Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım sen madem kendini böyle daha iyi hissediyorsun ki yazdıklarından öyle anlıyorum. Aynı düzen devam et. İlerleyen zamanlarda tekrardan değerlendiririz bu konuyu. Çünkü maşallah zaten tam olması gerektiği gibi gidiyorsun.

Evet canım memnun kaldım şarjı da uzun süre gidiyor hedefimi şimdilik 6000 adım olarak tuttuğumdan hiç değilse onu tamamlamaya çalışıyorum iyi oluyor. Cumartesiden beri kullanıyorum bu arada
Aynen canım bende senin gibi hedefi küçük tuttum ki tamamlamak için uğraşayım diye. 5000 benim hedefim ama 7000 den aşağıya düşmüyorum. Bende hedefi yükselteceğim birkaç gün sonra. Çünkü hedefe ulaşmadan rahat edemiyorum. Geçen gün 4 bin küsürde kalmışım. Saat 00:00 5 dk kala evin içinde hızlı hızlı yürüdüm ki hedefime ulaşayım seri bozulmasın diye Bileklikten önce hafta sonları bazen 2000-3000 adımlarda kaldığım oluyordu. Şimdi hiç düşmüyorum hedefin altına. Yakında 10 bine çıkartacağım inşallah

Allah kabul etsin canım. Su önemli suyu ihmal etme

Çok karbonhidratlı olmuş menün. Eğer dün bunların yerine (sigara böreği, pizza) daha sağlıklı şeyler yeseydin. Bugün tartıda -2 kilo görme ihtimalin bile vardı biliyorsun dimi?

Max kilomuz çok yakınmış ben de 88,9u gördüm cushing ile. Bugün tam 10 kg vermiş oldum :)
Cushing ödemleri gittiğinden beri aalında çok zorlanıyorum tartıda eksi görmekte :))
Başarabilmrk kolay değil gerçekten tebrik ederim :)

Benim de 6700-7000 arası oluyor ben de biraz yükseltmeyi düşünüyorum. Geçen benim de 5000 küsürlerde kalmıştı açtım zumba müziklerini dans ettim kısa sürede yükseldi hedefe ulaştım:)

Sevindim bu duruma..bana göre bu program çok ideal.. inşallah böyle devam ederim.
Dün ki pizza sonradan gelişti, çocuklar isteyince kıramadım yaptım, yemeden de duramadım
Bencede fazla karbonhidrat lı bi gündü..

Anlıyorum, o zaman kendini çok yormadan, çok aç kalmadan, yavaş yavaş kilo vermelisin.
Suyu kademeli olarak artır bence.. günde 1-2 bardak artırarak başlayabilirsin.bende eskiden hiç içemiyordum zamanla alıştım. Şimdi de su içmekten lavobodan çıkamıyorum.

Cok gecmis olsun. Romatolojik hastaliklar zor teşhis edilmis olmasi bile guzel, en azindan tedavi edilir. Ben romatoloji bolumunu bile zor bulmuştum. Lupustan suphelenildi, araştırıldığı kadariyla çıkmadı ama sikayetlerim devam ediyor yıllardır

*** 13. Takım 656. Etap ***

dira90(59.35/59.5/-0.15/%-0.25)
LAydLiNe(72///%)
Kilosu sabit
pessinus(71.9/71.6/0.3/%0.42)
Aysegul 6666 (88.2/87/1.2/%1.36)

13. Takım ortalaması: % 0.382

3oglanannesi canım bu hafta bende kilo veremedim maalesef, seni listeye aldığım zaman ortalamamız 0,30 un altına düşüyordu. O yüzden haftaya kaldı. Haftaya ortalamamız güzel olursa ana listeye alacağım seni.

*** 13. Takım 656. Etap ***

dira90(59.35/59.5/-0.15/%-0.25)
LAydLiNe(72///%)
Kilosu sabit
pessinus(71.9/71.6/0.3/%0.42)
Aysegul 6666 (88.2/87/1.2/%1.36)

13. Takım ortalaması: % 0.382

*** 13. Takım 656. Etap *** Free liste

Ikizannesi (57.7/65/-7.3/-0.19) 617. etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üyenin kilosu 39'a bölündü. Üye umudum2 olan kullanıcı adını Ikizannesi olarak değiştirdi.
latiska (58.5/62.7/-4.2/-0.07) 596. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 60'a bölündü.
filmgibi(///%)

Efsun64 (///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…