Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Çok teşekkürler.Serum+ilaç karışımı sonrası ishal durdu. Dün gece eve döndüm.Neyse ki ailem de gelmişti. Erken yattım.Belki de hastalıktan bir de üstüne regl oldum; hem de 5 gün erkenden :/ Bugün iş başı yaptım ,hala biraz halsizlik var . Belki sahaya çıkmam. Bugün tartıldım ki 54.9 um. Mide ve bağırsaklar bomboş olunca demek ki . Regl olmanın verdiği yorgunluk dışında iyi sayılırım.

Mide üşütmesi,iş seyahatleri üstüne bir de erken regl derken bir süredir menülerime ve spora özen gösteremedim. Tekrardan menü yazmaya başlasam iyi olacak.

16.01.2020 menü ve program
Kahvaltı 08:45

1 yumurta,1 dilim peynir ,5 adt yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt çavdar ekmeği,1 salatalık
Öğle 12:30
Ezogelin çorba,az kısır,salata,yoğurt
Ara:
akşam 1 fincan yeşil çay ,öğleden sonra 1 soda ve 1 portakal
Kaçamak:)
yok-şekersiz kahve
Akşam 19:00
şehriye çorbası
Spor:yok
Su
:2-2,5 lt

Çok iyisin benim canım spor arkadaşım :)

16 Ocak 2020
KG: 77,5
YAĞ: 49,9
SU: 34,4
KAS: 24,8
KEMİK: 10,3
MTBLZM: 2088

10 Ocak 2020
KG: 78,9
YAĞ: 50,6
SU: 33,9
KAS: 24,4
KEMİK: 10,3
MTBLZM: 2095

Vücudumdaki 6 günlük değişim yağ oranında 50 lerden kurtulmuşum süpeeer

Gelecek hedefim obezlik sınıfından kurtuluşum olan 73 olsa diyorum zaman olarak da 28 Şubat desem çok mu kısa gelir artık eskisi kadar hızlı gitmeyecek kilom çünkü tutturamazsam motivasyonum düşer ama 28 şubat eşimin d.günü o gün yiyeceklerim bana ödül olur diycem ama ben yaşpasta krizine giren yaş pastayı özleyen biri değilim onu ödül sayarsam asıl özlediklerimden yine uzak kalıcam ne yapsam acaba ...

Dün mekik çektinmi canım mesajını göremedim
Ah canm yaa unuttum heyecanımdan onları yazmayı
Çektim canım kaburgalarım parçalandı resmen

Dün kızımın ara uykularını 45 dk tuttum uykusunu almasına engel oldum gece uykusuna erken yatsın diye yine sabah 5 te uyudu.. marketlerde gezdik bir de tüm gün kızımın altını ben aldım o yüzden dün akşam omzum tutuldu ellerim çok ağrıyordu buraya gelemedim o yüzden kusuruma bakma :)))
Yarın dinlenme günümüz heyyooo

Kaç yaşında cimcime ay sevindim yaptığına canım evet çok cokkk zordu ama bu kadar yorulmamıza değecek inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…