Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
Sat 7.15
6 zeytin
1dilim peynir
2 dilim tam buday ekmegi

Sat 9 30
4 tane kuru kayis

Oglen sat 1

1 kepce sehriye corbasi

Nohut 1 kepce suyu yok
4 kasik pirinc pilavi
Ayran 1 su bardagi
Az tursu
Saturd

Sat 3 30
Ara 1 su bardagi
Ayran

Aksam sat 7
Mevsim salatasi
Az et sota
4 kasik yogurt
2 dilim cavdar ekmegi

Ar sat 8
5 tane kestane

Isyerinde oglen menu nohut olunca
Yedim yoksa sade corbayla gunu bitirmek zorunda kalacakdim
Adim sayar6372
Yakilan kalorim345
Su 2 lt
LAydLiNe

Gunaydin kizlar.Hala kendime gelemedim.Bu nasil grip boyle ya.Kacgundur spor da yapamıyorum.
Geçen cuma: 59.5kg
Bugun: 59.35kg
Pazartesiyle aynı..

Günaydin kizlar
Haydin kilo bildirimine
Benim sabit kilom 72.5
LAydLiNe

Cumadan önceki gün pilav, turşu, nohut yersen tabii ki sabit çıkar kilon. Menülerini hiç beğenmiyorum. İş yerinde çıkacak yemeği önceden biliyor musun? Mutlaka listesi vardır önceden hazırlanan. Kilo vermek istiyorsan eğer yememen gereken yiyecekleri yememelisin. Bundan sonra senden daha güzel menüler bekliyorum olur mu?

Günaydın hanımlar kilo bildirimini ancak yapabiliyorum
Geçen cuma 72.1
Bugün 71.9
Fark -200 gr. Gram gram gidiyor bu ara dikkat edemedikçe

Tamam kaptanim önerini dikate alacam
Söz

Gayet güzel bir sonuç canım maşallah
Teşekkür ederim kaptanım ama önceki haftalarda 1,5- 2 kilo verdiğim için bu haftaki sonucuna üzüldüm açıkçası..
Şuan sanırım 3. Çocuktan önceki yani 1,5 yıl önceki kiloma indim. Yani en son alınan kilolar daha hızlı gidiyor. Şimdi 80 e kadar ki kilolarıma yani 2,5 yıl önceki kilolarıma dönmeye çalışacağım öncekilerle aynı oranda verebilir miyim biraz yavaşlar mı bilmiyorum

Selam herkese,
sabah çok yoğundum, telefonumu elime bile alamadım
kilo bildirimi yapıyorum

geçen cuma 63.0
bugün 62.7
fark:-300

aslında 62.5'i görmüştüm salı günü
ama yılbaşı gecesi biraz (!) yoldan çıkmış olabilirim, zira 1 ocakta 63.7 idim
tabi biraz alkol kaynaklı ödem de vardı
mens de eli kulağında
dolayısıylan tüm olumsuz şartlara rağmen -300
Tabi 2 gündür ekmek, pilav vb nişastaya dokunmadım, sadece sebze yemeği, salata ve protein

LAydLiNe

Son düzenleme:

Gel tabii ki canım. Menü yazılmayınca ipin ucu kaçıyor.

Gunaydin kizlar.Hala kendime gelemedim.Bu nasil grip boyle ya.Kacgundur spor da yapamıyorum.
Geçen cuma: 59.5kg
Bugun: 59.35kg
Pazartesiyle aynı..
Geçmiş olsun
Canım 59,30 mu 59,35 mi?

Kendini sakın öyle şartlandırma canım. Senin ideal kilo verme aralığın haftalık bir kilo. Fazlası güzel olur ama olması gereken 1 kilo. Ayrıca son verilenler çabuk gider diye de bir şey yok. Sen yeter ki pes etmeden düzenli bir şekilde beslen. Hepsi aynı hızda gider.

Bende sanırım spor çok yapamadığım icon kilo veremiyorum.aslinda önceden diyet yaparken çok güzel gidiyordu şimdi dikkat etmeme rağmen malesef gitmiyor.sinirlenmeye başladım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…