- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Günaydın canım yinede biraz daha bekle istersen ne olur ne olmaz biraz daha toparlan sporunu sonra yaparsın. Hem kilon az olduğu halde bu hafta bayağı verebilmişsin tebrik ederimGünaydın kızlar
Henüz kanama bitmedi hala ama artık toparliyorum.Baya azaldi.Spora ne zaman başlayabilirim.Agrilarim bitti sanki.
Teşekkür ederim canım.Aslinda pek bisey yemedim ondandır.Spor için en iyisi bekleyim birkaçgün daha.Günaydın canım yinede biraz daha bekle istersen ne olur ne olmaz biraz daha toparlan sporunu sonra yaparsın. Hem kilon az olduğu halde bu hafta bayağı verebilmişsin tebrik ederim
Harikasın canım.tebrikler.Masallah sana.Hepinize selamlar14 ocakta diyete başladım 4 gündeee 1.3 kg vermişim bile:)
Başlangıç 73
Şimdiki kilom 71.7
Fark 1 kilo 300 gr
Ama tabi yeni başladıgım için ödemdir bu giden. Olsun güne çok güzel bi moral ile başlattı bu rakam
Süpersin canım tebriklerrGünaydın kızlar,
geçen hafta cuma 87
Bugun 85.7
Fark -1300 gr
Teşekkür ederim canıımmHarikasın canım.tebrikler.Masallah sana.
Tşk canım, aslında çarşamba 85.6 idim bugun biraz şişkinlik ve mens te var..Süpersin canım tebriklerr
Sağol canım, sende çok iyi vermişsin, maşallah tebriklerSüpersin canım tebriklerr
Hedefe çok az kalmış 6 dediğin nedir ki :))Günaydın herkese, 66 kilo ciktim, aynı kiloda dönmüşüm yani hatta sanirim 66.3 idim.
Bu süreçte ara ara yürüdüm, bazen 65.5 oldum bazen 66.5 ama istikrar olmayınca yerimde saymışım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?