Günaydın kızlar,
Geçen cuma 88.2
Bugün. 87.0
Fark. 1200 Gr.
Hoşgeldin Ebru kaptanım, nerelerdesin, kaygılanmaya başlamıştım bi şey mi oldu diye? Yoğunluğunu ve rahatsızlığını anlıyorum..inş geçer tez zamanda..
Taşınma karneden sonraki günlerde olacak.şimdi kızdan fırsat buldukça ev topluyorum. Bi kaç gün yürüyememiştim, bu yüzden kendimi suçlu ve kötü hissediyordum yeniden yürüyüşe başladım.
Kahvaltı yı erkene aldığımda acıkmadan zorla yemiş oluyorum, öğlen yine acıkıyorum, akşam yine acıkıyorum. derken günde 3-4 ana öğün yapmış oluyorum. Kahvaltıyı 11 gibi yaptığımda, öğlen 2 gibi ara öğünde meyve vs hafif yiyip, akşam 5-6 arası da akşam yemeği yediğimde 2 ana öğün 1-2 de ara öğün meyve vs yani yemiş oluyorum ve daha az kalori aldığımı düşünüyorum. Bi de sabah kızı uyutunca 9-11 arası bende uyuyorum bazen, erkenden yesem, yiyip üzerine uyumak sağlıksız olur diye yemiyorum. Hem de canım o saatlerde hiç bişey yemek istemiyor.
Aynen canım bende senin gibi hedefi küçük tuttum ki tamamlamak için uğraşayım diye. 5000 benim hedefim ama 7000 den aşağıya düşmüyorum. Bende hedefi yükselteceğim birkaç gün sonra. Çünkü hedefe ulaşmadan rahat edemiyorum. Geçen gün 4 bin küsürde kalmışım. Saat 00:00 5 dk kala evin içinde hızlı hızlı yürüdüm ki hedefime ulaşayım seri bozulmasın diyeEvet canım memnun kaldım şarjı da uzun süre gidiyor hedefimi şimdilik 6000 adım olarak tuttuğumdan hiç değilse onu tamamlamaya çalışıyorum iyi oluyor. Cumartesiden beri kullanıyorum bu arada
Allah kabul etsin canım. Su önemli suyu ihmal etmeGece 12de beyaz peynirli kucuk bir tost yedim, sahur için.
Iftar 18de
1 kase bulgurlu yayla çorbası, yarim tabak haşlanmış brokoli karnabahar havuc, 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatasi
Su henuz 1 litre oldu cunku iftar olali 1 saat bile olmadi. Yatana kadar 2 yaparım
Çok karbonhidratlı olmuş menün. Eğer dün bunların yerine (sigara böreği, pizza) daha sağlıklı şeyler yeseydin. Bugün tartıda -2 kilo görme ihtimalin bile vardı biliyorsun dimi?İyi akşamlar
Menüm:
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. 3 patatesli sigara böreği, yeşil çay.
14.00. 1 elma
16.30. 1 tabak ekşili çorba
19.00. 3 bardak çay, 1 dilim ev yapımı karışık pizza
3 litre su-1 saat yürüyüş
Ptesi 64.7
Cuma 64.3
Gecen cuma tartim yok tatildeydim
Max kilomuz çok yakınmış ben de 88,9u gördüm cushing ile. Bugün tam 10 kg vermiş oldum :)Ben ilk diyete başladığımda 85,5 kilo ile başladım ve hayatımda gördüğüm en yüksek rakamdı ve çok şükür daha yükseğini hiç görmedim. Tartıya ilk çıktığımda şoka girmiştim resmen. Ondan sonra internetten araştırırken kadınlar kulübünü buldum. Aynen senin gibi insanların öncesi sonrası fotoğraflarına baktım 3 gün boyunca. Ama öyle böyle değil gittim geldim baktım ve dedim ki kendi kendime. Benim bu insanlardan ne eksiğim var? Onlar yapabiliyorsa bende yapabilirim. Sonra cuma zayıflama yarışmalarını buldum ve 13. takım çağırdı. Hilal' cim canım kaptanım bir gün okursan burayı özledim seni. 13. takım sayesinde 6 ayda 61.8 kiloya indim. Yani bu da benim öncesi sonrası fotoğrafım diye söyledim sana
Benim de 6700-7000 arası oluyor ben de biraz yükseltmeyi düşünüyorum. Geçen benim de 5000 küsürlerde kalmıştı açtım zumba müziklerini dans ettim kısa sürede yükseldi hedefe ulaştım:)Aynen canım bende senin gibi hedefi küçük tuttum ki tamamlamak için uğraşayım diye. 5000 benim hedefim ama 7000 den aşağıya düşmüyorum. Bende hedefi yükselteceğim birkaç gün sonra. Çünkü hedefe ulaşmadan rahat edemiyorum. Geçen gün 4 bin küsürde kalmışım. Saat 00:00 5 dk kala evin içinde hızlı hızlı yürüdüm ki hedefime ulaşayım seri bozulmasın diyeBileklikten önce hafta sonları bazen 2000-3000 adımlarda kaldığım oluyordu. Şimdi hiç düşmüyorum hedefin altına. Yakında 10 bine çıkartacağım inşallah
Sevindim bu duruma..bana göre bu program çok ideal.. inşallah böyle devam ederim.Tamam canım sen madem kendini böyle daha iyi hissediyorsun ki yazdıklarından öyle anlıyorum. Aynı düzen devam et. İlerleyen zamanlarda tekrardan değerlendiririz bu konuyu. Çünkü maşallah zaten tam olması gerektiği gibi gidiyorsun.
