- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Atlattıktaaaaa yarın 120 tanede napcaz kızValla benm de yaa bugün çok ağırdı parçalandım resmen
Süperiz 75 i atlattık
3 e bölelim bence :)Atlattıktaaaaa yarın 120 tanede napcaz kız
Olur canım bi nefeslik mola verelim :))3 e bölelim bence :)
Ya da 2 ye bölelim nasıl olur ?
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak toparlanır sın.Herkese günaydın. Maalesef dün çok kötü midemi üşütmüşüm. Bütün gece kusma ve ishal ile geçti. Hastanede serum takmaya gideceğim. Kendimi yağsız,hafif yemeye öyle alıştırmışım ki yediklerim üşütmenin etkisiyle çok ağır geldi.
Günaydın kızlar, dün size heveslendim, bende aletsiz 75 mekik çektim. Küçük oğlumu ayaklarıma oturttum rahat kalkayım diye, ama yine de baya zorladım. Bi de siz tek seferde mi çektiniz maşallah. Ben 3-4 molada çekebildim ama öldüm çekerken.. biraz belim ağrıyor şimdi fazla yüklendim sanırım..Atlattıktaaaaa yarın 120 tanede napcaz kız
Günaydın canım 50 çektim 5 dakika durdum 25 daha çektim:) hele bu günkünü aslaa tek seferde çekemem :)) zorlama canım kendini sen sezeryan olmuştun sanırım dikişlerine zarar gelmesin Allah korusun bölebildiğin kadar böl sen :)Günaydın kızlar, dün size heveslendim, bende aletsiz 75 mekik çektim. Küçük oğlumu ayaklarıma oturttum rahat kalkayım diye, ama yine de baya zorladım. Bi de siz tek seferde mi çektiniz maşallah. Ben 3-4 molada çekebildim ama öldüm çekerken.. biraz belim ağrıyor şimdi fazla yüklendim sanırım..
Geçmiş olsun canım yaHerkese günaydın. Maalesef dün çok kötü midemi üşütmüşüm. Bütün gece kusma ve ishal ile geçti. Hastanede serum takmaya gideceğim. Kendimi yağsız,hafif yemeye öyle alıştırmışım ki yediklerim üşütmenin etkisiyle çok ağır geldi.
Çok geçmiş olsun canımHerkese günaydın. Maalesef dün çok kötü midemi üşütmüşüm. Bütün gece kusma ve ishal ile geçti. Hastanede serum takmaya gideceğim. Kendimi yağsız,hafif yemeye öyle alıştırmışım ki yediklerim üşütmenin etkisiyle çok ağır geldi.
Canım güzel düşünmüşsün :)Günaydın kızlar, dün size heveslendim, bende aletsiz 75 mekik çektim. Küçük oğlumu ayaklarıma oturttum rahat kalkayım diye, ama yine de baya zorladım. Bi de siz tek seferde mi çektiniz maşallah. Ben 3-4 molada çekebildim ama öldüm çekerken.. biraz belim ağrıyor şimdi fazla yüklendim sanırım..
Cok gecmis olsun. Ben senin beslenme sekline bir turlu alisamadimHerkese günaydın. Maalesef dün çok kötü midemi üşütmüşüm. Bütün gece kusma ve ishal ile geçti. Hastanede serum takmaya gideceğim. Kendimi yağsız,hafif yemeye öyle alıştırmışım ki yediklerim üşütmenin etkisiyle çok ağır geldi.
Harikasın erkenden halletmişsin ben daha başlayamadım kahvaltımı yeni yaptım biraz zaman geçince yapıcam inşallah :))Yaptım vallaa yaptım 120 mekiğiama sanırım akşama kadar yerimden kalkamıycam o neydi öyle kıızzz
aynen öyle.Kesinlikle yağlı,salçalı vb yiyemiyorum. Kan tahlili falan da yaptırdım ama d vit. dışında birşey çıkmadı.Az yersem iyiyim. Sebze ağırlıklı beslenirsem de sorun yok ancak geleneksel tüm yemekler bende sorunCok gecmis olsun. Ben senin beslenme sekline bir turlu alisamadimnormal yedigin anda etkileniyorsun. Bence profosyonel diyetisyen desteği alman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?