Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım onuda yemedim bu aralar. Alayım ilk fırsatta.

Emziriyorum ama süt yok denecek kadar az. sırf uyutmak için emziriyorum diyebilirim

Yine bir menü yazma saati geldi benim için.

Kahvaltı 08.30
1dilim peynirli yufka boregi
Salatalik domates
1fincan çay
Kahvaltı aceleyle oldu geç kalmıştım

12.30
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuc badem ceviz kuru elma kayısı

15.00
1kepekli ekmekten peynirli tost
Yeşilçay

19.00 Akşam
1kase yoğurtlu buğday corbasi
3kasik sulu patates yemeği
Salata

2lt su
1mile leslie
30 dak.pilates..bacak karın kalca hareketleri

Sabah limonlu su

09.30 2 çatal şekerpare

13.30 1 yumurtadan menemen, yarim kk beyaz peynir, 5 zeytin

18.30 yagsiz tuzsuz salata, biraz nar

20.00 haşlanmış karnabahar, cacık

Su 2 litre

Dengesiz bir gun oldu ama yine de dusuk kalorili. Oglum gece hic uyumadi, sabaha karşı yanimda uyudu, onda da yataktan düştü bir daha da ben uyuyamadım. Öğlen annem geldi sagolsun biraz uyudum. O yuzden kahvalti cok geç saate kaldı

İyi akşamlar..
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su

11.00. Bir dilim pizza

13.00. 2 çiğ köfte marul yeşil soğan 1 elma

15.00. 2 mandalina

17.30. 1 kase mercimek çorbası- yarım tabak salata -5 yaprak sarması (bulgurlu- pirinçli)

20.00. 3 bardak çay- 5 yaprak sarması daha

3 litre su- 1 saat yürüyüş

Dün sabah yine 63,7 kiloydum
kalori hesabı ile kilo denetimine başladım o hırsla
günlük 1200 kal ile sınırlayacağım

23 aralık pzt

8.30
haş.yum
6 y.zeytin
1 dilim hindi füme

12.30
2 kaşık pilav
2 kaşık bezelye
bol yağsız salata

16.00
1/2 yumurta
1/2 elma

19.00
2 kepçe kıymalı pırasa
bol yeşillik

1,5 Lsu

24 aralık salı

10.30

1 elma

12.30
ton balıklı salata

16.00
1 muz

17.00
1 fındık lahmacun
2 yemek kaşığı et sote
yağsız salata

2 L su

İyi geceler kızlar bugünkü menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta,2 çok ince dilim hellim,2 küçük dilim hindi füme,2 dilim tam buğday ekmeği,2 kiraz domates,1 tatlı kaşığı kadar şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi
10.00
Şekersiz türk kahvesi,2 kare bitter
14.00 4-5 kaşık kısır,1 dilim kek,1 kurabiye,2 küçük dilim ev yapımı baklava,1 küçük dilim ıspanaklı börek(misafirlik olunca öğle yemeği de yemediğimden biraz fena geçti)
18.30
1 tabak karnıbahar graten 3 kaşık ev yapımı yoğurt
20.30
1 şekersiz laktozsuz sütlü nescafe
Su iki lt. Spor yok bugün sol dizimi ve sağ ayağımı incitmişim. Şaka gibi seminer verirken topuklu botlarla sahneden inip çıkarken kendimi sakatladım

geçmiş olsun, şu topuklar başa bela

Kaptan bugün menü yazmasam daha iyi olacak sanki ya..bi komşumuza gittik önceden davet etmişti çok marifetli bi kadın yaptikları geri çevrilecek gibi değil oyuzden dengelemeye çalıştım ama inş.yapabilmisimdir.

Sabah kahvaltı 8 de
1 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Çay

Saat 10 buçukta
Çay ve 2 galeta

Saat 3 te
1 tabak misafir menüsü(1 poğaça.1 pasta.mercimek köftesi.makarna salatası.)

Saat 8de
1 muz 1 kase yoğurt.
Çok düzensiz ama akşam yemeği yemedim öğlende pasta börek yedim diye..

Şu 2bucuk lt
Spor 15dk egzersiz

LAydLiNe

Geçmiş olsun canım...bu yüzden ben düğün nişan vs özel günler hariç topuklu ayakkabı hiç giymiyorum..