Anlıyorum, o zaman kendini çok yormadan, çok aç kalmadan, yavaş yavaş kilo vermelisin.Çok teşekkür ederim :) zor bi hastalık çevrndeki herkesin anlayışlı olması gerek ve her an onlara muhtaç olabilirsin telefonumu elime alamadığım zamanlarım bile oluyor.
Çörekotu gerçekten şifalı ama dikkat de etmek gerekiyor tansiyonu yükseltebiliyormuş.
Drum zayıflama ı hafif yürüyüş yapmamı söyledi protein ağırlıklı beslen meyve yeme dedi kendimi yormadan hareketli kalmalıyım.
Hastalığımı yağmurlar nem stres sinir aşırı hareket kendimi yormak çok etkiliyor bir de oruç tutamıyorum uzun süre aç kalınca tutuluyorum bir şey yiyince tutulmalarım açılmaya başlıyor neden bilmiyorum. Aç kalarak bu hastalığı hafiflettiklerini söyleyenler de var geçirgen bağırsak sendromu bu hastalığın en belirgin sebebiymiş ve aç kalmak da bu sendromu iyileştiriyormuş. Bir de glutenden uzak durarak hastalığını geriletenler var.
Su içmemde hastalığımın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum dönemsel bir konu benim için ama zaten genelde pek içmiyorum. :)
Kilo bildirimi
Geçen cuma 65.8
Bu cuma 65
Giden 800 gr..
Şuan reglim ancak bukadar kaptanim.
LAydLiNe
Cok gecmis olsun. Romatolojik hastaliklar zorEvet canm romatoid artrit hastasıyım.
Dr um bana meyve yememelisin dedi meyveyle zaten aram da yok neden öyle dediğini açıklamadı kan sonuçlarımı yorumlarken öyle söyledi.
Şekeri bu azaltmış halim canım o yüzden bence sorun yok adım adım ilerleyeceğim inşallah bitki çaylarında şeker aramam ama siyah çayda arıyorum 2 küp şekerle içerdim eskiden :)
Su konusunda bazen suya doyanam bugğn birtürlü içemediğim günümdeydim yutasım gelmedi bir türlü kabak detoksu yapmak istediğim halde yeterli su içemedim farkındayım ama uykumdan 2 kere wc ihtiyacıyla uyandım kabaklar sağolsun ödemlerime bay bay diyorum yuppiii
Kış çayının idrar söktürmesi işime gelirmiş aslında bugün ama içmedim uykuya yenildim.
Çörekotu yağını romatizmamı hafiflettiği nodüllerimi küçülttüğü ve kullandığım iğnenin yan etkisi olan dilde iltihaplanmayı geçirdiği için sabah aç karna 1 tk içerek kullanıyorum.
İlk kullandığımda ellerime sürmüştüm bileklerimde hareket kısıtlılığı vardı geriye dönmüyordu dümdüz kalmıştı 2. Sürmemde bileklerim açıldı benim için mucizeydi o günden beri içiyorum öyle tavsiye ediyorlar.
Gerçekten çok faydasını gördüm inanılmaz rahatladım ama 10 gün kadar ara vermiştim yine kötüleşmeye başladm dün yeniden başladım :)
64.4 ile gittimTatile gittiğinde kilon kaçtı hatırlıyor musun?
64.4 ile gittim
64.7 ile döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?