Bende bugün 1 saat sonra yarım saat daha yürüyüş yaptım. su 2 litreye yaklaştı. Aletle 50+50 mekik çektim. Aletsiz çekemiyorum dikişlerim ağrıyor bide kendimi kaldıramıyorum. Aletle çektiğim mekikler de aletsiz kadar kalori yaktırıyor mu acaba? Yada ne kadar yaktırır? İnternette araştırdım ama aletli- aletsiz ayrımını bulamadım
Karın ve göbek için sakın acele etme. Kendine biraz süre ver.Haklısın. Biraz acele edip stres oluyorum sanırım.. bi de 2-3 güne bir tartılıp kilomun bazen çok fark etmediğini görünce acaba durdu mu veremeyecek miyim gibi telaşlanıyorum. Aslında haftada bir tartılmak en güzeli..
Senin yaptığın egzersizler süper. squat ı denedim ama diz kapaklarında gıcırdama ve ağrı olduğu için zorlandım. Leslie de zor geldi belki de kilomdan dolayıdır. Yürüyüş yapmaya alışkın olduğum için seviyorum. Ama özellikle göbek ve karnımda yağlanma olduğu için o bölgeleri çalıştıran ve benimde yapabileceğim ek bir egzersize ihtiyacım var. Aletle mekik yapıyorum ama işe ne kadar yarar bilmiyorum?
Ee ucunda hasta olmak var.Hava da pis olunca evde spor yapmak daha mantıklı geliyo bana.Ben de bu saate kadar 1,5 içtim de akşam eve gidince sayamıyorum. Saysam iyi olacak. Hava yağmurlu burada dışarı çıkmaya niyetleniyorum hep ama maalesef o kadar tembelim ki çıkamıyorum bir türlüUmarım bugün çıkarım
Tamam o zaman. Yürüyüş hergün yaparım inşallah. Yinede arada aletle mekik çekerim kendimi zorlamadan. Teşekkür ler.. listeye alınacağım için de heyecanlıyımKendini bu kadar zorlama canım. Yürüyüş şu aşamada yeterli senin için. Mekik çekmene henüz gerek yok. Zamanı gelince ben haber veririm sana. Şu an için dediğim gibi sadece kardiyo yap. Onu da zaten yapıyorsun. Yürüyüş yeterli olur.
İlk olarak biraz rahatla :) Sanki biraz stres yapıyormuşsun gibi geliyor. Emin ol zayıflayacaksın. Ben de şu an senin gibiyim o nedenle seni anlıyorum. Aynı hareket kişilerde farklı kaloriler yakar yani 45 dk lık hızlı yürüme bende 150 cal yakıyorsa belki sende 250 yakacaktır. Kendini çok yorma;madem dikiş yerlerin acıyor biraz daha zaman tanı kendine. Yürüyüş temponu değiştirebilirsin. Kendimden örnek vereyim: İlk zamanlar çoğunlukla Leslie yaptım,sonra dışarıda hızlı tempo yürümeye başladım. Aynı yolu 55 dk da yürürken 2 hafta sonra 43 dk ya kadar düştüm. Toplamda pilates e başlamam 2 ay sonra oldu. Pilates yaparken bir hareketi 5 defa yaparak başladım.Şimdi bir hareketi 30-60 defa yapıyorum. Plank yaparken 30 sn duruyordum şimdi 1.5- 2 dk durabiliyorum. Bence mart ayına kadar ciddi bir kilo kaybı ile beraber vücudunda şekil almaya başlayacaktır.
[/QUOTE
Teşekkür ler...haklısın canım.. inşallah benimde hepimizinde kiloları gidecek...
