Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Butun gun kayinvalidemlerdeydik malesef asiri otesi abarttim

Sabah limonlu su

Kahvalti 12 civarıydı 2 3 dilim sucuk, 2 3 dilim pastirma, 1 ceri domates, birkac sap dil peyniri, 1 ev yapimi pogaca kiymali, 1 cay kaşığı recel

Oglen saatlerinde cok kucuk bir turk kahvesi fincaninda sicak cikolata içtim

Aksam yemeği 18.30 mercimek corbasi, etli bezelye yemeği, 2 catal ispanakli kek

10 bin adım attik hic olmazsa

2 litre su

Afiyet olsun canım Allah kolaylıklar versin yeni evinizde huzur dolun inşallah :)))

Eşya yerleştirirken gider o kaloriler :)

Ellerine sağlık, hiç çiğ köfte yapmadım evde, beceremem herhalde. Tartiya yansımaması iyi olmuş.

Kolay gelsin cnm.
Bence yapabikirsin canım ben robotuma güvenemediğim için yapmıyordum ama dün bi cesaret yaptım elde yoğurulanda çabuk oldu çok da lezzetliydi pratikti. Dışardan boşuna alıyormuşuz dedim tek sorun robotum sürekli yoruldu kendini durdurdu aahh eskilerin robotu olacaktı kiiii :)))

Neden abarttığını düşünüyorsun canım bana normal geldi :)

Selam canım arkadaşlarım :))

12:00 kahvaltı
1 tam buğday sandviç ekmeği
1 çeri domates
1 çay kaşığı krem peynir
1 çb çay

16:00
5 tane valigülü köftesi

20:00
4 valigülü köftesi
Yarım dilim revani
Çeyrek dilim cevizli kek (valla bu kekin öyle güzel hikayesi varki karşı komşumuzun kekini çok seviyorum değişik yapıyor uzandım acaba hangisi teyzenin kekidir diye tariflere bakıyordum ki kapı çaldı karşı teyze kek getirdi Allahım nasıl canım istemişse artık :)) )

Spor: 50 mekik
Koridorda kızımla koşturmaca

Su: 3 bardak 2 bardak daha içerim diye düşünüyorum

Günaydınlar ben dün menümü yazamadım, oğlum hasta biraz, onunla ilgilenirken unutuvermisim.
Kahvaltı 9.00
Maydonozlu 2 yumurtadan omlet
Domates salatalık
2 zeytin
2 dilim hellim

Öğle 13.30
1 etimek
1 avuç badem

Akşam 18.00
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık etli patates

Su 2lt Spor 30dk leslie

Bu arada bende insulin direnci var ve ilaçlarımı kullanmıyordum, şimdi 2 gündür alıyorum kahvaltıdan sonra. Bagirsaklarimi bozuyor ve öğlen, ikindi hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Onun etkisiyle az yemişim sanirim.

Cuma 66kg
Pzt 64,6 kg

Hellooooo.. Regl bitti,şişkinlik gitti.1 hafta anam babam bana bakınca kendime geldim,az sigara içtim ve yine burdayım.Hadi bismillah diyip başlayalım

20.01.2020 menü ve program
Kahvaltı

3 minik kare dilim Karatay diyet ekmeği,1 yumurta, 2 açık limonlu şekersiz çay
Öğle 12:30
erişte çorba,az bulgur pilavı,salata,yoğurt
Ara:
akşam 1 fincan yeşil çay ,öğleden sonra 1 soda ve 1 portakal
Kaçamak:)
yok-şekersiz kahve
Akşam 20:00
1 tabak sulu patates
Spor: ev temizliği- hedef +10.000 adım
Su:2-2,5 lt

Günaydın kızlar.Kacgundur menü falan bildiremedim.Hic dikkat de ermedim.igne ilaç falan.Artik toparlasam daha iyi olcak
Cuma:59.1kg
Bugun;59.1kg
Sabit ne artma.Ne eksilme.Bazen tartımı bozuk diyorum.

Günaydın kızlar İki gündür yatak döşek yatıyorum. Cumartesi sabah uyandığımda boynumu hareket ettiremiyordum. Öyle bir tutulmuş ki omzum ve boynum iki gün boyunca sıcak su torbasıyla yattım. Kas gevşetici ve sıcak su sayesinde iyiyim biraz daha hala devam ediyor

Selam kizlar

Gecen cumaya ait kilom yok, oğlumun eli yandigi icin tartilamamistim sabah. Gecen pazartesi kiloma bakicam simdi gecmis sayfalara donup.

Bu sabah 64.5 çıktım

Gecen pazartesi 64.6 imis baktim

Dun kayinvalidemlerde cok yedim diye bugun oruc tutayim dedm gece yatarken yedim birşeyler. Ama gece oglum cok uyandi, sabah kendime güvenemedim tutamadim. Yedigimle kaldim malesef gec kahvalti etmeye calisacagim

Cok gecmis olsun kaptanim.

Kızlar yaaaa bu aralar benim sabah kilomla akşam kilom aynı çıkıyor şaka gibi. Ödemden kurtulamıyorum bir türlü. Ödem yapacak herhangi bir şeyde yemiyorum. Çözemedim gitti bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…