- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bence bunun üzerine hemen sende mekik grubumuza katılmalısın hatta bu mekiğimizin yanında günlük ip atlamayı da ekleyebiliriz. Benim çevremde de var o boşboğazlardanBide bunun tam tersi kilo alınca kiskancliktan hemen söyleyenler var.gecen görümcem gördü beni.aa ne çok kilo almışsin dedi durdu tüm gece insan sinirleniyor eşimin yanında bide.kilomu takan bi eşim yok ama yinede sanki çok çirkin olmuş gibi hissediyor insan üzülüyorum.kendisi benden şişman.bide diyor ben senden sismanmiyim nesin dedim.yuh be dedim zayifmisin bide benden.eltim karıştı soze allahtan yok artik dedi gorumceme tabi sen şişmansın evet almis kilo ama okadar da farketmiyor falan diye geçiştirdi..zayiflayinca yuzun cokmus yeter artik zayiflama diyorlar kilo alınca hemen vuruyorlar yüze.insanlar çok kıskanç...fahriye evcen gibi güzellikteki bi kadına bile neler dediler kadın doğum yapmış olsun okadar kilo.illa zayıf yanını buldukları anda vuracak insanlar.bak nasıl tekrar gaza gelip zayıfladı kadın.bizide bunlar kamcilamali.
İnşallah :)İyiyim şükür canım, ev topluyorum. Haftasonu gibi taşınırız sanırım. Kızda diş çıkarıyo huysuz uykusuz... hepsi bi araya geldi. Yürüyüş vs çok yapamıyorum ama diyete devam, tam gaz.. bu şekilde haftada min 1 kilo vererek devam etmek istiyorum inşallah..
Ay o hemrn kilo slmışsın diyenler bir de samimiyetimin olmadığı senede 1 sene ya görürüm ya görmem cins insanlar oluyor bende nedense... Onlara neyse.. bir de biri bana kilo almışsın derse dertlenip yemeğe saldırıyorumBide bunun tam tersi kilo alınca kiskancliktan hemen söyleyenler var.gecen görümcem gördü beni.aa ne çok kilo almışsin dedi durdu tüm gece insan sinirleniyor eşimin yanında bide.kilomu takan bi eşim yok ama yinede sanki çok çirkin olmuş gibi hissediyor insan üzülüyorum.kendisi benden şişman.bide diyor ben senden sismanmiyim nesin dedim.yuh be dedim zayifmisin bide benden.eltim karıştı soze allahtan yok artik dedi gorumceme tabi sen şişmansın evet almis kilo ama okadar da farketmiyor falan diye geçiştirdi..zayiflayinca yuzun cokmus yeter artik zayiflama diyorlar kilo alınca hemen vuruyorlar yüze.insanlar çok kıskanç...fahriye evcen gibi güzellikteki bi kadına bile neler dediler kadın doğum yapmış olsun okadar kilo.illa zayıf yanını buldukları anda vuracak insanlar.bak nasıl tekrar gaza gelip zayıfladı kadın.bizide bunlar kamcilamali.
2 yasindaki ogluma da yaptirmak istiyorum ama cidden iyi bir ariyorum. Ben hic yaptirmadim ama kucucuk yegenlerim yaptırıyorİltihaplı romatizma için öneriyor herkes ama yok yaa gerçekten korkuyorum
Böyle durumlarda bekanusu tavsiye ederim canım müshil ama bitkisel olduğu için çok zararı yok. Genelde diyet yapan insanlarda sık karsılasılan bi durum. Metabolizma kendini şaşırıyo :)Cok afedersiniz bagirsaklarim dugumlenmis gibi. Girtlagima kadar biri sıkıyor sanki. 4 sene once falan boyle olmustum, mushil tarzi ilac kullanmak zorunda kalmistim. Gastroentrolojiye gittim tum tahliller yapildi birsey cikmadi. Ama o his o zaman da vardi doktora soylemistim. Biri bogazimi sıkıyor gıbı sanki. Buyuk tuvalete cikamamak yapar.isboyle durumlarda surekli yemek istiyorum, yersem tuvalete cikabilirim gibi hissediyorum
Sabah yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim. Canim hic bisey istemiyor
1 toptan bir şey olacağını sanmıyorum canım üzülme bence :) Aradabir böyle şeyler vücuda iyi geliyor hem ev yapımı bulmuşsun ne güzel şifa olsun bugün telafi edersin belki biraz hareketini artırırsın falan bir şey olmaz bence :)Bu arada bidaha büyük konuşmayacağım. Size dün diyetinizi sabote etmek isteyenlere başınızı hayır anlamında sallayın dedim ama akşam komşuma geçtim 45 dakka. Çayın yanına tabak hazırladı, yok dedim diyetteyim dedim ama bari profiterolü ye ben yaptım deyince dayanamadım, gecenin 10 unda 1 top profiterol yedim