Is güç derken çok misafirliğe gitmiyorum ben canım. Senin cocuk naısl oldu bisey yok dimi yataktan düşmüşya için sızladı valla.bizimkide düşmüştü bi anda mübarek yanımıza gelmeseler olmuyor uyku sersemi.Sabahi ve akşamı güzel dengelemissin bence. Misafirliklerin olmazsa olmazi kacamaklar
Menün güzel de 10.30- 17.00 arası bişey yememişsin. Bana uzun bi süre gibi geldi. Arada bi şeyler atıştırsan daha iyi olabilirdiBugünkü menum.yazayimda bisey yemiyeyim
Sabah 8 de
1 tane tost 4 zeytin
Saat 10 buçukta cayin yaninda 2 galeta
Saat 5te
1 kase çorba
2 kaşık bamya patates yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
3 tane mercimek koftesi
1 tane küçük bi muz
Su 2bucuk lt
Spor 1 mil leslie
LAydLiNe
Ben de is gucten sonra komple misafirlikte yaşıyorumIs güç derken çok misafirliğe gitmiyorum ben canım. Senin cocuk naısl oldu bisey yok dimi yataktan düşmüşya için sızladı valla.bizimkide düşmüştü bi anda mübarek yanımıza gelmeseler olmuyor uyku sersemi.
Nohutu, kuru fasulyeyi, barbunyayi, yesil mercimegi haşla. Hic olmazsa aksam salatana ekleyip yersin.kırmızı et arada yiyorum ama tavuk yiyorum. Belki bu ara değil ama balık da yiyorum. Baklagil konusu için ,evet, bir ara denedim ama yalnız yaşayınca akşam yemek işi baya angarya geliyor. Süt direkt tüketemiyorum çünkü müthiş gaz yapıyor ,onun yerine yoğurt yiyorum zaten.
Valla harika olmus. Kahvalti şahane. Domates salatalik yesillik ekleyebilirsin seviyorsan. Elma da cok guzel. 17.30dan sonra bisey yememeyi basariyorsun ne kadar güzelBen de yazayım menümü de bişey yemeyim artık..
11.00. 1 tavada yumurta, çeyreğin yarısı kadar ekmek, 5 zeytin, 1 elma
14.00. 8 yaprak sarması,1 portakal, 1 ceviz
17.30. 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Birazdan 2-3 bardak da çay içerim
1,5 saat yürüyüş-. 50+50 aletli mekik, 3 litre su.
Bugun kahvaltı yapmaya çalıştım. Saati yine geç oldu biliyorum. Kızı uyutunca bende uyudum,kahvaltı yine geç kaldı.
Bi kaç kere başarmışlığım varValla harika olmus. Kahvalti şahane. Domates salatalik yesillik ekleyebilirsin seviyorsan. Elma da cok guzel. 17.30dan sonra bisey yememeyi basariyorsun ne kadar güzel
Canım kaç yaşındaydı senin oğlan.Ya çok zor uykusuzluk.Ben ki uykuyu sevmem ama ben bile çok zorlandım.Allah yardımcın olsun.Sabah limonlu su
11.30 1 yumurta, 3 ceri domates, 1 kk peynir, 5 zeytin, ballı zencefil Çayı
16.00 bir tabak kisir, zeytinyagli soslu brokoli karnabahar
20.00 kiymali lahana yemegi ve 1 baklava
Su 2 litre
Cook sukur hamilelik şüphem sona erdiama oglancik uyumuyor da uyumuyor. Ne gece ne gunduz oyle yorgun ve bitkinim ki. O oglen veya gece uyudugu anda kendimi mutfağa atıp ne bulursam yemek istiyorum
25 aylık. Besige koyup yaninda bekliyorum genelde 1 bucuk saat sürüyor uyumasi. Artik dilimde ninni soyleyecek derman kalmıyor. Gece teroru mudur nedir 3 gibi uyanıyor, 1 2 saat geri uyutamiyorum, uyku arasi da sakinlesmiyor bir turlu, her gece mutlaka ayni şey. Öğlen de ayağımda sallıyorum zorla. Yarim saat uyuyup kalkıyor. Gece yine ayni..Canım kaç yaşındaydı senin oğlan.Ya çok zor uykusuzluk.Ben ki uykuyu sevmem ama ben bile çok zorlandım.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?