Masahllah çok ğüzel iyi yapmişinizYagmurda 7 bin adım yürüdük, 2020 guzel geldi
Aynen yaaaa sanki pazartesi gibi çok yoğun. Sabahtan beridir sayfa açık önümde yazamadım iki satır.Ben burdayım.. herkes yoğun sanırım..
Yagmurda 7 bin adım yürüdük, 2020 guzel geldi
İyi akşamlar..
Menüm
11.00. 10 adet küçük patates kızartması, 10 yeşil zeytin, 2 küçük domates, çeyreğin yarısı ekmek, marul, maydanoz.
13.00. 1 elma
16.30. 1 tabak bol salatalı kısır, az turşu
19.00. Küçük bir dilim ağlayan pasta, 3 bardak çay
2,5 litre su, yürüyüş yok
Listeye girdiğini unuttun galiba
Yarın cuma unutma sakın olur mu
Evet kaptanım, biraz cozuttum biliyorum, tatil olunca, çocuklar ve eşimde evde olunca menü değişti birazListeye girdiğini unuttun galiba
Yarın cuma unutma sakın olur mu
Tesekkur ederim kaptanım, yoğun gecti bu ara, memlekete gittik geldik. Şimdi de yarın istanbula geçeceğim. Havalar soğudu pek spor yapamadim, kilom aynı. Istanbulda döndükten sonra tekrar gelsem olur mu, menü yazmadan ne yediğimi bilemiyorumArc-en-ciel canım hoş geldin Geçen gün yoğunluğa geldi yoksa kaçırmaz hoş geldin derdim Nasıl gidiyor?
Cnm keske kisir yemeseydin çùnku şişkinlik yapiyir malum yarinda tarti gunuİyi akşamlar..
Menüm
10.30. limonlu sıcak su
12.00. 1kase mercimek çorbası-1kase kısır(salatası bol)
15.00. Yarım lahmacun 1elma
19.00. yarım tabak kısır-salata-turşu 3bardak çay
2,5 litre su- 1 saat yürüyüş
Haklısın, evde olunca yedim.. bidaha ki sefere tartıda önce yemem inşallah..Cnm keske kisir yemeseydin çùnku şişkinlik yapiyir malum yarinda tarti gunu
Yoksa menun guzel
Anladim cnmHaklısın, evde olunca yedim.. bidaha ki sefere tartıda önce yemem inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?