Anammm hemen yazıyorum kaptanim
Sabah kahvaltı 8 de
1 küçük parca börek .çocuklara pişirmiştim yumurta yapamayınca ekmekte beyaz vardi bi parca yedim
1 dilim peynir
3 zeytin
Saat 10 buçukta çay ve bikac kepekli galeta
Saat 1 de
1 küçük muz
1 kase yoğurt
Saat 5te
1 kase çorba
Biber yogurtlusu bikac çatal
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Marula sarılı 1 çiğ köfte
Çay ve 1 avuç çekirdek
Şu 2 lt
Spor 10 dk egzersiz sadece
LAydLiNe
Vücut ödem atmaya ne kadar süre devam eder sizce? 3 hafta oldu diyete başlayalı ödem atmaya devam ediyor muyum dur?
Teşekkür ederim canım. Evet haklısın. Bazal metabolizmam 1600. Biraz aceleciyimdir normal hayatımda da. Kilo verme moduna girdim ya sanki bişey olacak kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum ve ne kadar çabuk ve çok verirsem okadar iyi olur diyorum. Yanlış bi düşünce, önemli olan sağlıklı yavaş vermek ama uzun zamandır seksenli doksanlı kilolarla gezmekten bıktım. 62 kiloyla evlenmiştim, atmışlı yada yetmişli kiloları biran önce görmek istiyorum.3 çocuk-sezeryan- ve iştahlı biri olmam beni bu kiloya getirdi.
Evet kahvaltı alışkanlığım yok 11-12 gibi sevdiğim bişey yemek kahvaltı dan daha cazip geliyor..
Süt yoğurt peynir ayran...süt ve süt ürünlerini yiyemiyorum 3-4 yaşından beri..tiksinmişim.. çok denedim ama yiyemedim.. yumurta haşlanmış hiç sevmiyorum. Yağda pişmiş arada yiyorum..
Tavsiyelerini uygulama ya çalışacağım inşallah..
Evet keciboynuzu pekmeziyle yaptım.Oglum da yiyor.Eve gelince yorgunluktan 1mile zor yapıyorum.Ama evde olduğum günler 30dak pilates de ekliyorum.Su arttircam biraz ama wc kısmi zorluyoGayet güzel bir menü. Fıstık ezmesini kendin mi yapıyordun? Suyu biraz arttırırsan eğer daha faydalı olur senin için. 2,5 içmeye çalış. Bir de 1 mile leslie artık sana az geliyordur. Biraz zorlaman lazım kendini.
Bazen o uykular öyle ıyi geliyoki.Demekki çok yorulmussun kaptanimAlıntıları yapayım birazdan dünün menüsünü yazacağım. Aslında niyetim dün akşam gelip yazmaktı. Ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım. Şaka gibi. Sabah bi uyandım elim yüzüm her yerim şiş çok uyumaktan.
Evet kaptanım..süt ürünlerinden 3-4 yaşlarında tiksinmişim. O yıllardan beri çok denedim ailemde çocukken çok uğraştı ama yiyemedim bi türlü..süt yoğurt ayran peynir vs.. tüketemiyorum. O grupta sadece Maraş dondurması, Maraş tarhanası ve firik( Tarhananın tam kurumamış yarı yoğurtlu hali) yiyebiliyorum..Geçmişi çok okuyamadım. Süt ürünleriyle ilgili sıkıntı mı var?
Mide problemlerinde genelde az az ve sık sık yemek gerekiyor aslında uzun süre aç kalmak mideyi daha rahatsız ediyor. Bence beslenme düzenin de tetikliyor olabilir durumunu. Mesela benim de mide problemlerim var yaprak sarma, lavaş, yufka, ekmekli şeyler hiç iyi gelmiyor.Evet kaptanım..süt ürünlerinden 3-4 yaşlarında tiksinmişim. O yıllardan beri çok denedim ailemde çocukken çok uğraştı ama yiyemedim bi türlü..süt yoğurt ayran peynir vs.. tüketemiyorum. O grupta sadece Maraş dondurması, Maraş tarhanası ve firik( Tarhananın tam kurumamış yarı yoğurtlu hali) yiyebiliyorum..
Kahvaltı yapma alışkanlığım ve zevkim yok ne yazıkki. Sabah 7 buçuk ta kalkıp büyükleri okula gönderiyorum. 10-11 gibi bebişi uyutunca bende yatıyorum bazen. Bazen de kızla 10 a kadar yatıp sonra kalkıyoruz. Erken kalkıp uyumasam bile 11 e kadar canım bişey istemiyor. Reflü de var bende. Zorla bişey yemektense biraz bekleyip yemek daha iyi geliyor.
Kaptanım gözlerime inanamadıııım...seni çok çok tebrik ediyorumCanım bu konumu incele lütfen. Sana motivasyon olur inşallah
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Kaptanım gözlerime inanamadıııım...seni çok çok tebrik ediyorum
Ne güzel bi azim...süper bi hikaye... Darısı bana...motive oldum fotoları görünce...resmen 10-15 yaş gençleşmişsin...
Tatilden sonra çalışmak beni çok yordu galiba. Keşke hep tatil olsakBazen o uykular öyle ıyi geliyoki.Demekki çok yorulmussun kaptanim
Süt ürünleri tüketmemen çok kötü olmuş ama maalesef yapacak bir şey yok. Kalsiyum desteği alman lazım sanki. En son ne zaman tahlil yaptırdın? Reflünün sebebi gece geç yenen yemeklerdir. Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Ayrıca erken yapılan kahvaltı metabolizmanın erken çalışmasına neden olur ve bu vücut için önemlidir. Kendini biraz zorla kahvaltı konusunda. Faydasını mutlaka göreceksin.Evet kaptanım..süt ürünlerinden 3-4 yaşlarında tiksinmişim. O yıllardan beri çok denedim ailemde çocukken çok uğraştı ama yiyemedim bi türlü..süt yoğurt ayran peynir vs.. tüketemiyorum. O grupta sadece Maraş dondurması, Maraş tarhanası ve firik( Tarhananın tam kurumamış yarı yoğurtlu hali) yiyebiliyorum..
