- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Süpersin canım vallaGünaydın kızlar biz uyandık :))
Geçmişi okumadan yazıyorum dün yediklerimin sonucunda bugün yinr 77,5 çıktım.
Üzerine bir de regl oldum :)
polokey2244
@Aysegul 6666
Canım benim bi bilgim yok bu konudaGünaydın kızlar
Henüz kanama bitmedi hala ama artık toparliyorum.Baya azaldi.Spora ne zaman başlayabilirim.Agrilarim bitti sanki.
Harika bir haber bu çok sevindiiimmHepinize selamlar14 ocakta diyete başladım 4 gündeee 1.3 kg vermişim bile:)
Başlangıç 73
Şimdiki kilom 71.7
Fark 1 kilo 300 gr
Ama tabi yeni başladıgım için ödemdir bu giden. Olsun güne çok güzel bi moral ile başlattı bu rakam
Vaaooow bu hafta sanki çoğunluk olarak iyi gidiyoruz çok iyi haber bu canım tebrikleerGünaydın kızlar,
geçen hafta cuma 87
Bugun 85.7
Fark -1300 gr
Canım sen de adının altına başlangıç kilosu güncel kilo hedef kilo bilgini yazsan mı genel olarak görmek iyi oluyor yorum yaparken :)Tşk canım, aslında çarşamba 85.6 idim bugun biraz şişkinlik ve mens te var..
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir yanık değildirDun benim yavrunun eli yandidünden beri gitgel seklinde hastanelerdeyiz, pansumana falan moralim yerlerde. Benim yuzumden oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum
Teşekkür ederim canım bünyemin süperliği sanırım bu :)))Süpersin canım valla
Çok çok geçmişler olsunDun benim yavrunun eli yandidünden beri gitgel seklinde hastanelerdeyiz, pansumana falan moralim yerlerde. Benim yuzumden oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum
Çok geçmiş olsun canım.Simdi nasıl.Dun benim yavrunun eli yandidünden beri gitgel seklinde hastanelerdeyiz, pansumana falan moralim yerlerde. Benim yuzumden oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum
Daha iyiyim canım.Biraz toparladım.Spor falan yapamiyorum.Bi kac gunden kanama da biter galiba.Agrimda yok gibi.dira90 sen nasılsın canım? Geçmişi okuyamadım. İyi misin?
Geçmiş olsun cnmPazartesi tartilmadim ama
Geçen cuma :59.5kg
Bugun:59.1kg
Hala gitmedi siskinlik karnimda, vücudumda sanki.
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl peki ?Dun benim yavrunun eli yandidünden beri gitgel seklinde hastanelerdeyiz, pansumana falan moralim yerlerde. Benim yuzumden oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum
Cnm geçmiş olsun şimdik nasil insahllah derindegildil yanikDun benim yavrunun eli yandidünden beri gitgel seklinde hastanelerdeyiz, pansumana falan moralim yerlerde. Benim yuzumden oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?