Geçmiş olsun cnmGunaydin kizlar.Hala kendime gelemedim.Bu nasil grip boyle ya.Kacgundur spor da yapamıyorum.
Geçen cuma: 59.5kg
Bugun: 59.35kg
Pazartesiyle aynı..
Bugunku menum
Sat 7.15
6 zeytin
1dilim peynir
2 dilim tam buday ekmegi
Sat 9 30
4 tane kuru kayis
Oglen sat 1
1 kepce sehriye corbasi
Nohut 1 kepce suyu yok
4 kasik pirinc pilavi
Ayran 1 su bardagi
Az tursu
Saturd
Sat 3 30
Ara 1 su bardagi
Ayran
Aksam sat 7
Mevsim salatasi
Az et sota
4 kasik yogurt
2 dilim cavdar ekmegi
Ar sat 8
5 tane kestane
Isyerinde oglen menu nohut olunca
Yedim yoksa sade corbayla gunu bitirmek zorunda kalacakdim
Adim sayar6372
Yakilan kalorim345
Su 2 lt
LAydLiNe
Cok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm
Masahllah guzel vermisinGünaydın
Geçen cuma 89.2
Bugun. 88.2
fark: -1000gr
hedefim 1500 gr idi ama dünki kısırın azizliğine uğradım
Tamam kaptanim önerini dikate alacamCumadan önceki gün pilav, turşu, nohut yersen tabii ki sabit çıkar kilon. Menülerini hiç beğenmiyorum. İş yerinde çıkacak yemeği önceden biliyor musun? Mutlaka listesi vardır önceden hazırlanan. Kilo vermek istiyorsan eğer yememen gereken yiyecekleri yememelisin. Bundan sonra senden daha güzel menüler bekliyorum olur mu?
Günaydın
Geçen cuma 89.2
Bugun. 88.2
fark: -1000gr
hedefim 1500 gr idi ama dünki kısırın azizliğine uğradım
Teşekkür ederim kaptanım ama önceki haftalarda 1,5- 2 kilo verdiğim için bu haftaki sonucuna üzüldüm açıkçası..Gayet güzel bir sonuç canım maşallah
Teşekkür ederim canım, inşallah..Masahllah guzel vermisin
Olsun haftaya daha dikat edersin cnm
Tesekkur ederim kaptanım, yoğun gecti bu ara, memlekete gittik geldik. Şimdi de yarın istanbula geçeceğim. Havalar soğudu pek spor yapamadim, kilom aynı. Istanbulda döndükten sonra tekrar gelsem olur mu, menü yazmadan ne yediğimi bilemiyorum
Geçmiş olsunGunaydin kizlar.Hala kendime gelemedim.Bu nasil grip boyle ya.Kacgundur spor da yapamıyorum.
Geçen cuma: 59.5kg
Bugun: 59.35kg
Pazartesiyle aynı..
Teşekkür ederim kaptanım ama önceki haftalarda 1,5- 2 kilo verdiğim için bu haftaki sonucuna üzüldüm açıkçası..
Şuan sanırım 3. Çocuktan önceki yani 1,5 yıl önceki kiloma indim. Yani en son alınan kilolar daha hızlı gidiyor. Şimdi 80 e kadar ki kilolarıma yani 2,5 yıl önceki kilolarıma dönmeye çalışacağım öncekilerle aynı oranda verebilir miyim biraz yavaşlar mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?