- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bak yine bir yerlerden tutturmuşum kalorifer olayınıValla yazliga gelirken kucuk elektrikli soba getirdik ne yalan soylim
Yani uludaga cikmak istemistik ama nasip olmadikebap yiyip döndük napalim. Cok yagmur vardi o kadar kuyruk bekleyemedik bebekle
Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç mutlaka iyi gelir.Günaydın kızlar..Grip oldum olmasam sasardim zaten..Eşim sağolsun ondan bulaştı.Oğluma geçmeden atlatabilirim inşallah.
Teşekkürler canım.Hemen hazirladimGeçmiş olsun canım. Ihlamur iç mutlaka iyi gelir.
Kahkaha attım resmen yaaaaaaa harikasınUludağ da kucağınıza, arabanızda kaloriferle hayal etmeye çalışmıştım sizi
Hadi bakalım inşallah memnun kalırsın. Ben aldığım günden beridir kolumdan çıkartmadım. Ve hep hedefi tutturuyorum. Yürümek çok keyifli oldu. Şimdiden güle güle kullan canım.Kaptancığım senin bileklikten ben de aldım daha doğrusu sipariş verdim uzun süredir alıp almamakta kararsızlık yaşıyordum sen vesile olmuş oldun aldım bakalım inş memnun kalırım ben de
Teşekkür ederim canım güzel olur tabi motive olur insan. Okul açıldığından beri kızımı da ben arabayla bırakıp alınca hiç yürümemeye başladım rahatsız oluyorum. Tabi yürümememde biraz da yorgunluk halim etkili oluyor sürekli yorgun haldeyim. Yarın ilk iş sağlık ocağına uğrayıp tahlil yaptıracağım değerlerim düştü sanıyorum dudaklarımın rengi bile solduHadi bakalım inşallah memnun kalırsın. Ben aldığım günden beridir kolumdan çıkartmadım. Ve hep hedefi tutturuyorum. Yürümek çok keyifli oldu. Şimdiden güle güle kullan canım.
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, tahlil yaptır mutlaka. Ben de kan değerlerim için bi gideyim diyorum, fırsat bulamıyorum..Teşekkür ederim canım güzel olur tabi motive olur insan. Okul açıldığından beri kızımı da ben arabayla bırakıp alınca hiç yürümemeye başladım rahatsız oluyorum. Tabi yürümememde biraz da yorgunluk halim etkili oluyor sürekli yorgun haldeyim. Yarın ilk iş sağlık ocağına uğrayıp tahlil yaptıracağım değerlerim düştü sanıyorum dudaklarımın rengi bile soldu
Çocuklardan bana sıra gelemedi işte canım sürekli onlar için dr dayız ama kendime gidemedim. İnş yarın hallederimGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine, tahlil yaptır mutlaka. Ben de kan değerlerim için bi gideyim diyorum, fırsat bulamıyorum..
Baktır tabii ki yorgunluk insanın her işini aksatıyor. Ben bir ay önce besin takviyesi almaya başladım. Çok işe yaradı şükür. Normalde karşıydım öyle şeylere ama çok faydalı oldu şu son bir ayda. Kendimi hep iyi hissediyorum.Teşekkür ederim canım güzel olur tabi motive olur insan. Okul açıldığından beri kızımı da ben arabayla bırakıp alınca hiç yürümemeye başladım rahatsız oluyorum. Tabi yürümememde biraz da yorgunluk halim etkili oluyor sürekli yorgun haldeyim. Yarın ilk iş sağlık ocağına uğrayıp tahlil yaptıracağım değerlerim düştü sanıyorum dudaklarımın rengi bile soldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?