Tabii canım ama geç yediğim içindi üzüntümBulgur tartiya etki edebilir ama sagliksiz bir yiyecek değil. Genel kilo alis verisler tek bir ögunle olmuyor demek istedim
Afiyet olsun canım Allah kolaylıklar versin yeni evinizde huzur dolun inşallah :)))Meraba kızlar, şuan evim taşınıyor, dünden beri yazamadım yoğunluktan şimdi fırsat buldum..
Dün ve bugun menüm çok kötü oldu
Dün
Sabah : 3/4 kete, 10 yeşil zeytin, çay
Ara:. 1 elma, mandalina, portakal
İkindi:. 2içli köfte, 2 dilim kıymalı pide.
Suyu hesaplayamadım, saatleri de bilmiyorum. Başka bişey yemedim. Egzersiz yok ama çok yoğun iş yaptım.
Eşya yerleştirirken gider o kaloriler :)Bugunde sabah 11gibi çeyrek ekmek, 3-5 çatal sucuk, 3-5 çatal kızartma, menemen, az çilek reçeli.
16.00 da 2 kase arabaşı çorbası
Aksamda bi iki dilim kıymalı pide yerim sanırım.
Biliyorum çok abartılı menülerim ama taşınma hengamesinde akrabalarda yiyoruz ne hazırsa onu yiyorum az yemeye çalışarak. İlk fırsatta kendi menü düzenime dönmeye çalışacağım
Bence yapabikirsin canım ben robotuma güvenemediğim için yapmıyordum ama dün bi cesaret yaptım elde yoğurulanda çabuk oldu çok da lezzetliydi pratikti. Dışardan boşuna alıyormuşuz dedim tek sorun robotum sürekli yoruldu kendini durdurdu aahh eskilerin robotu olacaktı kiiii :)))Ellerine sağlık, hiç çiğ köfte yapmadım evde, beceremem herhalde. Tartiya yansımaması iyi olmuş.
Kolay gelsin cnm.
Neden abarttığını düşünüyorsun canım bana normal geldi :)Butun gun kayinvalidemlerdeydik malesef asiri otesi abarttim
Sabah limonlu su
Kahvalti 12 civarıydı 2 3 dilim sucuk, 2 3 dilim pastirma, 1 ceri domates, birkac sap dil peyniri, 1 ev yapimi pogaca kiymali, 1 cay kaşığı recel
Oglen saatlerinde cok kucuk bir turk kahvesi fincaninda sicak cikolata içtim
Aksam yemeği 18.30 mercimek corbasi, etli bezelye yemeği, 2 catal ispanakli kek
10 bin adım attik hic olmazsa
2 litre su
Hem pogaca hem recel hem sicak cikolata hem ispanakli kek. Ayni gun icin cok fazla malesefNeden abarttığını düşünüyorsun canım bana normal geldi :)
Sıcak çikolata gözümden kaçmış kııızzzzHem pogaca hem recel hem sicak cikolata hem ispanakli kek. Ayni gun icin cok fazla malesefyarin sabah tartilmaya korkuyorum
Yok canım geriye dönük bakmam lazım o yüzden sordum. Bazen nick değişikliği yapıldığı zaman karışıklık çıkıyor.Evet :) ne oldu yoksa takıma dahil olamayacak mıyım
Cok gecmis olsun kaptanim.Günaydın kızlarİki gündür yatak döşek yatıyorum. Cumartesi sabah uyandığımda boynumu hareket ettiremiyordum. Öyle bir tutulmuş ki omzum ve boynum iki gün boyunca sıcak su torbasıyla yattım. Kas gevşetici ve sıcak su sayesinde iyiyim biraz daha hala devam ediyor
Cok gecmis olsun kaptanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?