Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendini bu kadar zorlama canım. Yürüyüş şu aşamada yeterli senin için. Mekik çekmene henüz gerek yok. Zamanı gelince ben haber veririm sana. Şu an için dediğim gibi sadece kardiyo yap. Onu da zaten yapıyorsun. Yürüyüş yeterli olur.

Yürüyüş yaparken dikişlerim acımıyo zaten. Çok rahat yürüyorum. Aletsiz mekik çekmeyi denedim o zaman acıdı. Aletli çekerkende acımıyor

Karın ve göbek için sakın acele etme. Kendine biraz süre ver. Meltemesintisi80 çok güzel anlatmış sana. Ayrıca kilo veremeyeceğini düşünürsen veremezsin. Vereceğini düşün lütfen sürekli Ve sadece haftada bir gün tartıl. Cuma sabahları.

Ee ucunda hasta olmak var.Hava da pis olunca evde spor yapmak daha mantıklı geliyo bana.

Tamam o zaman. Yürüyüş hergün yaparım inşallah. Yinede arada aletle mekik çekerim kendimi zorlamadan. Teşekkür ler.. listeye alınacağım için de heyecanlıyım

Sabahi ve akşamı güzel dengelemissin bence. Misafirliklerin olmazsa olmazi kacamaklar
Is güç derken çok misafirliğe gitmiyorum ben canım. Senin cocuk naısl oldu bisey yok dimi yataktan düşmüşya için sızladı valla.bizimkide düşmüştü bi anda mübarek yanımıza gelmeseler olmuyor uyku sersemi.

Bugünkü menum.yazayimda bisey yemiyeyim
Sabah 8 de
1 tane tost 4 zeytin

Saat 10 buçukta cayin yaninda 2 galeta

Saat 5te
1 kase çorba
2 kaşık bamya patates yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
3 tane mercimek koftesi

1 tane küçük bi muz

Su 2bucuk lt
Spor 1 mil leslie

LAydLiNe

Menün güzel de 10.30- 17.00 arası bişey yememişsin. Bana uzun bi süre gibi geldi. Arada bi şeyler atıştırsan daha iyi olabilirdi

Ben de yazayım menümü de bişey yemeyim artık..

11.00. 1 tavada yumurta, çeyreğin yarısı kadar ekmek, 5 zeytin, 1 elma

14.00. 8 yaprak sarması,1 portakal, 1 ceviz

17.30. 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği

Birazdan 2-3 bardak da çay içerim

1,5 saat yürüyüş-. 50+50 aletli mekik, 3 litre su.

Bugun kahvaltı yapmaya çalıştım. Saati yine geç oldu biliyorum. Kızı uyutunca bende uyudum,kahvaltı yine geç kaldı.

Ben de is gucten sonra komple misafirlikte yaşıyorum LAydLiNe cok sukur aglamadi bile, geri uyudu. Ama ben uyuyamadim artik tedirgin oldum. Koskoca cift kisilik yatağa cocuk korumasi koydum

Nohutu, kuru fasulyeyi, barbunyayi, yesil mercimegi haşla. Hic olmazsa aksam salatana ekleyip yersin.
Tavuk eger organik bulabiliyorsan ye. Yoksa sadece hormondan ibaret, ben eve bile sokmuyorum. Su an yılbaşı cok yaygın hindi. Tavuktan cok daha saglikli, tavsiye ederim araştırmanı.
Yani aksamlari yemeksiz geciriyorsun bence cok sagliksiz haftasonu 1 kilo kiymadan kofte yogurup sekillendirip buzluga koysan, haftada 2 aksam yesen, 1 kilo ooo seni aylarca götürür. Hem protein alirsin, hem yorulmazsin, bir kere yapip uzun sure yemis olursun. Yani cilek diye bir aksam yemegi olabilir mi

Valla harika olmus. Kahvalti şahane. Domates salatalik yesillik ekleyebilirsin seviyorsan. Elma da cok guzel. 17.30dan sonra bisey yememeyi basariyorsun ne kadar güzel

Valla harika olmus. Kahvalti şahane. Domates salatalik yesillik ekleyebilirsin seviyorsan. Elma da cok guzel. 17.30dan sonra bisey yememeyi basariyorsun ne kadar güzel
Bi kaç kere başarmışlığım var
Bugünde erken yazarsam yemem inşallah diye düşündüm.çocuklar kek istedi şimdi yaptım ama yemeyeceğim. Sadece çay içeceğim inşallah..
Bu arada ben kaçırmışım..çocuğun yataktan mı düştü..bi şeyi yok dimi.. geçmiş olsun

Iyi akşamlar kızlar.

Kahvaltı 08.oo
1kepekli ekmekten peynirli domatesli biberli tost 3zeytin salatalik

13.00
1fincan çay 2grissini kepekli
16.00
Yeşilçay
1kase bol yeşillikli kisir

18.30 Akşam
1kase mercimek çorbası
Yağsız limonlu salata

Birazdan 1fincan ıhlamur içerim.
2.5lt su
Spor yok.bugun çok yoruldum.

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
8.00
Mantarlı omlet, 20 gr kadar hellim peyniri,2 ceviz
13.30
Barbekü soslu tavuk,salata(sabahtan çok yoğundum ara öğün falan yapamadım öğlen de dışarıda ancak bu kadar oldu)
16.00
Yarım fincan şekersiz latte
18.45
2 kaşık et sote,1 kase yayla çorbası
Birazdan yeşil çay içeceğim
Su şimdilik 2 lt oldu en az 2.5 yaparım onu yatana kadar

Sabah limonlu su

11.30 1 yumurta, 3 ceri domates, 1 kk peynir, 5 zeytin, ballı zencefil Çayı

16.00 bir tabak kisir, zeytinyagli soslu brokoli karnabahar

20.00 kiymali lahana yemegi ve 1 baklava

Su 2 litre

Cook sukur hamilelik şüphem sona erdi ama oglancik uyumuyor da uyumuyor. Ne gece ne gunduz oyle yorgun ve bitkinim ki. O oglen veya gece uyudugu anda kendimi mutfağa atıp ne bulursam yemek istiyorum

Canım kaç yaşındaydı senin oğlan.Ya çok zor uykusuzluk.Ben ki uykuyu sevmem ama ben bile çok zorlandım.Allah yardımcın olsun.

Canım kaç yaşındaydı senin oğlan.Ya çok zor uykusuzluk.Ben ki uykuyu sevmem ama ben bile çok zorlandım.Allah yardımcın olsun.
25 aylık. Besige koyup yaninda bekliyorum genelde 1 bucuk saat sürüyor uyumasi. Artik dilimde ninni soyleyecek derman kalmıyor. Gece teroru mudur nedir 3 gibi uyanıyor, 1 2 saat geri uyutamiyorum, uyku arasi da sakinlesmiyor bir turlu, her gece mutlaka ayni şey. Öğlen de ayağımda sallıyorum zorla. Yarim saat uyuyup kalkıyor. Gece yine ayni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…