Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın. Maalesef dün çok kötü midemi üşütmüşüm. Bütün gece kusma ve ishal ile geçti. Hastanede serum takmaya gideceğim. Kendimi yağsız,hafif yemeye öyle alıştırmışım ki yediklerim üşütmenin etkisiyle çok ağır geldi.

Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak toparlanır sın.

Atlattıktaaaaa yarın 120 tanede napcaz kız
Günaydın kızlar, dün size heveslendim, bende aletsiz 75 mekik çektim. Küçük oğlumu ayaklarıma oturttum rahat kalkayım diye, ama yine de baya zorladım. Bi de siz tek seferde mi çektiniz maşallah. Ben 3-4 molada çekebildim ama öldüm çekerken.. biraz belim ağrıyor şimdi fazla yüklendim sanırım..

G
Günaydın canım 50 çektim 5 dakika durdum 25 daha çektim:) hele bu günkünü aslaa tek seferde çekemem :)) zorlama canım kendini sen sezeryan olmuştun sanırım dikişlerine zarar gelmesin Allah korusun bölebildiğin kadar böl sen :)

Geçmiş olsun canım ya

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

Canım güzel düşünmüşsün :)
Ben tam mekik çekemiyorum maalesef.
Ben 2 parçada çektim mekiği önce güzel bi temizlik yaptım sonra dinlenmek için yere yattım ooh omuriliğim belim rahatlasın diye açtım bi vlog onu izlerken mekiğimi 2 seferde çektim ilk turda sadece yarım mekik ikincide dizlerimi de kendime çekerek yaptım işte o ikinci beni mahvetti.

Kızlar günaydın yeni uyandım sabah 7 buçukta uyuduk

Çok güzel bir rüya gördüm :)

Bir yatak odasındayız annemle ama bizim değil annem sol tarafımda oturuyor içerde de kv kp görümce var.
Ben alıyorum sarı bir tunik giyiyorum. Bi bakıyorum incecik olmuşum ondan sonra hem kendimr bakıyorum hem oynuyorum seviniyorum nasl inceldim böyle nasıl güzelleştim diye :) o sırada kp aradı uyandırdı

Cok gecmis olsun. Ben senin beslenme sekline bir turlu alisamadim normal yedigin anda etkileniyorsun. Bence profosyonel diyetisyen desteği alman lazım

Selamlar, 15 ocak listem
8.30 da limonlu ılık su
11.30 da 2 bardak ayran (içim yanıyo nedendir bilmem ayran iyi geliyo)
12.30 da 3 yk patates ezmesi
1 dilim ekmek
Çay
18.30 da 2 kase marul cacığı
1 tabak kabak yemeği
Yarim dilim ekmek

2 litre su
120 mekik
100 ip atlama

İyi akşamlar herkese,
Menüm
11.00. 1 tabak ekşili çorba
14.00. 1 elma
17.30. 1 tabak etli yeşil fasulye, 3 kaşık pilav
20.00. 1 kupa yeşil çay

2,5 litre su, ev toplama işi yaptım yine, belim ağrıdığı için mekik yok

Pilav yine pirinç pilavıydı bizimkiler bulgur pilavını sadece salata ve cacıkla yerler. Yemeğin yanında illa pirinç pilavı olacak

Sabah limonlu su

12.00 1 kk beyaz peynir, 7 8 zeytin, 1 minik salatalik, 2 ceri domates

15.30 misafirlikteydim, sadece bir kase kısır yedim

19.00 kucuk bir tabak zeytinyağlı pırasa

20.30 yine bir misafirlik, 2 tane kurabiye yedim yemek uzeri gidildiği icin sadece tatli cesitleri vardi, salata cinsi bisey yoktu, ben de kurabiye yedim

Su 2 litreyi biraz geçti

Cok gecmis olsun. Ben senin beslenme sekline bir turlu alisamadim normal yedigin anda etkileniyorsun. Bence profosyonel diyetisyen desteği alman lazım
aynen öyle.Kesinlikle yağlı,salçalı vb yiyemiyorum. Kan tahlili falan da yaptırdım ama d vit. dışında birşey çıkmadı.Az yersem iyiyim. Sebze ağırlıklı beslenirsem de sorun yok ancak geleneksel tüm yemekler bende sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…