Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Henüz kanama bitmedi hala ama artık toparliyorum.Baya azaldi.Spora ne zaman başlayabilirim.Agrilarim bitti sanki.
Günaydın canım yinede biraz daha bekle istersen ne olur ne olmaz biraz daha toparlan sporunu sonra yaparsın. Hem kilon az olduğu halde bu hafta bayağı verebilmişsin tebrik ederim

Hepinize selamlar 14 ocakta diyete başladım 4 gündeee 1.3 kg vermişim bile:)
Başlangıç 73
Şimdiki kilom 71.7
Fark 1 kilo 300 gr
Ama tabi yeni başladıgım için ödemdir bu giden. Olsun güne çok güzel bi moral ile başlattı bu rakam

Merhabalar kızlar kilo bildirimi yapayım ben de 1 haftanın 4 gününü misafirlikle geçirdiğim için ve regl olacağım için şiştim
Geçen cuma 71.6
Bugün 72.2
Fark +600 gr.
Kaptanım bir de bu hafta tatile gidiyoruz memlekete iki hafta evde olmayacağım tartı bildirimlerini nasıl yaparım bilmiyorum izne ayrılabiliyorsam izne mi ayrılsam acaba? Bir yol gösterir misin bana?

Günaydın canım yinede biraz daha bekle istersen ne olur ne olmaz biraz daha toparlan sporunu sonra yaparsın. Hem kilon az olduğu halde bu hafta bayağı verebilmişsin tebrik ederim
Teşekkür ederim canım.Aslinda pek bisey yemedim ondandır.Spor için en iyisi bekleyim birkaçgün daha.

Harikasın canım.tebrikler.Masallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…