- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
23 Aralıkta Su çok az olmuş. Öğün saatleri gayet güzel. Bezelye ve pilavdan uzak durmak gerektiğini biliyorsun ama başlangıçta gayet iyi. 24 Aralıkta çok geçiştirmişsin. Ayrıca çok az yemişsin. Kahvaltını sağlıklı ve düzenli yaparsan kilo verme sürecin hızlanacak biliyorsun. Sen oldukça deneyimlisin aslında bu konuda. Her gün gelmeye çalış olur mu
Vaktim olmadığında kahvaltıyı elma ile geçiştiriyorum, ama zaten geç uyandığım günler, öğle yemeğine çok beklemem gerekmiyor. kalori hesabı beni baya dizginliyor, 2 günde bile etkisini gördüm. pzt sabah 63.7 idim, bugün 62,9... daha önce de kalori hesabı ile baya kilo vermiştim, bu sefer üşenmeyip devam etmeye kararlıyım... 2020 ye girerken 61 li rakamlar görmüş olmayı hedefliyorum... daha sık gelmeye çalışacağım, merak etme....
odama mikrodalga fırın aldım, öğle yemeklerini daha iyi atlatabileceğim artık, süper oldu bu...
LAydLiNe
Kaptanım.Sabah aceleyle börek dışında bisey bulamadım.Mecburen yedim.Patates konusunda haklisin evet.Su da arttırıyorum.Ama su sıralar gr bile oynamıyor sanki
25.12.2019 menü ve program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 çeri domates,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
patlıcan salatası,mor lahana salatası,yoğurt
Ara:
1 salatalık, 10 adt çilek
Kaçamak:)
yok
Akşam 20:00
yeşil smoothie ( ıspanak,salatalık,kivi,yarım limon,toz zencefil,maydanoz,nane,dere otu)
Spor: ev temizliği,30 dk pilates yapılacak.(akşam güncellerim)
Su:2,5 lt
Benim kendime sabah hedef koymam daha iyi işe yarıyor bende
Evet.Ama gr oynamayınca insanın siniri bozuluyo.Neyse pes etmek yok.Verilecek kilon çok azaldı. O yüzden çok normal. Hatta bazen vücut kendini korumaya bile alabiliyor. Pes etmek yok. Mutlaka gitmeye başlayacak yine ama dediğim gibi en ufak kaçamak etkiler senin kilonu.
Evet.Ama gr oynamayınca insanın siniri bozuluyo.Neyse pes etmek yok.
Inşallah.Su şimdiden 1.5lt oldu.Aksam oğlum uyursa spor yapar yatarım.Spor kısmi bugün belli değil.Baya yoruldum.Bu kez bende döndüm aranıza. Daha güzel olacak inşallah her şeyPes etmek yok tabii ki
Inşallah.Su şimdiden 1.5lt oldu.Aksam oğlum uyursa spor yapar yatarım.Spor kısmi bugün belli değil.Baya yoruldum.
kırmızı et arada yiyorum ama tavuk yiyorum. Belki bu ara değil ama balık da yiyorum. Baklagil konusu için ,evet, bir ara denedim ama yalnız yaşayınca akşam yemek işi baya angarya geliyor. Süt direkt tüketemiyorum çünkü müthiş gaz yapıyor ,onun yerine yoğurt yiyorum zaten.Yine çok yükleniyorsun bence kendine. Tamam kahvaltı sağlam. O güzel. Ama arada bir öğünlerde sağlıklı karbonhidrat ve proteinlerden de alman gerekiyor. Kurubaklagillerden hiç görmüyorum senin menülerde, et, süt onlarda çok az sanki. Yalnız yaşadığın için mi yemek yapmıyorsun?
Kısır bol salatalı yeşillik ağırlıklı olursa daha lezzetli oluyor hemde baya az kalorili bi diyet yemeği diye düşünüyorum. Geçen hafta 1-2 gün öğünlerimde kısır vardı ve kilo vermiştim yineDün akşam kısır yedim bugün öğle yemeğinde de nohut yedim. Ha bire şişiyorum
İlk olarak biraz rahatla :) Sanki biraz stres yapıyormuşsun gibi geliyor. Emin ol zayıflayacaksın. Ben de şu an senin gibiyim o nedenle seni anlıyorum. Aynı hareket kişilerde farklı kaloriler yakar yani 45 dk lık hızlı yürüme bende 150 cal yakıyorsa belki sende 250 yakacaktır. Kendini çok yorma;madem dikiş yerlerin acıyor biraz daha zaman tanı kendine. Yürüyüş temponu değiştirebilirsin. Kendimden örnek vereyim: İlk zamanlar çoğunlukla Leslie yaptım,sonra dışarıda hızlı tempo yürümeye başladım. Aynı yolu 55 dk da yürürken 2 hafta sonra 43 dk ya kadar düştüm. Toplamda pilates e başlamam 2 ay sonra oldu. Pilates yaparken bir hareketi 5 defa yaparak başladım.Şimdi bir hareketi 30-60 defa yapıyorum. Plank yaparken 30 sn duruyordum şimdi 1.5- 2 dk durabiliyorum. Bence mart ayına kadar ciddi bir kilo kaybı ile beraber vücudunda şekil almaya başlayacaktır.Bende bugün 1 saat sonra yarım saat daha yürüyüş yaptım. su 2 litreye yaklaştı. Aletle 50+50 mekik çektim. Aletsiz çekemiyorum dikişlerim ağrıyor bide kendimi kaldıramıyorum. Aletle çektiğim mekikler de aletsiz kadar kalori yaktırıyor mu acaba? Yada ne kadar yaktırır? İnternette araştırdım ama aletli- aletsiz ayrımını bulamadım
İlk olarak biraz rahatla :) Sanki biraz stres yapıyormuşsun gibi geliyor. Emin ol zayıflayacaksın. Ben de şu an senin gibiyim o nedenle seni anlıyorum. Aynı hareket kişilerde farklı kaloriler yakar yani 45 dk lık hızlı yürüme bende 150 cal yakıyorsa belki sende 250 yakacaktır. Kendini çok yorma;madem dikiş yerlerin acıyor biraz daha zaman tanı kendine. Yürüyüş temponu değiştirebilirsin. Kendimden örnek vereyim: İlk zamanlar çoğunlukla Leslie yaptım,sonra dışarıda hızlı tempo yürümeye başladım. Aynı yolu 55 dk da yürürken 2 hafta sonra 43 dk ya kadar düştüm. Toplamda pilates e başlamam 2 ay sonra oldu. Pilates yaparken bir hareketi 5 defa yaparak başladım.Şimdi bir hareketi 30-60 defa yapıyorum. Plank yaparken 30 sn duruyordum şimdi 1.5- 2 dk durabiliyorum. Bence mart ayına kadar ciddi bir kilo kaybı ile beraber vücudunda şekil almaya başlayacaktır.
kırmızı et arada yiyorum ama tavuk yiyorum. Belki bu ara değil ama balık da yiyorum. Baklagil konusu için ,evet, bir ara denedim ama yalnız yaşayınca akşam yemek işi baya angarya geliyor. Süt direkt tüketemiyorum çünkü müthiş gaz yapıyor ,onun yerine yoğurt yiyorum zaten.
Kısır bol salatalı yeşillik ağırlıklı olursa daha lezzetli oluyor hemde baya az kalorili bi diyet yemeği diye düşünüyorum. Geçen hafta 1-2 gün öğünlerimde kısır vardı ve kilo vermiştim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?