- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Benimkide 30 aylık oldu 2,5 yaşında canım. Bizde hala gece uyananlardanız. Bide bu aralar ben emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorum daha da bi düşkün oldu bana ne yapacağımı bilemiyorumGünaydın herkese
Oglum 2 yasini gecti hala geceleri uyaniyor, geri uyuyana kadar savastan çıkmış gibi oluyorumbi sarhosluk var ayilamiyorum bir türlü
Bugün de hem gunduz bir yere davetliyim, hem aksam yegenlerimin doğumgünü varne yapacağım hic bilmiyorum. Bari gitmeden 1 milcik leslie yapabilsem bu tembelliğimden utanıyorum ya
Cnm hatirladigim kadariyla senin sosyal hayatin diyet yapmani zorlaştırıyordu ama fazla kilon da yoktu, bu durumda biraz hareket etmen yeter bence, haydi kalk bi leslie yap hemen muzigi tak kulağına, nasil geçtiğini anlamazsın bile.Günaydın herkese
Oglum 2 yasini gecti hala geceleri uyaniyor, geri uyuyana kadar savastan çıkmış gibi oluyorumbi sarhosluk var ayilamiyorum bir türlü
Bugün de hem gunduz bir yere davetliyim, hem aksam yegenlerimin doğumgünü varne yapacağım hic bilmiyorum. Bari gitmeden 1 milcik leslie yapabilsem bu tembelliğimden utanıyorum ya
22 aylik kestim emzirmeyi, dunya varmisBenimkide 30 aylık oldu 2,5 yaşında canım. Bizde hala gece uyananlardanız. Bide bu aralar ben emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorum daha da bi düşkün oldu bana ne yapacağımı bilemiyorum
GünaydınGünaydınlar...
Ama senin ilaclarin onemli. Atlamaman lazim. Istersen alarm kurSelam kızlar nasılsınız :)
Ben sabah uyumadan önce ilacımı içmeyi unutmuşum her yerim şiş ve ayaklarım dirseklerim ellerim acıyor
Bu sıralar çok unutmaya başladım ben ilaçlarımı
Ama içimde bi sevinç var mutluluk var :)
Mutluyum kısacası :)
Evet canm önrmliAma senin ilaclarin onemli. Atlamaman lazim. Istersen alarm kur
Hemen aksamdan sabaha etki etmeyebilir. Bir paket cipsin agirligi cok azdir mesela. Ama kalorisi coktur ve sagliga zararlidir. Haftada 1 gun tartilmani tavsiue ederimKızlar ben dün akşam büyük yaramazlık yaptımakşam çiğköfte ve revani yaptım annemleri çağırdım yedik çay içtik falan.
Ama ilginç bir şekilde dün 77,7 idim bugün 77,4 çıktım nasıl mutlu oldum tartıya büyük üzgünlükle çıkmıştım :)))
Etki etmez mi bulgur şişiriyor insanı etki ediyor tabiiki marullu yedim lavaş yemedim akşam yemeği yerine geçmiş tatlıyı da küçük yemiştimHemen aksamdan sabaha etki etmeyebilir. Bir paket cipsin agirligi cok azdir mesela. Ama kalorisi coktur ve sagliga zararlidir. Haftada 1 gun tartilmani tavsiue ederim
Bulgur tartiya etki edebilir ama sagliksiz bir yiyecek değil. Genel kilo alis verisler tek bir ögunle olmuyor demek istedimEtki etmez mi bulgur şişiriyor insanı etki ediyor tabiiki marullu yedim lavaş yemedim akşam yemeği yerine geçmiş tatlıyı da küçük yemiştim
Ellerine sağlık, hiç çiğ köfte yapmadım evde, beceremem herhalde. Tartiya yansımaması iyi olmuş.Kızlar ben dün akşam büyük yaramazlık yaptımakşam çiğköfte ve revani yaptım annemleri çağırdım yedik çay içtik falan.
Ama ilginç bir şekilde dün 77,7 idim bugün 77,4 çıktım nasıl mutlu oldum tartıya büyük üzgünlükle çıkmıştım :)))
Kolay gelsin cnm.Meraba kızlar, şuan evim taşınıyor, dünden beri yazamadım yoğunluktan şimdi fırsat buldum..
Dün ve bugun menüm çok kötü oldu
Dün
Sabah : 3/4 kete, 10 yeşil zeytin, çay
Ara:. 1 elma, mandalina, portakal
İkindi:. 2içli köfte, 2 dilim kıymalı pide.
Suyu hesaplayamadım, saatleri de bilmiyorum. Başka bişey yemedim. Egzersiz yok ama çok yoğun iş yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?