- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Bugünkü menüm,
Kahvaltı 9 civarı
2 yumurtadan omlet, 2 kk beyaz peynir, 2 zeytin, 1 dilim etimek
Öğle 13 civarı
Açık bufeden 1 kaşarlı.mantar, 1 milföy börek
Akşam 18.00
1 kase şehriye çorbası, 3 kaşık patlıcan salatası, 1 tavuk baget
Su 1.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş akşam 30 dk leslie
Neyse tartı günü ödülü olmuş canım leslie yapman iyi olmuş ben de düşünüyorum ama çok sıkılıyorum yaparken zaman geçmiyor bir türlü bir de ayak parmak eklemlerim çok acıyor başlamam için beni kim yüreklendirirÇok ekmekli bi gün geçirdim
17 ocak listem
Saat 11 de 3 dilim ekmek1 sucuklu yumurta çay
Saat 12 de 1 havuç yedim
Ve en kötüsüü
Saat 18.15 de hamurunu kendim yaptığım 2 ıspanaklı gözlemeyi yedim ah keşke yemeseydim biraz normalinden büyük oldular
1 buçuk bardak ayran
Saat 19.45 de ada cayı
1 buçuk litre su içtim
Eşimle beraber 30 dakika leslie yaptık( 2 mil) adamı da yoldan çıkardım iyi mi
Hahahaaaa yine ben ben ben :)))Güzel canım :)
Neyse tartı günü ödülü olmuş canım leslie yapman iyi olmuş ben de düşünüyorum ama çok sıkılıyorum yaparken zaman geçmiyor bir türlü bir de ayak parmak eklemlerim çok acıyor başlamam için beni kim yüreklendirir
Haftasonu kaçamak olmazsa telafi edersin bence.Çok ekmekli bi gün geçirdim
17 ocak listem
Saat 11 de 3 dilim ekmek1 sucuklu yumurta çay
Saat 12 de 1 havuç yedim
Ve en kötüsüü
Saat 18.15 de hamurunu kendim yaptığım 2 ıspanaklı gözlemeyi yedim ah keşke yemeseydim biraz normalinden büyük oldular
1 buçuk bardak ayran
Saat 19.45 de ada cayı
1 buçuk litre su içtim
Eşimle beraber 30 dakika leslie yaptık( 2 mil) adamı da yoldan çıkardım iyi mi
Cnm bilmediğimden soruyorum, neden 2 de başlıyor ilk öğün, geç mi kalkıyorsun?17.01.2020
14:00 3 tane yeşil zeytin
14:30 1 çb yarım tk şekerli çay
15:45 yarım kase ekmekli yayla çorbası (kızımdan kalan )
19:30 yarım kase yayla çorbası
3 yk arpa şehriye pilavı
1 kase salata
orta boy patatesin yarısı
3 tane kornişon turşu
1 tavuk pirzola avuç içimin yarısı kadar tavuk göğsü (fırında)
1 lt kadar su oldu yarım lt kadar daha içerim sanırım
bir de çay faslı yapıcam ne zamandır çok özledim bergamotlu çay içmeyi.
Regl oldum
Mekik dinlenme
spor asansör kullanmadım 2 kere 1 kat merdiven çıktım 1 kere indim
Nasıl yüreklendireceksin hadi yüreklendir yaa haftada 2 bile olsa yapayım :))Hahahaaaa yine ben ben ben :)))
Canım kızımın uyku düzeni bozuk bir türlü dğzelteyorum sbah 5 ya da 8 de uyuyorum o yüzdenHaftasonu kaçamak olmazsa telafi edersin bence.
Cnm bilmediğimden soruyorum, neden 2 de başlıyor ilk öğün, geç mi kalkıyorsun?
:))) bak şimdi ben yapicam cook güzel zayıflıycam eger yapmazsan ah keşke bende yapsaydım zayıflasaydım diye dövüneceksin ama eğer yaparsaann çıtır bi hatun olacaksın ve herkesi kendine hayran bırakacaksın. Bel ve basen bölgesini inceltiyo ayrıca yorucu da değil Çünkü leslie harika bişe. Hiç olmazsa 1 mil ile başlamalısınNasıl yüreklendireceksin hadi yüreklendir yaa haftada 2 bile olsa yapayım :))
Afiyet olsun canım :)İyi geceler kızlar,
Çok yoğundum, kırılacak hassas şeyleri taşınmadan eve götürdük, yazdıklarınıza gözattım hepsini okuyamadım. Benim menüm
10.00 çeyreğin yarısı ekmeğin arasına 3 dilim sucuk, marul, 5 yeşil zeytin
14.00. 1 elma
17.00. 1 tabak yoğurtsuz mantı, yarım tabak salata ( biliyorum mantı diyet için uygun değil ama kendime ayrı menü hazırlama imkanım ve vaktim yoktu)
2-2.5 litre kadar su.
Yapalım yaaaa yapalım benim uzun zamandan sonra ilk kez bugün regl ağrım oldu senelerdir hiç olmazdı. İlk 3 günüm bi geçsin ben de başlayayım :))):))) bak şimdi ben yapicam cook güzel zayıflıycam eger yapmazsan ah keşke bende yapsaydım zayıflasaydım diye dövüneceksin ama eğer yaparsaann çıtır bi hatun olacaksın ve herkesi kendine hayran bırakacaksın. Bel ve basen bölgesini inceltiyo ayrıca yorucu da değil Çünkü leslie harika bişe. Hiç olmazsa 1 mil ile başlamalısın
Bak ne güzel işte azmin sonucu budurrr :) tamam canım 3 gün geçsin başlayalım mekiğin yanına bunuda ekleriz süper olur. Hem yarın da 100 mekik cekicezzzYapalım yaaaa yapalım benim uzun zamandan sonra ilk kez bugün regl ağrım oldu senelerdir hiç olmazdı. İlk 3 günüm bi geçsin ben de başlayayım :)))
Vücudumun sarkmaya başladığını farkettim yani derimin onları toparlamak lazım :)))
Bu arda koltuktan kalkarken öyle rahat kalkıyorum ki bugün hızlı atik ve fit hissediyorum kendimi bir de eğilirken rahat eğiliyorum göbeğim rahatsız etmiyor :))
Çok iyi hissediyorum kendimi yaaa yuppiii
Tamam canım :))))Bak ne güzel işte azmin sonucu budurrr :) tamam canım 3 gün geçsin başlayalım mekiğin yanına bunuda ekleriz süper olur. Hem yarın da 100 mekik cekicezzz
Günaydın canımGünaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?