Ben de faydasına inanıyorum ama cesaretim yok2 yasindaki ogluma da yaptirmak istiyorum ama cidden iyi bir ariyorum. Ben hic yaptirmadim ama kucucuk yegenlerim yaptırıyor
Ruhsal olarak da iyi geldiğine inaniyorum
Geçmiş olsun canım, geçen foto sunu attığım nurs lokman hekim biberiyeli çayı içince bağırsakları çabucak harekete geçiriyo. Ben faydasını gördüm kabızlık durumunda.Cok afedersiniz bagirsaklarim dugumlenmis gibi. Girtlagima kadar biri sıkıyor sanki. 4 sene once falan boyle olmustum, mushil tarzi ilac kullanmak zorunda kalmistim. Gastroentrolojiye gittim tum tahliller yapildi birsey cikmadi. Ama o his o zaman da vardi doktora soylemistim. Biri bogazimi sıkıyor gıbı sanki. Buyuk tuvalete cikamamak yapar.isboyle durumlarda surekli yemek istiyorum, yersem tuvalete cikabilirim gibi hissediyorum
İlk günler kanama ve sancı oluyo, bi kaç günden azalıp geçecektir.. sen de moralini yüksek tutmaya çalış, güzel şeyler düşün, eşine çocuğuna sarıl sımsıkı..o dönem çocuklarıma sarılmak bana çok iyi gelmişti.Biraz daha iyiyim çok şükür.Cok erken olduğu için kürtaja gerek kalmadı.Kanama ve sancim var biraz.
pms döneminde olabilir misin?Sanki bir şey eksik bir şeyyanlış gibi şuan hayatımda. Öyle bir hisse kapıldım. Bir şey olmalıymış da olmamış gibi. Canım da sürekli bir şeyler çekiyor bu yüzden özellikle hamurdan şeyler
Canım süt seni kabız yapıyor mu yoksa ishal mi yapıyor eğer ishal yapıyorsa süt mğ içsen annem öyle rahatlıyorCok afedersiniz bagirsaklarim dugumlenmis gibi. Girtlagima kadar biri sıkıyor sanki. 4 sene once falan boyle olmustum, mushil tarzi ilac kullanmak zorunda kalmistim. Gastroentrolojiye gittim tum tahliller yapildi birsey cikmadi. Ama o his o zaman da vardi doktora soylemistim. Biri bogazimi sıkıyor gıbı sanki. Buyuk tuvalete cikamamak yapar.isboyle durumlarda surekli yemek istiyorum, yersem tuvalete cikabilirim gibi hissediyorum
Aynen o dönemdeyim 18 19 u gibi bekliyorumpms döneminde olabilir misin?
Yaptın mı canım mekikleriYok yokkk motivasyonun düşmesin sakın arkadaşım bak ne güzel kilo vermişsin ha gayret hamura yenik düşme o kadar emeğin var hem kalk mekik çekicez bugün 75 tane:))
Ondandır. Bana da oluyor bazen. Kendi kendime "ayy yine depresyonlardan depresypna giriyorsun,yine başladın" diyorum..Gerçekten pms berbat birşey.Çok da kendini dağıtmamak lazım (ki ben hep dağıtıyorum maalesef)Aynen o dönemdeyim 18 19 u gibi bekliyorum
Oldu gerçekten de. Ancak geç saatte yenilen yemekler beni mahvetti.Sadece kilo olarak da değil.Hazım sorunu oldu. Arada bisküvi,kraker atıştırmalıklar vs ayar kaçıyor ama yapacak birşey yok . Aksi durumda çok acıkıyorum. Erken kalk ,kahvaltı yarım yamalak,öğle yemeklerinde az ye derken acıkıyorum.Özledik canım seni, gel artık buralara..iş koşturmaları bile egzersiz olmuştur sana..
Bende öyle yapmaya çalışıyorum.bikacgune toplarım inşallah.İlk günler kanama ve sancı oluyo, bi kaç günden azalıp geçecektir.. sen de moralini yüksek tutmaya çalış, güzel şeyler düşün, eşine çocuğuna sarıl sımsıkı..o dönem çocuklarıma sarılmak bana çok iyi gelmişti.
Aslında 1 gün öncesinde genelde ağlama krizi tutar beni 1 hafta öncesinden böyle etkilendiğimi farketmemiştim :)Ondandır. Bana da oluyor bazen. Kendi kendime "ayy yine depresyonlardan depresypna giriyorsun,yine başladın" diyorum..Gerçekten pms berbat birşey.Çok da kendini dağıtmamak lazım (ki ben hep dağıtıyorum maalesef)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?