- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Sanada geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın, diğeride geçer inşallah..gerçekten az ve hafif yiyince insan daha enerjik olabiliyor eğer diyabet yoksa.
bunu nasıl söylüyorsun dersen bende cushing sendromu yüksekken diyabeti tetikledi şekerim sürekli açken bile 240 larda çıkıyordu o dönemde aç kalamıyordum hemen titremeye başlıyordum ama şimdilerde Allaha şükür kalmadı o titremelerim.
Aç kalmak insana şifa da veriyormuş ama ne bileyim sende 3 çocuk var bir de işin başından aşkın o yüzden bi sorayım dedim :)
Kendini çok aşırı zorlamayacağın bi hedef seç, hangisiyse?
doğru haklısın insan bir şeylerle uğraşınca öyle oluyor :))Haklısın, sağol düşündüğün için canım... Bide pazar günü taşınacağımız için son günlerde çok yoğun toplanıyorum, ne yedim içtim acıktım mı tok muyum farkında bile olmuyorum bazen..
hayır canım spordan değil iltihaplı romatizma hastasıyım.Daha iyiyim canım bende çok şükür.senin spordan dolayımı ağrıyo.Baska bisey yoktur umarim
İnşallah canım teşekkür ederim :)Sanada geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın, diğeride geçer inşallah..
Bence ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo, 2. Hedefin de 28 şubata kadar, 4 kilo vermek olsun. Çünkü 3 kiloyu o vakte kadar verebilirsen, üzerine 1 kiloyu 2 haftada zaten verebilirsin diye düşünüyorumdoğru haklısın insan bir şeylerle uğraşınca öyle oluyor :))
1,5 ay da 4 kg verebilirim herhalde ?
ya ödemler gitti ya veremezsem diye korkuyorum ama bir yandan 1 ayda 3 kg vermek istemek de az gibi geliyor.
ama çok hedef belirleyip hüsrana uğrarsam da bu işten vazgeçebilirim motivasyonum kalmaz diye düşünüyorum o yüzden süreyi 28 şubata uzatıp hedef kiloyu 4 yapsam 1 buçuk ayda gider mi bi cesaretim geliyor gibi :)))
o gün hem d. gününde özgürce de yiyebilirim ya bana bi gaz verin kızlar
spor yapamayınca emin olamıyorum kendimden.
1) 14 Şubata kadar 3 kg vermek
2) 28 Şubata kadar 4 kg vermek
Çok geçmiş olsun canım bi kacgundur takıp edemedim ki hiç bilmiyodum.hayır canım spordan değil iltihaplı romatizma hastasıyım.
hayır canım spordan değil iltihaplı romatizma hastasıyım.
[/QUOTE
Ama yinede sağlığını etkileyecek seni zorlayacak da, illa bi hedef belirlemek zorunda değilsin, elinden geldiği kadar yaparsın, gittiği kadar gitsin kilon. Yavaş ve emin adımlarla ilerlersin....
Düşüncelerime tercüman olmuşsun canım :) aynen ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo olsun 28 şubata kadar iki haftada çok rahat verirsin 1 kiloyuBence ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo, 2. Hedefin de 28 şubata kadar, 4 kilo vermek olsun. Çünkü 3 kiloyu o vakte kadar verebilirsen, üzerine 1 kiloyu 2 haftada zaten verebilirsin diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım :)Çok geçmiş olsun canım bi kacgundur takıp edemedim ki hiç bilmiyodum.
Hoşgeldin :)LAydLiNe kaptanım gezdim, yedim, içtim geldim sonunda geri. Yarın sabah tartılıyorum ve başlıyorum yeniden.
Iyi geceler bu arada herkese
1 ayda kendime 2 ödül veremeyeceğime göre ben direk 28 Şubatı seçeyim o zaman rahat rahat yiyeyim o gün ikramları pastaları kızlar :)Düşüncelerime tercüman olmuşsun canım :) aynen ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo olsun 28 şubata kadar iki haftada çok rahat verirsin 1 kiloyuEfsun64
Aynen benim buraya gelmeden önce hedefim ayda 2 kilo vermekti aslında canım ya hem canımın istediğini yiyerek kilo veririm diyordum ama buraya gelince bi hırslandım galibaAma yinede sağlığın
Sağlık durumuna göre ilerle canım, çok aç kalınca titremelerim geliyo vs demiştin yanlış hatırlamıyorsam, hızlı zayıflayacam diye sağlığını riske atma, bi yeri yapalım derken bi yeri yıkmayalımAynen benim buraya gelmeden önce hedefim ayda 2 kilo vermekti aslında canım ya hem canımın istediğini yiyerek kilo veririm diyordum ama buraya gelince bi hırslandım galiba
Evet canım diyabetim yüksek seyrediyorkendi o dönemim. Şimdilerde olmuyor öyle bir şeyim.Sağlık durumuna göre ilerle canım, çok aç kalınca titremelerim geliyo vs demiştin yanlış hatırlamıyorsam, hızlı zayıflayacam diye sağlığını riske atma, bi yeri yapalım derken bi yeri yıkmayalım
Hoş buldukHoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?