Oy yavrum kuzuum kıyamam minişimeEtiketleyemedim kizlar, hepinize tektek tesekkur ederim. Epey su topladi bugunama acısı azaldi sanırım, elini kullanıyor ufak ufak. Dunden beri susmadan ağlıyor cok icim sızladı.
Mutfakta ben yemek yaparken hep pacami cekistiriyor. Ben de tezgaha oturtuyorum bana baksin diye. Yeni söndürdugum ocağın izgarasini ellemişsag eli komple yanık. Cocuklarda deri iyilesmesi hızlı oluyormus, ileri derece bir yanik degilmis cok şükür. Ama 2 gundur omrumuzden omur gitti
Evet :) ne oldu yoksa takıma dahil olamayacak mıyımEfsun64 canım daha önce yarışırken ki kullanıcı adın aynı mıydı?
Yazdım şimdi durum bölümüne ama oldu mu bilmiyorumCanım sen de adının altına başlangıç kilosu güncel kilo hedef kilo bilgini yazsan mı genel olarak görmek iyi oluyor yorum yaparken :)
Yok özel başlık yazan yere yazılıyor olmamış canımYazdım şimdi durum bölümüne ama oldu mu bilmiyorum
Bulamadım özel başlık nerde bacımYok özel başlık yazan yere yazılıyor olmamış canım
Çok geçmiş olsun cnm, oluyor öyle suçlama kendini. Bizimki de dibimde hep mutfakta, kazaların eşiğinden dönüyoruz. Cabuk iyileşir insallah .Etiketleyemedim kizlar, hepinize tektek tesekkur ederim. Epey su topladi bugunama acısı azaldi sanırım, elini kullanıyor ufak ufak. Dunden beri susmadan ağlıyor cok icim sızladı.
Mutfakta ben yemek yaparken hep pacami cekistiriyor. Ben de tezgaha oturtuyorum bana baksin diye. Yeni söndürdugum ocağın izgarasini ellemişsag eli komple yanık. Cocuklarda deri iyilesmesi hızlı oluyormus, ileri derece bir yanik degilmis cok şükür. Ama 2 gundur omrumuzden omur gitti
Canım hesap detayları var ya orada bi yerde yazıyordu özel başlık ekleyin diyeTanımadığım kişiler emoji bırakıyo duruma nasıl kaldıracağım
Bulamadım özel başlık nerde bacım
Olmuş canım :)))Oldu mu acaba
Tşk canımEki Görüntüle 2577898
Profil fotomun altında
Çok üzüldüm içim parçalandıEtiketleyemedim kizlar, hepinize tektek tesekkur ederim. Epey su topladi bugunama acısı azaldi sanırım, elini kullanıyor ufak ufak. Dunden beri susmadan ağlıyor cok icim sızladı.
Çatladım meraktanEfsun64 canım daha önce yarışırken ki kullanıcı adın aynı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?