Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Etiketleyemedim kizlar, hepinize tektek tesekkur ederim. Epey su topladi bugun ama acısı azaldi sanırım, elini kullanıyor ufak ufak. Dunden beri susmadan ağlıyor cok icim sızladı.
Mutfakta ben yemek yaparken hep pacami cekistiriyor. Ben de tezgaha oturtuyorum bana baksin diye. Yeni söndürdugum ocağın izgarasini ellemiş sag eli komple yanık. Cocuklarda deri iyilesmesi hızlı oluyormus, ileri derece bir yanik degilmis cok şükür. Ama 2 gundur omrumuzden omur gitti

Oy yavrum kuzuum kıyamam minişime
İnşallah çabucak iyileşir canım, görünmez kaza işte, napacaksın, bilemezdin ki, kendini çok heder etme, düzelir artık, ağrısı da kalmaz inşallah..

Çok geçmiş olsun cnm, oluyor öyle suçlama kendini. Bizimki de dibimde hep mutfakta, kazaların eşiğinden dönüyoruz. Cabuk iyileşir insallah .

Çok üzüldüm içim parçalandı
Canım benim kıyamam Allahım acil şifa versin

Bu sabah hastane telaslarindan tartilamadim malesef ama pek ic acici olmadigini da biliyorum

Sabah limonlu su

13.00 sucuklu 1 yumurta, 2 ceri domates, 4 5 zeytin, 2 kucuk dilim tam bugday ekmeği

17.00 bir kase tarhana corbasi, bir kase yoğurt

20.00 bir tabak sulu köfte

Eşim arkadaslarini çağırmıştı daha once, iptal etmeyelim dedik. Bir suru cesit cesit ikramlar var. Umarim bir kacamak yapmam bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…