Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaç yaşında cimcime ay sevindim yaptığına canım evet çok cokkk zordu ama bu kadar yorulmamıza değecek inan
İnşallah yarayacak adım adım vücudumuz şekil alacak toparlanacak :)))
Vücudumun küçüldüğünü hep farkediyorum çok hoşuma gidiyor hele dünkü rüyam muhteşemdi :)))

Kızım 17 aylık gece oturup sabah gece uykusuna yatıyor toparlayamadım bir türlü

Azı dişlerini çıkarma döneminde şu an annesi tam huy değiştirme zamanları. Toparlanacak inşallah. Rüyanda çok güzel tam iyice gaza getirecek cinsten

Azı dişlerini çıkarma döneminde şu an annesi tam huy değiştirme zamanları. Toparlanacak inşallah. Rüyanda çok güzel tam iyice gaza getirecek cinsten
Canım huysuzluğu yok normal takılıyoruz oynuyoruz maşallah ama uyku düzeni 5. Dişi çıkarırken bi bozuldu geri düzelmiyor şimdi de ellemiyorum bakalım ne zmaan uyanacak.

Ayy evet yaa nasıl mutluydum nasııılll

Selamlar kızlar 16 ocak listem
8.30 da 1 bardak limonlu ılık su
11.30 büyük bardak ayran
13.30 da 1 tavada yumurta 5 zeytin 1 yk kabak yarım lavaş ekmeği çay
18.30 da 2 kase tarhana çorbası
19.00 da 1 bardak daha ayran:)
Birazdan ada çayı demlerim
100 ip atlama
50 mekik
1 buçuk litre su içtim

İyi akşamlar
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.30. 1 tabak tarhana çorbası
14.00. 1elma, 1 portakal,1 mandalina
16.00. Çeyreğin yarısı ekmek arası balık, marul, yeşil çay
17.00. 1incir kurusu, 2 kuru hurma
19.30. 5 parça tarhana, 1 ceviz, 3 bardak çay

2,5 litre su. Egzersiz yok, iş çok

canım menüde aşırı bir şey yok güzel ama bu kadar az yiyerek hem iş güç hem 3 çocuk şekerin düşmüyor yor değil mi yetiyor mu ?

Pilav yine pirinç pilavıydı bizimkiler bulgur pilavını sadece salata ve cacıkla yerler. Yemeğin yanında illa pirinç pilavı olacak
ayy pirinç pilavı çok fena bir şey sanki ekmek yesem daha iyi gibi ertesi güne çok etki ediyor hemen ya artıyor kilom ya da hiç kilo veremiyorum

canım sanki üzüldüğün kadar kalorili bir şey yok gibi kısır 1 kase olabilir gibi geliyor bana sonuçta içinde yeşillik falan da olduğu için.
kurabiyeler olmasa iyiymiş kısır yediğin gün. Başka bir gün olsa kurabiyeye de çok demezdim sanırım :)
biraz leslie falan mı yapsan iyice geç olmadan belki vicdanın rahat eder. :)

her şey üst üste gelmiş yaa aman dikkat et kendine sağlığına :) daha iyi olmana sevindim :)

sen bi iyice sağlığına kavuş da spor menü falan çok mühim değil :)

menü güzel eğer şekerin düşmüyorsa enerjin düşmüyorsa kaçamak da yok :)))

Selam kızlar ben geldim.Herkes nasıl??

selam canım ben iyiyim Allaha şükür birz ellerim bileklerim acıyor güçsüzlük var o kadar :)
Sen nasıl oldun ?

Menü güzel canım :)
lavaş ekmeğine üzgün işaret koymuşsun genel olarak menüne bakınca üzülecek bir durum görmedim neden üzüldün ki :) ben mi fazla iyimserim ya sizin yedikleriniz neden bana çok çok az geliyor
iyi akşamlar canım :) ooo sen de kahvaltıda tarhana seversin :))

kusura bakmayın kızlar ancak cevap verdim telefondan zor geliyor pc başına da her zaman geçemiyorum ancak yazabildim size

benim yazdıklarıma da pek cevap veren olmamış

16.01.2020
Kahvaltı : 14:00 1 tabak salçalı makarna (ellerim çok acıyordu hazırda olan makarnayı ısıtıp yedim en kolay o geldi.)

