- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Çok teşekkürler.Serum+ilaç karışımı sonrası ishal durdu. Dün gece eve döndüm.Neyse ki ailem de gelmişti. Erken yattım.Belki de hastalıktan bir de üstüne regl oldum; hem de 5 gün erkenden :/ Bugün iş başı yaptım ,hala biraz halsizlik var . Belki sahaya çıkmam. Bugün tartıldım ki 54.9 um. Mide ve bağırsaklar bomboş olunca demek kiÇok geçmiş olsun canımşimdi nasılsın ?
Sen yined3 yeme canım pirinç pilavı.cok canın isterse biraz tat ama özel olark yeme kilo aldiriyorPilav yine pirinç pilavıydıbizimkiler bulgur pilavını sadece salata ve cacıkla yerler. Yemeğin yanında illa pirinç pilavı olacak
Hosgeldin. Nasilsin?Selam kızlar ben geldim.Herkes nasıl??
Çok iyisin benim canım spor arkadaşım :)Selamlar, 15 ocak listem
8.30 da limonlu ılık su
11.30 da 2 bardak ayran (içim yanıyo nedendir bilmem ayran iyi geliyo)
12.30 da 3 yk patates ezmesi
1 dilim ekmek
Çay
18.30 da 2 kase marul cacığı
1 tabak kabak yemeği
Yarim dilim ekmek
2 litre su
120 mekik
100 ip atlama
Hoşgeldin canım, iyiyiz şükür, sen nasılsın toparlandın mı biraz?Selam kızlar ben geldim.Herkes nasıl??
Helal olsun sana bravoo tebriklerrKızlar şuan geçmişi okumadan yazıyorum
Ve tam şuanda karşınızdaaaa 16 Ocak hedefini(78,0) tutturmuş bir Efsun vaaaaarrr
16 Ocak 2020: 77,5
Çok teşekkür ederiiim :))Helal olsun sana bravoo tebriklerrdarısı bana inşallahhhh :)))
Dün mekik çektinmi canım mesajını göremedimÇok teşekkür ederiiim :))
Amiiin amiiinn inşallah darısı hepinize olsun
Ah canm yaa unuttum heyecanımdan onları yazmayıDün mekik çektinmi canım mesajını göremedim
Yaaa çok erkencisin ben daha 1 saat önce uyandımmmSelam kızlar bugün 50 mekik çekilecek unutmayın :)) ben çektim bilee
Kaç yaşında cimcimeAh canm yaa unuttum heyecanımdan onları yazmayı
Çektim canım kaburgalarım parçalandı resmen
Dün kızımın ara uykularını 45 dk tuttum uykusunu almasına engel oldum gece uykusuna erken yatsın diye yine sabah 5 te uyudu.. marketlerde gezdik bir de tüm gün kızımın altını ben aldım o yüzden dün akşam omzum tutuldu ellerim çok ağrıyordu buraya gelemedim o yüzden kusuruma bakma :)))
Yarın dinlenme günümüz heyyooo
Yaaa çok erkencisin ben daha 1 saat önce uyandımmm
Nazar değmesin tütütütütü
Iyiyim bende işte napalim.Ya akşam tartiya hemen yansır da kahvaltıyı dengelemek kolay sankiHosgeldin. Nasilsin?
Kahvaltiya bir arkadas davet etmiştisonuç pek ic acıcı olmadi malesef. Ogle ve akşamı hafif tutabilsem bari
Hosbulduk canim.Daha iyiyim sanki çok şükür.Hoşgeldin canım, iyiyiz şükür, sen nasılsın toparlandın mı biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?