Kahvaltı yapma alışkanlığım ve zevkim yok ne yazıkki. Sabah 7 buçuk ta kalkıp büyükleri okula gönderiyorum. 10-11 gibi bebişi uyutunca bende yatıyorum bazen. Bazen de kızla 10 a kadar yatıp sonra kalkıyoruz. Erken kalkıp uyumasam bile 11 e kadar canım bişey istemiyor. Reflü de var bende. Zorla bişey yemektense biraz bekleyip yemek daha iyi geliyor.
Artık örnek olmasa da yazıyoruz canım menülerimizi. Çünkü yazmadığımız zaman ertesi gün yine aynı şekilde düzensiz besleniyoruz. Kahvaltın çok güzel olmuş. Bitter çikolata, makarna ve kabak tatlısı haricinde güzel bir menü. Saatlerin gayet güzel. Su miktarında güzel. Spor yapabiliyor musun?LAydLiNe kaptanım ben dün menü yazmayı unuttum pek örnek bir menü değil zaten.
8.00
1 haşlanmış yumurta,1 küçük dilim hindi füme,2 ince dilim hellim peyniri,3 kiraz domates,1 dilim tam buğday ekmeği
10.00 şekersiz türk kahvesi,2 kare bitter
13.00
1 tabak peynirli makarna
15.00
1 sütlü nescafe,5-6 küçük dilim kabak tatlısı
18.30
1 tabak fırın karnıbahar,3 kaşık ev yoğurdu
Su 2.5 lt civarı
Sanırım bu kadardı yediklerim. Birazdan da misafirliğe gideceğim
Maalesef spor hiç yapamıyorum bu sıra. Akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyordum bir süredir onun da düzeni değişti ya çok grç uyuyor ya her çıt a uyanıyor o yatar yatmaz uyuyorum pert halde. Bizim için pek iyi bir zaman değil muhtemelen. Regl olduğuö günden beri doyamıyorum çabucak acıkıyorum ne varsa halihazırda yiyorum sonuç bu işte. Bugün daha iyi gibiyim yemek konusunda. Öğleden sonra misafirlikte çok kaçırmazsam dengelerim muhtemelenTatilden sonra çalışmak beni çok yordu galiba. Keşke hep tatil olsak
Süt ürünleri tüketmemen çok kötü olmuş ama maalesef yapacak bir şey yok. Kalsiyum desteği alman lazım sanki. En son ne zaman tahlil yaptırdın? Reflünün sebebi gece geç yenen yemeklerdir. Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Ayrıca erken yapılan kahvaltı metabolizmanın erken çalışmasına neden olur ve bu vücut için önemlidir. Kendini biraz zorla kahvaltı konusunda. Faydasını mutlaka göreceksin.
Artık örnek olmasa da yazıyoruz canım menülerimizi. Çünkü yazmadığımız zaman ertesi gün yine aynı şekilde düzensiz besleniyoruz. Kahvaltın çok güzel olmuş. Bitter çikolata, makarna ve kabak tatlısı haricinde güzel bir menü. Saatlerin gayet güzel. Su miktarında güzel. Spor yapabiliyor musun?
Maalesef spor hiç yapamıyorum bu sıra. Akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyordum bir süredir onun da düzeni değişti ya çok grç uyuyor ya her çıt a uyanıyor o yatar yatmaz uyuyorum pert halde. Bizim için pek iyi bir zaman değil muhtemelen. Regl olduğuö günden beri doyamıyorum çabucak acıkıyorum ne varsa halihazırda yiyorum sonuç bu işte. Bugün daha iyi gibiyim yemek konusunda. Öğleden sonra misafirlikte çok kaçırmazsam dengelerim muhtemelen
Kaptanım en son hamileliğin başlarında iken yani 1.5 yıl önce tahlil yaptırdım. Kalsiyumun eksik vs dememişti dr . Hamileliğimin ilk aylarında çok halsiz bitkindim B12 çok çok düşük çıkmıştı iğne vuruldum dodeks. Demirim az dı vitamin vermişti. Ondan sonra hamileliğin sonlarında vs tahlil verdim mi hatırlıyamadım. Şimdi yaptırsam mı sizce?
Hele anne sutu veriyorsan mutlaka yaptir. Bebekler cekiyor annenin kaninda ne varsa. Oglumu emzirirken onun alerjisinden dolayi sut urunleri tuketemedim bir kac ay. Benim icin inanilmaz zordu. Kalsiyum tablet kullanıyordum. Bir de brokolide cok fazla var kalsiyumKaptanım en son hamileliğin başlarında iken yani 1.5 yıl önce tahlil yaptırdım. Kalsiyumun eksik vs dememişti dr . Hamileliğimin ilk aylarında çok halsiz bitkindim B12 çok çok düşük çıkmıştı iğne vuruldum dodeks. Demirim az dı vitamin vermişti. Ondan sonra hamileliğin sonlarında vs tahlil verdim mi hatırlıyamadım. Şimdi yaptırsam mı sizce?
Tamam yaptıracağım inşallah.. teşekkür lerYaptır tabii ki canım. Hem sağlığın açısından önemli, hem de diyet açısından. İhmal etme en kısa zamanda bir dahiliye doktoruna git. Bakalım ne eksik ne fazlaymış. Bir de süt ve türevlerini tüketmediğini de söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?