Ara : 6 adet Altınbaşak bisküvi, 1 domatesli biber, 7-8 adet kızarmış patates (kızımın kahvaltı menüsüne salça oldum sanırım biraz :) )

Akşam: 1 kase kelle paça, 4-5 kaşık keşkek (sanırım içinde ne tavuk ne et vardı), salata, haydari, biraz kıtır ekmek, 5-6 dilim kıymalı pide, 3 sıkım çiğköfte 1 adet marul.

Spor: 50 mekik
1 km civarı yürüyüş

Su: Henüz 1lt nasılsa sabaha kadar oturcaz içerim biraz daha diye düşünüyorum :)
kızım sabah 5 civarı uyudu akşam 6 ya gelirken ben uyandırdım ((

LAydLiNe Takımlara katılmak isteyenlerden bildirim görünce bakıyorum çoktan kapmış oluyorlar yaa

Ben sabaha nasıl uyanıp bildirim yapıcam bilmiyorum bugünün kilosunu mu yazsak yoksa ben tok wc çıkmamış da olsam sabah uyumadan önce tartılıp mı yazsam bizim uyku düzensizliğimiz çok karıştırıyor bu cuma işlerini

Efsun64 kız naaptın sen öyle makarnalar pideler bisküviler kızartmalar.. hepsi de tartı öncesi hiç iyi olmamış canım yaa ne güzel zayıflıyosun bunları yaparsan kilo vermen yavaşlar

Efsun64 kız naaptın sen öyle makarnalar pideler bisküviler kızartmalar.. hepsi de tartı öncesi hiç iyi olmamış canım yaa ne güzel zayıflıyosun bunları yaparsan kilo vermen yavaşlar
kız bugün benim hedef tutturmamı kutlamamdı bir dahaki hedefimi cumaya belirledim 14 Şubata denk geldi
Makarnayı o yüzden rahat rahat yedim kocaman 1 tabak hem deee

nasıl yeni hedefim sence ? belirlerken karar vermekte çok zorlandım aslında 28 şubatı düşündüm ama tam 1 ay olsun diye de 14 şubatı seçtim 28 şubat mı yapsam geri hem o gün eşimin ve kv min d. günü çok yesem de ödül sayarım kafam çok karışık ??

28 şubat yaparsam hedef kilomu da 73,5 yaparım hangisini yapsam ?

canım menüde aşırı bir şey yok güzel ama bu kadar az yiyerek hem iş güç hem 3 çocuk şekerin düşmüyor yor değil mi yetiyor mu ?
Bazı günler ilginç bi şekilde az yediğim halde enerjik oluyorum, ama bazende iyi yediğim halde halsiz oluyorum bu günkü gibi.. halsizlik hissettiğimde şekerli şeyler canım çekiyo, kuru hurma incir vs yiyorum iyi geliyo..bazen geç saatlerde tekrar acıkıyorum ama bi oturup yesem hiç bırakamayacağım, en iyisi yemeden yatmak diyorum tutuyorum boğazımı...

Evet sevdiğim çorbaları kahvaltıda bile içebilirim

Sende bugun güzel ödüllendirimişsin kendini.. afiyet olsun

gerçekten az ve hafif yiyince insan daha enerjik olabiliyor eğer diyabet yoksa.
bunu nasıl söylüyorsun dersen bende cushing sendromu yüksekken diyabeti tetikledi şekerim sürekli açken bile 240 larda çıkıyordu o dönemde aç kalamıyordum hemen titremeye başlıyordum ama şimdilerde Allaha şükür kalmadı o titremelerim.
Aç kalmak insana şifa da veriyormuş ama ne bileyim sende 3 çocuk var bir de işin başından aşkın o yüzden bi sorayım dedim :)

Haklısın, sağol düşündüğün için canım... Bide pazar günü taşınacağımız için son günlerde çok yoğun toplanıyorum, ne yedim içtim acıktım mı tok muyum farkında bile olmuyorum bazen..

Daha iyiyim canım bende çok şükür.senin spordan dolayımı ağrıyo.Baska bisey yoktur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…