25.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30

1 yumurta,1 dilim peynir ,1 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
az tavuk3 kaşık pilav,kabak salatası,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
10 tane çilek
Spor: yok
Su:2,5 lt

Bir kaşık pilav için mi Pilavdan daha güzel yiyecekler var bence Pilav dediğimiş şey yani pirinç içerisinde bulunan nişasta vücutta direkt depo ediliyor hemde yağ olarak. Ayrıca glisemik indeksi yüksek olduğu için çabuk acıkmana sebep oluyor. Ve şu an yediğimiz pirinçlerin büyük çoğunluğu öyle çok işleme tabi tutulmuş ki bence yememek daha faydalı. Dediğim gibi ben bir kaşık pilavı tolere ederim ama senin kilonda o bir kaşık pilavında önemi var. İdeal kilona indiğin zaman yemende bir sakınca yok dengelemek şartıyla ama kilo verme sürecinde bence uzak durmalısın.

Ooooooo benim uykucu güzellerim uyanmadınız mı halaaaaaaaaaaaa uyanın bakimmmmm

Dünün menüsü yok mu? Hani bu hafta sonrasında yazacaktın?

Yufka böreğin haricinde güzel menü. Ama genelde günü yorumlarsak karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş. Patateste aynı pirinç gibi nişasta içeriyor. Glisemik indeksi yüksek ve direkt depo ediliyor. Protein gün içinde çok az olduğu için sıkıntılı bir gün bence. Su en az 2,5 yapmaya çalış. Az kaldı hedefe ulaşmana. Biraz dişini sıkarsan çok kısa zamanda hedefe ulaşacaksın. Koruma dönemine geçtiğinde bunların çok önemi olmayacak. Spor gayet güzel
Kahvaltı da yediğin şekerpare haricinde çok güzel bir menü olmuş. Geçmiş olsun inşallah düşünce sıkıntı olmamıştır?
Canım kilona göre çok az yiyorsun. Kahvaltıyı konuştuk ama kahvaltını düzenlemen lazım. Kendine erken saatte düzenli ve sağlıklı kahvaltı hazırlaman lazım. Onların haricinde menünde herhangi bir sorun yok. Su ve yürüyüş çok güzel. Pizza artık yememelisin
23 Aralıkta Su çok az olmuş. Öğün saatleri gayet güzel. Bezelye ve pilavdan uzak durmak gerektiğini biliyorsun ama başlangıçta gayet iyi. 24 Aralıkta çok geçiştirmişsin. Ayrıca çok az yemişsin. Kahvaltını sağlıklı ve düzenli yaparsan kilo verme sürecin hızlanacak biliyorsun. Sen oldukça deneyimlisin aslında bu konuda. Her gün gelmeye çalış olur mu
Kek, kurabiye, baklava, börek derken bir haftalık kaçamak yapmışsın neredeyse. Geçmiş olsun ayrıca umarım biran önce iyileşir. Diz önemli dikkat etmek lazım.
geçmiş olsun, şu topuklar başa bela
İzmir' de 10 bin adımı attıktan sonra hiç öyle düşünmüyorum
Sende bir haftalık kaçamağı bir güne sığdırmışsın resmen. Erken saatte yemen biraz kurtarmış. Ayrıca akşamı da hafif tutmaya çalışmışsın ama keşke sadece yoğurt yeseydin. Meyve o saatte uygun değil bence. Her ne kadar diyetisyenler verse de Egzersiz günü kurtarmamış ama hiç yoktan iyidir.

Bu mevsimde çilek yemek çok sağlıklı değil diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Dünkü menümü yazayım. Dün uyuyakalmadım şükür ama akşama kadar bilgisiyar başında çalışınca akşam eve gidince bilgisayar başına oturmak istemiyorum hiç. Yaklaşık bir haftadır da cep telefonu kullanımını azalttım. Sosyal medyada çok fazla zaman geçirdiğimi düşündüm. Bir nevi detoks gibi uzak kalmaya çalışıyorum. Ve çok şükür başarılı oldum. Ekran sürem çok çok düştü. Bu da mutlu ediyor beni.

Menüm (24.12.2019)

Kahvaltı (Yok maalesef)
Hiç onaylamadığım bir şey ama uyanamadım işe geç kaldım. İş yerime geldiğimde de çok yoğunluk oldu. Bence aç aç bekledim maalesef öğle yemeğini.

Öğle (12:00)
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
1 tatlı tabağı yeşil salata
5 yk kaşığı bulgur pilavı
3 tane köfte

Ara (16:00)
1 dilim doğum günü pastası (Ayın 15 inde izinliği olduğum için iş arkadaşlarım doğum günümü geç kutladılar. Yememek çok ayıp olacaktı. İstemeyerek de olsa kimseyi kırmamak için yemek zorunda kaldım.

Akşam (18:45)
1 kase kısır
1 Bardak ayran
Turşu (Miktarını hesaplayamadım)
Domates salatalık

2 lt su, spor yok

Sabahi ve akşamı güzel dengelemissin bence. Misafirliklerin olmazsa olmazi kacamaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…