Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanada geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın, diğeride geçer inşallah..

Kendini çok aşırı zorlamayacağın bi hedef seç, hangisiyse?
doğru haklısın insan bir şeylerle uğraşınca öyle oluyor :))

1,5 ay da 4 kg verebilirim herhalde ?
ya ödemler gitti ya veremezsem diye korkuyorum ama bir yandan 1 ayda 3 kg vermek istemek de az gibi geliyor.
ama çok hedef belirleyip hüsrana uğrarsam da bu işten vazgeçebilirim motivasyonum kalmaz diye düşünüyorum o yüzden süreyi 28 şubata uzatıp hedef kiloyu 4 yapsam 1 buçuk ayda gider mi bi cesaretim geliyor gibi :)))
o gün hem d. gününde özgürce de yiyebilirim ya bana bi gaz verin kızlar
spor yapamayınca emin olamıyorum kendimden.

1) 14 Şubata kadar 3 kg vermek
2) 28 Şubata kadar 4 kg vermek

Bence ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo, 2. Hedefin de 28 şubata kadar, 4 kilo vermek olsun. Çünkü 3 kiloyu o vakte kadar verebilirsen, üzerine 1 kiloyu 2 haftada zaten verebilirsin diye düşünüyorum

Ama yinede sağlığın

Ben illa şu zamana kadar şu kadar vericem demiyorum kendime, sonradan hayal kırıklığı yaşamayım diye. Elimden geleni yapıyorum sadece..

Bence ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo, 2. Hedefin de 28 şubata kadar, 4 kilo vermek olsun. Çünkü 3 kiloyu o vakte kadar verebilirsen, üzerine 1 kiloyu 2 haftada zaten verebilirsin diye düşünüyorum
Düşüncelerime tercüman olmuşsun canım :) aynen ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo olsun 28 şubata kadar iki haftada çok rahat verirsin 1 kiloyu Efsun64

Düşüncelerime tercüman olmuşsun canım :) aynen ilk hedefin 14 şubata kadar 3 kilo olsun 28 şubata kadar iki haftada çok rahat verirsin 1 kiloyu Efsun64
1 ayda kendime 2 ödül veremeyeceğime göre ben direk 28 Şubatı seçeyim o zaman rahat rahat yiyeyim o gün ikramları pastaları kızlar :) Aysegul 6666

Aynen benim buraya gelmeden önce hedefim ayda 2 kilo vermekti aslında canım ya hem canımın istediğini yiyerek kilo veririm diyordum ama buraya gelince bi hırslandım galiba
Sağlık durumuna göre ilerle canım, çok aç kalınca titremelerim geliyo vs demiştin yanlış hatırlamıyorsam, hızlı zayıflayacam diye sağlığını riske atma, bi yeri yapalım derken bi yeri yıkmayalım

Evet canım diyabetim yüksek seyrediyorkendi o dönemim. Şimdilerde olmuyor öyle bir şeyim.
Valla ne zor oldu hedef seçmek bu sefer
Ama verdim kararımı iyice uzatmayayım mevzuuyu
Teşekkür ederim kızlar :))

Eğer sabah bildirim yapamazsam diye yazıyorum aç değilim uyanabilirsem en doğru bildirimimi yaparım :)

10 ocak 78,9
17 ocak 78,2

16 Ocak 77,5 (hedef günümdü bugünü ödül günü yaptım ve doğal olarak kilom arttı)

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…