Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence bunun üzerine hemen sende mekik grubumuza katılmalısın hatta bu mekiğimizin yanında günlük ip atlamayı da ekleyebiliriz. Benim çevremde de var o boşboğazlardan iki gün önce birisi aa sen hamile misin dedi deli oldum. Hepsi görcek nasılda fit hatunlar olduğumuzu hadi canlanalım

İnşallah :)
Allahım sabır versin valla bu kadar şey üstüste gelmiş

Ay o hemrn kilo slmışsın diyenler bir de samimiyetimin olmadığı senede 1 sene ya görürüm ya görmem cins insanlar oluyor bende nedense... Onlara neyse.. bir de biri bana kilo almışsın derse dertlenip yemeğe saldırıyorum
Senin görümcen de yani neden kendini bilmeden durmadan söyleyip durmuş. Hadi 1 kere dedin tamam sus sanki biz bilmiyoz kilomuzdaki değişimleri töbe töbee

Bu arada bidaha büyük konuşmayacağım. Size dün diyetinizi sabote etmek isteyenlere başınızı hayır anlamında sallayın dedim ama akşam komşuma geçtim 45 dakka. Çayın yanına tabak hazırladı, yok dedim diyetteyim dedim ama bari profiterolü ye ben yaptım deyince dayanamadım, gecenin 10 unda 1 top profiterol yedim

İltihaplı romatizma için öneriyor herkes ama yok yaa gerçekten korkuyorum
2 yasindaki ogluma da yaptirmak istiyorum ama cidden iyi bir ariyorum. Ben hic yaptirmadim ama kucucuk yegenlerim yaptırıyor
Ruhsal olarak da iyi geldiğine inaniyorum

Cok afedersiniz bagirsaklarim dugumlenmis gibi. Girtlagima kadar biri sıkıyor sanki. 4 sene once falan boyle olmustum, mushil tarzi ilac kullanmak zorunda kalmistim. Gastroentrolojiye gittim tum tahliller yapildi birsey cikmadi. Ama o his o zaman da vardi doktora soylemistim. Biri bogazimi sıkıyor gıbı sanki. Buyuk tuvalete cikamamak yapar.is boyle durumlarda surekli yemek istiyorum, yersem tuvalete cikabilirim gibi hissediyorum
Sabah yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim. Canim hic bisey istemiyor

Böyle durumlarda bekanusu tavsiye ederim canım müshil ama bitkisel olduğu için çok zararı yok. Genelde diyet yapan insanlarda sık karsılasılan bi durum. Metabolizma kendini şaşırıyo :)

1 toptan bir şey olacağını sanmıyorum canım üzülme bence :) Aradabir böyle şeyler vücuda iyi geliyor hem ev yapımı bulmuşsun ne güzel şifa olsun bugün telafi edersin belki biraz hareketini artırırsın falan bir şey olmaz bence :)

Geçmiş olsun canım, geçen foto sunu attığım nurs lokman hekim biberiyeli çayı içince bağırsakları çabucak harekete geçiriyo. Ben faydasını gördüm kabızlık durumunda.

Biraz daha iyiyim çok şükür.Cok erken olduğu için kürtaja gerek kalmadı.Kanama ve sancim var biraz.
İlk günler kanama ve sancı oluyo, bi kaç günden azalıp geçecektir.. sen de moralini yüksek tutmaya çalış, güzel şeyler düşün, eşine çocuğuna sarıl sımsıkı..o dönem çocuklarıma sarılmak bana çok iyi gelmişti.

Canım süt seni kabız yapıyor mu yoksa ishal mi yapıyor eğer ishal yapıyorsa süt mğ içsen annem öyle rahatlıyor
Birde siyah kuru erik rahatlatıyor bizi

Özledik canım seni, gel artık buralara..iş koşturmaları bile egzersiz olmuştur sana..
Oldu gerçekten de. Ancak geç saatte yenilen yemekler beni mahvetti.Sadece kilo olarak da değil.Hazım sorunu oldu. Arada bisküvi,kraker atıştırmalıklar vs ayar kaçıyor ama yapacak birşey yok . Aksi durumda çok acıkıyorum. Erken kalk ,kahvaltı yarım yamalak,öğle yemeklerinde az ye derken acıkıyorum.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum.bikacgune toplarım inşallah.

Ondandır. Bana da oluyor bazen. Kendi kendime "ayy yine depresyonlardan depresypna giriyorsun,yine başladın" diyorum..Gerçekten pms berbat birşey.Çok da kendini dağıtmamak lazım (ki ben hep dağıtıyorum maalesef)
Aslında 1 gün öncesinde genelde ağlama krizi tutar beni 1 hafta öncesinden böyle etkilendiğimi farketmemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…