekmiyor vakit olsa zaten buraya giricem devamlı ona bile zar zor vakit buluyorum...Ya hanımlar bazen şu bdv deki konulara bakıyorum da ,yanlış anlamayın, şu forumdan soğuyorum. Öyle saçma sapan,öyle dandik konular yazıyorlar ki şaşmamak elde değil. Kocası aldatmış,dövmüş,sövmüş ama boşansam mı diyen, kendisine yazan adamla dolaşan,öpen kadın acaba beni kullanır mı diye yazıyor.Bir tanesi "bir adam bana dm den yürüdü tüm masraflarımı karşılayacakmış,ne yapiiiiim" diye yazıyor. Yahu bu kadınlar gerçek mi?
Canım ilk başlarda vücut ödemi atar oyuzden fazla gider kilo sevin tabiki bu seni motive eder inş.boyle devam edersin.Kızlar şimdi tartıldım cuma 90.7 idim şimdi 89.6 olmuşum. Nasıl oldu bu iş anlamadım. Haftasonu misafir ve koşturma temizlik vs..derken çok yorucu geçti ama yine de bu kadar beklemiyordum doğrusu..sevineyim mi şaşırayım mı bilemedim..
Anammm hemen yazıyorum kaptanimKızlar bugünden itibaren menü yazmayanlara ceza vereceğim. Akşama herkesin menüsünü bekliyorum.
İnşallah canım teşekkür ederimCanım ilk başlarda vücut ödemi atar oyuzden fazla gider kilo sevin tabiki bu seni motive eder inş.boyle devam edersin.
Vücut ödem atmaya ne kadar süre devam eder sizce? 3 hafta oldu diyete başlayalı ödem atmaya devam ediyor muyum dur?Canım ilk başlarda vücut ödemi atar oyuzden fazla gider kilo sevin tabiki bu seni motive eder inş.boyle devam edersin.
onu bile yiyecek gücüm yoktu desem:) ama zorladım yedim 1 kaseAy aksam nasil sadece yogurt ya aglamak istiyorum
İlk ay böyle hızlı olur.sonrasında yavaşlar ama yine de yeme düzenine göre her ay 3-5 kg arası (tahminimce) vermeye devam edersin.Bu bir maraton,unutma!Vücut ödem atmaya ne kadar süre devam eder sizce? 3 hafta oldu diyete başlayalı ödem atmaya devam ediyor muyum dur?
3 gunde bobrekler yorulur mu ki? Yani ben guya if yapmaya çalışıyorum.
Dun aksam yemegiyle oruc tuttum. Asiri zorladisahura kalkamam ama hic olmazsa gece yatarken birseyler yesem iyi olacakmis. Boyle cok eziyet oldu son yarim saat
Iyi Akşamlar kızlar.Bugunki menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
1kasik yumurtasız menemen
1dilim peynir 2zeytin
1cay kas. Şekersiz fıstık ezmesi
12.00
Şekersiz türk kahvesi
1kuru kayısı 2kuru üzüm
16.00
1kase naneli yoğurt
1kepekli grissini
1fincan yeşilçay limonlu
18.30 Akşam
4kasik yogurtlu fırında karnabahar yemeği
Salata
2ltsu
1mile leslie
Yazacağım canım artık. İyi kötü her türlü yazacağım artık. Belki utanırım kaçamak yapmamKaptan sen de menünü yazarsan bize örnek olur. Senin menülerini hiç göremiyoruz biz de.
Evett.Bakalim kaptanımız neler yapiyo bi gün içinde
İyi akşam lar..
Menüm
10.00 limonlu sıcak su
11.30. 15 tane küçük yaprak sarması. 1 ceviz
14.30. 1 kase mercimek çorbası-1 elma
16.00. 1 bardak gilaburu suyu
18.00. 1 kase et haşlama.yarım tabak salata
20.00. 2 bardak çay- tepsinin dibinde kalan kek parçaları ( çeyrek dilim kadar belki) çocukluktan beri kekin en sevdiğim yeri tepsiye yapışan yerleridir..tepsiyi yıkarken atmaya kıyamadım yine
Iftar 17.50 gibi 2 tabak kaşarlı domates çorbası, biraz brokoli salatası
20.00 1 yemek kaşığı pirinc pilavi, cacik, hindi haşlamanin suyu
Su henuz 1 litre. Yatana kadar 2 yaparım
Eklemeyi unutmuşum
3 litre su- 100 dakika yürüyüş
Evet dengelemeye çalıştım. Süt ürünleri olmayınca herzaman dengeleme zor oluyor.teşekkür ederim
25.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,1 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yoğurt çorbası,ıspanak,,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yoğurt
Spor: 30 dk pilates
Su:2,5 ltLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?