- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
PMS ne oluyo kızlar? Mens ten önceki hafta mı?Aslında 1 gün öncesinde genelde ağlama krizi tutar beni 1 hafta öncesinden böyle etkilendiğimi farketmemiştim :)
Yaptım canım sonlara doğru canım çıktıYaptın mı canım mekikleri
Yediklerin toplamda çok fazla bi kalori etmiyo aslında. Sadece hepsini aynı öğünde yemen biraz fazla olmuş.Cok sapitik bir gun oldu
Sabah limonlu su
10.30 3 kuru kayisi, 1 bardak yoğurt
16.30 1 küçük gozleme (avuc icim kadar 4 dilime denk aşağı yukari), az patates salatası, cok sarma yani sayısız kadar cok sarma2 kaşık kadar pudingli kekli bir tatlı. (Eşim sehir disindaydi, gun menusu istedi, ben de kapılıp gittim bahtımın rüzgarına malesef)
Aksam cok acıkırsam salatalikla falan idare etmeye çalışacağım. Cunku yarin da bir misafirlige davetliyim
Valla ben de mensin ne olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim regl öncesi 1 haftalık dönem canımPMS ne oluyo kızlar? Mens ten önceki hafta mı?
Çok iyi yaa tebrikler.İyi akşamlar,
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. 1 tabak patates salatası, yeşil çay
15.00. 1 elma
18.00. Çeyrekten az ekmek, hamsi, salata
19.30. 3 bardak çay
2.5 litre su. Yürüyüş-egzersiz yok, ev toplama işi çok
Valla benm de yaa bugün çok ağırdı parçalandım resmenYaptım canım sonlara doğru canım çıktı
Bendensin bugünCok sapitik bir gun oldu
Sabah limonlu su
10.30 3 kuru kayisi, 1 bardak yoğurt
16.30 1 küçük gozleme (avuc icim kadar 4 dilime denk aşağı yukari), az patates salatası, cok sarma yani sayısız kadar cok sarma2 kaşık kadar pudingli kekli bir tatlı. (Eşim sehir disindaydi, gun menusu istedi, ben de kapılıp gittim bahtımın rüzgarına malesef)
Aksam cok acıkırsam salatalikla falan idare etmeye çalışacağım. Cunku yarin da bir misafirlige davetliyim
Oo baya ayran içmişsin şişmedin mi içerken kız farketmemişsin ama iyi şifa olsun14 ocak listem
8.30 limonlu ılık su
12 de iki dilim ekmekten tost ve çay
1 de 3 sıkım çiğköfte
19 da 5 tane kuru biber dolması 1 tane de kuru patlıcan dolması (her dolmada 1 yk bulgur var)
Yemeğim bol aciliydi kızlar o yüzden 1 litreye yakın ayran içtimne ara içtim hiiç farketmedim
1 buçuk litre su içtim
75 mekik çektim
100 ip atladım
Psikolojik olarak evet daha iyiyim ama yediklerimin pişmanlığını yaşıyorum yaa.Efsun64 daha iyi hissediyor musun
İyiyim tşk ederm :)Slm kizlar nasilsiniz ya 3 gundur gelemedim
Çok güzel geçirmişsin bugünü bence :)Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 kase çorba
Saat 10 buçukta
Bikac tane galeta
Saat 5 te
1 kase çorba
1 tabak lahana yemeği
1 tabak salata
Şu 2 lt
Spor malesef 15 tatile çıkacağımız için evleri temizle eşyaları yıka utuleyle uğraşıyorum bu aralar.hafta sonuna kadar bitirmem lazım.
LAydLiNe
kilom 63,2
14 ocak menüm gelsin
9.00
1/3 avokado
1 kk kadar tulum peyniri
10 y.zeytin
1 dilim dukan ekmek
12.30
1 kepçe mantar çorba
150 g kadar biftek
1 yemek kaşığı pilav
16.00
2 ceviz
1 kuru incir
19.00
salata
1 tavuk but haşlama-derisiz
21.00
8 badem
2 hurma
1 mandalina
2 L su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?